Valkoisen sävyt sisustuksessa

Valkoinen on monelle sisustusväri muiden joukossa, mutta minulle se on enemmänkin elämäntapa. Rauhoittava valkoinen sisustus saa aikaan seesteisen ja miellyttävän tunteen, jota voi melkein hengittää. Parhaiten tähän tunteeseen voi samaistua mielikuvalla siitä hetkestä, kun lomamatkalla astut määränpäässä ulos lentokoneesta ja henkäiset syvään – ihanaa olla perillä! ♥︎

Valkoisen sävyt sisustusvinkit skandinaavinen sisustus omakotivalkoinen

Seuraan aktiivisesti sisustustrendejä ja elän muutoksessa mukana, poimien vallitsevien muoti-ilmiöiden joukosta pieniä uusia juttuja valkoista kotiamme maustamaan. Valkoinen itsessään on minulle kuitenkin aina se tärkein asia kodin sisustuksessa – vaaleassa ympäristössä on helppo rauhoittua ja oikeanlaisilla materiaalivalinnoilla ei kodin puhtaana pitäminen ole lainkaan vaikeaa. Meillä ei tarvitse kenenkään hipsutella varpasiltaan menemään vaan reilusti saa astella sisälle kuraisinkin kengin, sitähän varten ne siivousvehkeetkin on… 🙂

Valkoisen sävyt sisustusvinkit skandinaavinen sisustus omakotivalkoinen

Sisustusvärinä valkoinen on nähnyt monia nousuja ja laskuja, kuuluen mustan ja harmaansävyjen ohella kodin peruspilareihin. Värit kaikkine sävyineen ovat kauniita ja niiden erottuvaisuus ja loistavuus vaatii ympärilleen näitä tasapainottavia perusvärejä – pienessä vai isommassa mittakaavassa, sen päättää jokainen itse. Mielestäni jokaisella saa olla oma mielipiteensä valkoisesta väristä, sen trendikkyydestä, tylsyydestä, tarpeellisuudesta ja määrästä. Minulle se on rakkaus! ♥︎

Ihanaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Siskoni olohuoneen sisustus

2 kommenttia “Valkoisen sävyt sisustuksessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *