Olohuoneen sisustus -GIITU.fi alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: GIITU.fi / POF Group Oy

Kotimainen GIITU on sisustamisesta kiinnostuneiden kohtaamispaikka, joka kokoaa sivustollaan yhteen ajankohtaisimmat sisustustuotteet ja ammattisisustajien yksilölliset sisustusvinkit. Yhteistyön merkeissä visioin sisustuksen siskoni olohuoneeseen hyödyntämällä GIITU.fi–sisustusverkkokaupan monipuolista valikoimaa ja ihania uutuuksia. GIITU haluaa huomioida myös teitä lukijoitani erityisellä alekoodilla, jonka löydät postauksen lopusta!

GIITU sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Luonnonläheiset sävyt sisustuksessa

Luonnonläheiset ja pehmeät sävyt, kuten beige, hiekka, savi ja hunajaiset viljaiset värit tekevät vaaleasta kodista kotoisan ja kutsuvan. Yhdistämällä eri luonnonsävyjä keskenään syntyy sisustukseen särmikkyyttä ilman voimakkaita kontrasteja.

Siskollani on samankaltainen sisustusmaku kuin minulla ja meidän molempien kodeissa vaaleus ja harmonia ovat ykkösjuttu. Siskoni sisustuksessa beigen ja hiekan sävyt ovat pääosassa ja se näkyy etenkin tekstiileissä, jotka olohuoneessa olevat isossa roolissa.

GIITU.fi sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen
GIITU sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Aitoutta, lämpöä ja rouheutta

Beige, luonnonvalkoinen ja hunajainen ruskea herättävät sisustuksen eloon ilman suurta värikirjoa. Siskoni rakastaa luonnonmateriaaleja, kuten villaa, pellavaa, puuvillaa, puuta ja savea. Hän kaipasi olohuoneeseensa maanläheistä ja kotoisampaa tunnelmaa, jonka luomiseen hyödynsin GIITU:n sisustuskaupan ihanuuksia.

GIITU.fi sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen
GIITU sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Pehmeän sävyiset beiget ja luonnonvalkoiset koristetyynyt ja torkupeitot ovat upeita yhdessä ja erikseen.

GIITU sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Alesso-vaasin kaunis pinta on kuin taideteos. Vaasi toimii katseenvangitsijana sekä lattialla että tasolle nostettuna.

GIITU.fi sisustusverkkokauppa UER-sohva sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Skandinaavisen kaunis UER sohva

Myös siskoni iski silmänsä upeaan UER-sohvaan, jonka sirot jalat tekevät sohvan ilmeestä kevyen ja ilmavan. Verhoilukankaaksi valitsin sohvaan hiekansävyisen greigen, eli harmaaseen taitavan beigen, jonka ympärille lähdin rakentamaan olohuoneen sisustuskokonaisuutta.

Pehmoisella Orinoco-kankaalla verhoiltu sohva on huoleton ja kaunis. Höyhentäytteillä muhkeutetut sohvatyynyt ovat mukavan rennot ja tekevät päivätorkkuista ja rentoutumisesta nautinnollista.

Tutustu UER-sohvamallistoon täällä: giitu.fi/uer-sohva

GIITU sisustusverkkokauppa UER-sohva sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

GIITU.fi – Kauniita kokonaisuuksia

Skandinaavisen sirolinjaisen sohvan rinnalle poimin GIITUn sisustusvalikoimasta upean Trip-valaisimen ja kokoelman kauniita koristetyynyjä, jotka sitovat mustajalkaisen sohvan ja muut kalusteet yhteen.

GIITU.fi -sisustusverkkokaupan kattava tuotekokoelma koostuu alan ammattilaisten valikoimista sisustustuotteista, joita on helppo yhdistellä toisiinsa. Uusia tuotteita lisätään tasaiseen tahtiin ja erityislaatuista GIITU.fi-valikoimassa on tuotteiden sointuvuus toisiinsa – kauniiden kokonaisuuksien luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

GIITU.fi sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen
GIITU sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen
GIITU.fi sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Sisustusvinkit olohuoneen sisustukseen

1. Ensin isot, sitten pienet! Lähde rakentamaan sisustusta suurimmasta pienimpään. Valitse ensin kalusteet kuten sohva, säilytyskalusteet ja pöytä, sen jälkeen matto, verhot ja valaisimet. Täydennä lopuksi pienemmillä sisustustavaroilla, kuten koristetyynyillä, tauluilla, viherkasveilla ja maljakoilla.

2. Tee inspiroivia kuvakollaaseja! Sisustuskaupan tuotekuvien avulla pystyt hahmottamaan kokonaisuuden paremmin. Käytä apuna maksuttomia kuvakollaasiohjelmia ja yhdistele kuvia eri tuotteista nähdäksesi miten ne toimivat yhdessä. Samalla saat luotua sisustukselle punaisen langan ja ostoslistakin syntyy kuin itsestään.

3. Yhdistele uutta ja vanhaa rohkeasti! Älä laita kotia kerralla uusiksi, monesti sisustettavaan tilaan saa uudenlaisen ilmeen pienilläkin muutoksilla. Kokeile ensimmäisenä vaihtaa järjestystä ja uudista tarvittaessa vanhoja kalusteita maalin avulla. Maalaa vanha tylsä lipasto vaikkapa kauniin beigeksi ja tuunaa puisen sivupöydän jalat mustaksi.

4. Kerää pienet sisustusesineet näyttäviksi sommitelmiksi! Maljakot, kirjapinot, kynttilät ja muut koristeet ovat yhdessä näyttävämpiä, kuin sinne tänne yksinään ripoteltuna. Tee pöydälle ja lipaston päälle sisustusasetelmia, joissa on eri korkuisia ja muotoisia esineitä. Yhdistelemällä erilaisia materiaaleja sommitelma säilyy luonnollisena ja spontaanisti syntyneen näköisenä.

GIITU-blogista löydät lisää sisustusvinkkejä: giitu.fi/blogi

GIITU.fi sisustusverkkokauppa sisustusvinkit olohuoneeseen Omakotivalkoinen

Alekoodi GIITU.fi sisustuskauppaan

GIITU tarjoaa teille -10% alennuksen kaikista tuotteista, koskien myös jo alennettuja tuotteita. Lunasta alennuksesi GIITU.fi-sisustusverkkokaupassa koodilla OKV10, alekoodi voimassa 22.3.2020 asti!

Käy tykkäämässä GIITUsta myös Instagramissa ja inspiroidu uutuuksista: instagram.com/giitu.fi

Kuvat: POF Group Oy / GIITU.fi

Lue myös: Unelmakoti kaupungin sykkeessä


Seuraa myös Instagramissa 

7 kommenttia “Olohuoneen sisustus -GIITU.fi alekoodi

  1. Kiitos tästä inspiroivasta blogista! Olen ikuisesti kiitollinen etenkin pappelina postauksistasi. Olen haaveillut valkoisista matoista ja ostellutkin kaikenlaisia vaaleita mattoja vuosien aikana. Koirataloudessa ne eivät kuitenkaan toimineet,kunnes hankin tämän blogin löydettyäni pappelinat! Vihdoin meillä on helppohoitoiset ja valkoiset matot!

  2. Moi!
    Olisi ollut kiva saada kuvia siitä siskosi olohuoneesta. Ensin luulinkin että tässä on kuvia toteuttamastasi sisustuksesta. Näkisi paremmin että miten itse käytät näitä tuotteita.

    1. Jenni: Pahoittelut että vastaan vasta nyt. Viestisi oli roskapostien joukossa joita kertyy päivittäin satoja. 🙁

      Siskon kodista voin tehdä ehkä kattavan postauksen varmasti myöhemmin kun nämä rajoitustoimet on ohi. Siskolla ei ollut mitään sitä vastaan, kunhan en kuvaa sotkuja tai julkaise ”epäedustavia” kuvia. 😀 😀

  3. Paluuviite: Sisustusvinkit olohuoneeseen - GIITU.fi - Pof Interior

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *