Vihreä tee – Hyvinvointia & hyvää makua

Teetä tulee hörpittyä parikin kupillista päivittäin ja voisin melkeinpä myötää olevani jonkinlainen teeholisti. Sorruin hamstraamaan ruokakaupasta neljää eri makuista vihreää teetä, joista teille tässä postauksessa turisen päivän polttavien uutisaiheiden ohella! 🙂

Herkullinen vihreä tee Nordqvist Matcha Mojito arvostelu Omakotivalkoinen
Herkullinen vihreä tee Nordqvist Matcha Mojito arvostelu Omakotivalkoinen

Nordqvist Matcha Mojito

Kotimaisen teetalon Nordqvistin herkullisen kuuloinen Matcha Mojito on juuri sitä mitä nimen perusteella voisi ajatella – välimerellisen raikas ja minttuisen kirpsakka tee, joka sopii nautittavaksi myös kylmänä. Itse olen juonut tätä kevyesti limellä maustettua teetä nyt kaksi kupillista, molemmat lämpiminä. Kylmäjuomakokemuksen säästän sellaiselle päivälle kun aurinko paistaa porottaa ja voin eläytyä etelän lomamoodiin ja leikkiä olevani palmun alla. 🙂

Herkullinen vihreä tee Tesco Green Tea with Lemon sitruunatee arvostelu Omakotivalkoinen

Tesco Green Tea with Lemon

Brittiläisen Tescon edullinen sitruunalla maustettu vihreä tee maistuu samalta kuin muutkin vastaavat. Maku ei poikkea mielestäni mitenkään esimerkiksi Twiningsin neljä kertaa kalliimmasta teestä. Hyvää siis on ja turhaan ei ole Tescon tuotteita kehuttu – ostan varmasti toistekin.

Herkullinen vihreä tee Pukka Lemongrass & Ginger arvostelu Omakotivalkoinen

Pukka Lemongrass & Ginger

Oijoijoi, tämä Pukka on hyvää! Inkiväärillä ja sitruunaruoholla höystetty kofeiiniton vihreä tee on näistä ehdottomasti paras ja tätä postausta kirjoittaessanikin sitä juuri nautiskelen. Maku on pirteä ja kivasti kihelmöivä, vähän kuin limelimppari – kannattaa kokeilla!

Herkullinen vihreä tee Pukka Lemon & Ginger Infusion arvostelu Omakotivalkoinen

Tesco Lemon & Ginger Infusion

Ostin kokeeksi myös toisen Tescon teen ja tämäkin on hyvää. Sitruunalta ja inkivääriltä maistuva vihreä tee on todella vahvasti sitruunainen ja inkivääri häipyy taustalle. Maun puolesta olisin ehkä kaivannut enemmän säpäkkyyttä juurikin tuosta inkivääristä, mutta kelvollista se on näinkin. Reilun euron hintaansa nähden maku on kuitenkin erinomainen, joten valittaa en missään nimessä voi. 🙂

Nyt onkin sitten hyvin aikaa nautiskella teen aromeista kotona, kun koronan takia harrastustoimintakin on tauolla. Omassa lähipiirissäni on useampi riskiryhmään kuuluva ja autan heitä parhaani mukaan omasta ja tyttöni terveydestä samalla huolehtien. ♥︎

Mielestäni on nyt tärkeää asennoitua uudenlaiseen arkeen tilanteen vaatimalla vakavuudella, mutta liikoja hysterisoimatta. Pidetään kaikki itsestämme, rakkaimmistamme, läheisistämme ja naapureistamme huolta, ja tarjotaan apuamme heillekin jotka eivät uskalla tai viitsi pyytää… ja ennen kaikkea – jatketaan edelleen meille iloa tuovien palvelujen käyttämistä siltä osin kuin se on mahdollista! Kampaajalla voi edelleen käydä, apteekissa voi asioida, nettikaupoissa voi tehdä ostoksia ja suosikkikahvilan pullakahvitkin saattaa voida tilata kotiovelle saakka! ♥︎ Tällä tavalla saamme pidettyä Suomen vähän paremmin toimintakykyisenä ja turvattua sekä ihmisten terveyden, että työpaikat ja eri alojen pienyrittäjien elannon!

2 kommenttia “Vihreä tee – Hyvinvointia & hyvää makua

    1. 111: Olet oikeassa, ovat yrttitee-kategoriaan kuuluvia. 🙂 Luin kyllä niiden sisällön mutta koska ne olivat vihreiden teejuomien joukossa niin ilman sen kummempaa ajatusta yhdistin ne vihreään teehen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *