Pidä raha liikkeessä!

Apteekki- ja ruokakauppareissun yhteydessä päätin piipahtaa pikaisesti myös suosikki kukkakaupassani ja osoittaa yrittäjälle tukeni tässä vaikeassa taloustilanteessa tekemällä ostoksia vähän isommalla otteella.

Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kukkakaupat kuuluvat monien muiden asiakaspalvelupohjaisten liiketoimien ohella pahiten karanteenista ja liikkumisrajoituksista kärsivään yritysryhmään, jossa epidemian vaikutukset ovat näkyneet tilausten peruutuksina välittömästi. Toivon sydämeni pohjasta että minulle tärkeä kukkakauppias, kuten mahdollisimman moni muukin yritys ja yrittäjä työntekijöineen, selviäisi pahimman yli ja vaikka ostokseni ei heidän tilannettaan riitä pelastamaan, toisi se edes pientä lohtua ja valon pilkettä taloudellisen katastrofin keskelle. ♥︎

Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen
Vihersisustus huonekasvit kukkakauppa minimalistinen valkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Nyt jos koskaan on tärkeä tukea läheisten ihmisten ja terveyden lisäksi pienten ja suurten yritysten toimintaa, jotta mahdollisimman moni yritys säilyisi toimintakykyisenä, tarjoten työpaikkoja kaikilla aloilla myös jatkossa. Raha on tiukassa nyt meillä jokaisella ja kuulun itsekin siihen ammattiryhmään, jonka talouteen koronaepidemia iskee ja kovaa – silti ostin tänään lääkkeiden ja ruoan lisäksi kukkia ja tilasin Woltin kautta meille ravintolaruokaa kotiin kannettuna.

Vaikka emme fyysisesti voi viettää aikaa työpaikoilla, ravintoloissa, kaupoissa tai harrasteryhmissä, ei meidän silti tarvitse kokonaan eristäytyä maailmasta ja laittaa elämää odotustilaan. Voimme kasvavissa määrin hyödyntää valtavaa nettipalvelujen, virtuaalitapahtumien ja verkkokauppojen verkostoa ja niiden avulla pitää rattaat pyörimässä puolin ja toisin – sisään ja ulos.

Aion jatkaa tarpeellisten ja kivojen asioiden ja palvelujen ostamista netin kautta niin kauan kuin minulla on siihen taloudellisesti mahdollisuus ja kannustan jokaista kynnelle kykenevää tekemään samoin – älä elä yli varojen, mutta pidä raha liikkeessä, näin turvataan tulevaisuuden talousnäkymät ja työpaikat! ♥︎

6 kommenttia “Pidä raha liikkeessä!

 1. Hei,

  missä kukkakaupassa teit ostoksia? Asun varmaankin samoilla seuduilla, joten voisin itsekin käydä katsomassa uusia viherkasveja :).

  1. Kati: Kauppakeskus Columbuksessa kävin, Vuosaaren Kukkaputiikissa. <3 Se on minun lempparini ollut jo vuosikaudet ja toivon että voin asioida siellä myös tulevaisuudessakin. <3

 2. Ihanaa, että kirjoitit tästä ja tuet pienyrittäjiä! Itse olen toisessa kaupungissa yksi kukkakaupan työntekijöistä ja tällä hetkellä lomautettuna. Toivon, että tulevaisuudessa on vielä työpaikka, johon palata. 😔

  Pysyhän Miia, ja kaikki muutkin, terveenä. 😊

  1. Stt: Jokainen toimiala kärsii tästä tilanteesta ja asiakaskontakteihin perustuvat kivijalkakaupat kaikista eniten. Kukkiakin toki netin kautta voi myydä, mutta se ei ole niiden pääkanava enkä usko että ihan helposti sellaiseksi muuttuu edes. Sama on myös kahviloissa, joissa se kahvilakäynti itsessään on se juttu – ei niinkään kahvi. Pidän peukkuja jokaiselle ja toivon parasta, konkurssi ja työttömyys ovat asioita joita en kenellekään nyt soisi missään muodossa. <3

   Pyritään pysymään terveinä ja yritetään samalla muistaa että tämä on vain väliaikaista! <3 Ei lakata nauttimasta elämästä vaikka elinympäristö onkin supistunut neljän seinän sisälle ja satunnaisiin ulkoiluihin. Onneksi on netti ja puhelin, en edes halua ajatella miten tästä voisi selvitä ilman minkäänlaista yhteydenpitoa ulkomaailmaan, joten onni onnettomuudessa kaikessa kurjuudessaan. 🙂

 3. Hyviä ajatuksia!

  Kasveista tuli mieleen, että voisi näyttää mielenkiintoiselta, jos kasveissa olisi eri vihreän sävyjä, kasvit olisi erikorkuisia ja lehdissä olisi enemmän erilaisia muotoja, lisää kontrastia. Tietysti jos pidät juuri tämänlaisista kasveista niin sitten hyvä näin. 🙂

  1. Sini: Rakastan tätä raikasta viherkasvin-vihreää kaikista eniten. 🙂 Minulla on kyllä yksi limenvihreäraitainen tummanvihreä kasvi sekä pirteän violetti muurikello tuomassa vähän väriä joukkoon. Valkoinen ja tuo lempparivihreäni ovat kuitenkin minusta ihanimmat ja siksi niitä on eniten. Erilaisia ja korkeuksisia kasveja on paljonkin, nuo keräsin yhteen vain kuvien ottamisen ajaksi. On kukkajalustaa jos jonkinlaista, ja nyt ne ovat mikä missäkin, osa olohuoneessa ja osa on eksynyt eteiseen asti. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *