Pääsiäisbileet – Kattaus & koristeluvinkit

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Pääsiäisbileet kahdelle ja makeaa mahan täydeltä! Koristelimme tytön kanssa aamupäivällä meille herkkukattauksen ja Brother P-Touch CUBE -tarratulostin pääsi jälleen ilostuttamaan ja koristuttamaan meidän arkea. Poimi pääsiäisen koristelu- ja kattausideat mukaasi ja loihdi kotiin piristystä ja hyvää mieltä!

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Meidän piti tytön kanssa järjestää tänä viikonloppuna lasten pääsiäiskemut, mutta vallitsevan tilanteen takia luonnollisestikaan ei nyt kyläillä puolin eikä toisin. Kivaa voi silti olla ja päätimme pistää pystyy kahden hengen herkkuhetken koristellen pöydän iloisella pääsiäisteemalla. 🙂

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Iloisia askarteluhetkiä

Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimeen on saatavana valtava määrä erilaisia tarra- ja satiininauhoja useissa väreissä ja viimeistelyissä. Valittavana on mm. taipuisaa, säänkestävää, silitettävää ja pesunkestävää sekä laminoitua tarranauhaa. Käytimme pääsiäiskemujen koristelussa iloisen keltaista sekä läpinäkyvää 9mm tarranauhaa, ja tietysti myös valkoista satiininauhaa, joka on yksi suosikeistani. ♥︎

Kämmenen kokoinen laite toimii kuudella AAA-paristolla tai vaihtoehtoisesti erillisenä lisävarusteena myytävällä virtajohdolla. Nauhakasetin asentaminen ja vaihtaminen on superhelppoa ja nopeaa – irroita vain laitteen etukansi, napsauta kasetti paikoilleen ja laita kansi takaisin kiinni.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tulostimeen ja lisävarusteisiin täällä: brother.fi/p-touch-cube

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

P-Touch Design & Print

Metallikulhon reunaan laitoimme kirkkaankeltaisen koristeteipin, jossa lukee Happy Easter kauniilla Snell Roundhand -fontilla. Brotherin maksuttomasta P-Touch Design & Print -sovelluksesta löytyy runsaasti erilaisia fontteja, ikoneita ja kuvia kaikenlaisiin tarpeisiin. Käytettävissä on yli 1000 symbolia, emojia, fonttia sekä raamia, joilla voit halutessasi kehystää tekstisi.

Myös P-Touch Design & Print -sovellus on yksinkertaisen selkokielinen ja helppokäyttöinen. Parilla napin painalluksella saat kustomoitua täydelliset tarrat ja koristenauhat niin arkeen kuin juhlaankin. Meillä P-Touch CUBE -tarratulostinta on käytetty mm. lelulaatikoiden, työtarvikkeiden, yrttien, siivousvälineiden ja kosmetiikan täyttöpullojen nimikoinnissa, sekä lahjapakettien, korttien ja kattauksen koristelussa.

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Juhlakoristelua kestävästi

Tyttö halusi koristella maljakon ja sen kyljestä löytyy pääsiäiseen sopiva englanninkielinen runo. Brotherin 9mm laminoitu TZe-121 -tarranauha pysyy visusti paikallaan jopa käsinpesussa ja halutessa se lähtee irti jättämättä liimaa jälkeensä.

Brotherin tarranauhat ovat erinomainen ratkaisu juurikin juhlakoristeluun – pienillä yksityiskohdilla kodin tavanomaiset käyttötavarat saa koristeltua kauniisti juhlaa varten, jolloin sesonkikoristeita ei tarvitse erikseen ostaa.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tarranauhavalikoimaan täällä: brother.fi/tze-nauhavalikoima

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Pääsiäiskakkua kahdelle

Kahteen pekkaan ei kovin suurta herkkuvalikoimaa viitsinyt koota ja tässäkin oli syömistä enemmän kuin tarpeeksi. 🙂 Rakastan juustokakkuja yli kaiken ja raikas lime-juustokakku ja suklaiset sitruunaleivokset olivat kahvin kanssa täydellinen ratkaisu mistään tinkimättä ja mitään lisäämättä. Tytön toivomia pääsiäisnameja ostin niin paljon että niitä on vielä vuoden kuluttuakin kulhossa jäljellä. 😀

Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Pääsiäiskattaus koristeluvinkit Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Taipuisa ja säänkestävä tarranauha

Tutustu ja tilaa ikioma Brother P-Touch CUBE -tarratulostin koko perheen käyttöön. Tulostimella pidät järjestystä yllä niin kotona, toimistossa, autotallissa kuin varastossakin. Säänkestävällä tarranauhalla voit nimikoida ruoat sekä tulevan kesän marjat pakastimeen, ja silitettävällä tekstiilitarralla nimikoit käden käänteessä lastenvaatteet.

Taipuisa tarra soveltuu kaarevien muotojen nimikointiin ja koristeluun, kuten yrttiruukkuihin, kahvimukeihin, työkaluihin, piuhoihin ja johtoihin sekä muihin pyöreisiin ja pieniin tarvikkeisiin. Lue lisää Brotherin sivuilta ja katso mitä kaikkea kivaa P-Touch CUBE -tarratulostimella voikaan tehdä:

Brother-tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät myös valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin ja DataGroupin valikoimasta.

Brother P-Touch CUBE

Lue myös: Vinkit johtojen järjestämiseen


Seuraa myös Instagramissa 

6 kommenttia “Pääsiäisbileet – Kattaus & koristeluvinkit

  1. Noora: pöytä on nyt vanhalla paikallaan koska teen töitä klaffipöydän ääressä. En tiedä sovittelenko kalusteita myöhemmin toisella tapaa mutta ainakin nyt toistaiseksi näin. 🙂

  1. Pilvi: nämä on tilattu valmiina muiden ruokaostosten ohella. 🙂 Jos maailman paras juustokakku kiinnostaa, löytyy reseptini täältä:

   https://omakotivalkoinen.casablogit.fi/2017/04/30/vappubrunssi-k-market-aurinkolahdesta/

   Tässä on sitruunainen mangotäyte, mutta se on helppo muokata limeksi seuraavasti:

   Kiille

   1prk Piltti päärynäsosetta
   1 limen mehu
   Limen raastettu kuori
   3kpl liivatelehteä
   2rkl vettä
   Vihreää elintarvikeväriä

   Päärynäsose tuo täytteeseen makeutta ja rakennetta, lime kirpeää raikkautta. Elintarvikeväri taasen vihreän sävyn, johon limen kuori ei yksistään riitä. 🙂

 1. Harmillisen kalliita vain ovat nuo vaihtokasetit!
  Kone vielä suht hankittavan hintainen, mutta 16 euroa neljästä metristä nauhaa on aika kova hinta (4 e/metri). ”Tavallisen” kauniin silkkinauha kun saa, tekstillä tai ilman, kangaskaupastani alle eurolla metri.

  1. Nimetön: 4 metriä nauhaa saattaa kuulostaa vähäiseltä mutta se on todella paljon nimikointiin ja askarteluun. Värikkäistä nauhoista ei yksikään ole loppunut ja vanhin kassetti on jo yli vuoden vanha. Mustaa ja kirkasta käytän eniten, mutta niissäkin 4 metriä on valtava määrä. Tarranauhat kestävät aurinkoa, pakastamista ja pesuakin, ja ovat selvästi laadukkaampaa tekoa kuin monet muut. Tämä on hyvä myös huomioida ja siksikin hinta-laatusuhde on mielestäni erinomainen. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *