Sisustusvideo olohuoneesta ja keittiöstä

Kaupallinen yhteistyö: Muurame Oy

Toiveiden torstai -postaussarjassa on luvassa tänään monien toivomaa materiaalia sisustusvideon muodossa. Videolta näette miltä meidän kotona nyt näyttää ja miten uusi Muurame-klaffipöytä istuu avokeittiö-olohuoneeseen.

Avokeittio kotitoimisto työpöytä Muurame Mup klaffipöytä olohuoneessa sisustusvideo Omakotivalkoinen

Muurame etukampanja -15%

Sisusta sinäkin kotiisi viihtyisä työympäristö Muuramen modulaaristen kalusteiden avulla. Muuramen kampanja-alennus koskee valikoituja työpöytiä, kaappeja, laatikostoja ja lisäosia. Kampanjahinnat voimassa 14.4.2020 asti, tutustu valikoimaan ja tilaa suoraan kotiovelle täältä:

muurame.com

Tunnelmallista torstaita kaikille!

Lue myös: ➤ Kotitoimisto – Työpöytä olohuoneeseen


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *