Lasiseinä – Ennen ja jälkeen muutoskuvat

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line

Lasiseinäremontista on kulunut nyt 5 kuukautta ja olin ehtinyt tässä ajassa totaalisesti unohtamaan miltä meillä näytti aiemmin. Tuntuu hassulta katsoa vanhoja kuvia ja muistella miten paljon lasiseinästä haaveilin… ja nyt haaveista on tullut totta. ♥︎

Lasiseinä remontti enne ja jälkeen muutoskuvat sisustusremontti Omakotivalkoinen
Ruokailutilan sisustus minimalistinen valkoinen Omakotivalkoinen

Ruokapöydälle varattu pieni nurkkaus on aina ollut kooltaan liian pieni ja muutenkin hankala sisustettava. Suoraan seinästä alkava ikkuna asetti haasteensa ikkunaverhoille ja toisella puolella taasen on heti keittiö, joten parempi oli olla täysin verhotta. Verhoja en osaa kaivata vieläkään, mutta halutessani voin kiinnittää kauniit modernit rullaverhot ikkuna-aukon yläreunaan ja lasiseinän myötä ne näyttäisivät hyvältä ollessaan sekä makuuhuoneen että keittiön puolella.

Ruokailutilan sisustus skandinaavinen valkoinen Omakotivalkoinen

Kauan ennen…

Lasiseinä remontti enne ja jälkeen muutoskuvat sisustusremontti Omakotivalkoinen

Remontin aikana.

Lasiseinä remontti enne ja jälkeen muutoskuvat sisustusremontti Omakotivalkoinen

Ja lasiseinän asennuksen jälkeen.

Nyt kevään aikana olen vasta päässyt kunnolla näkemään millainen vaikutus lasiseinällä on koko kodin tunnelmaan ja valoisuuteen. Aamun aurinko paistaa hennosti sälekaihtimien väleistä makuuhuoneeseen herättäen lempeästi uuteen päivään ja kun aamukahvin aikaan avaan kaihtimet apposen ammolleen, tulvii ikkunoista niin paljon luonnonvaloa ettei päivä voi paremmin alkaa. ♥︎

Olen aina saanut energiaa auringosta ja valolla on minuun suuri vaikutus. Sateisetkin päivät ovat silloin tällöin ihania, mutta aurinko ja valo on minulle ykkösjuttu ja tärkein apu jaksamisessa. Valoisuuden lisäksi koti tuntuu paljon isommalta ja tilavammalta, jopa nyt kun ruokapöytä on kotitoimiston takia tilapäisesti vanhalla paikallaan keittiön ikkunan edessä.

Ruokailutilan sisustus skandinaavinen valkoinen Omakotivalkoinen

Kauan ennen…

Ruokailutilan sisustus skandinaavinen valkoinen Omakotivalkoinen

Vähän ennen remontin alkua.

Lasiseinä remontti enne ja jälkeen muutoskuvat sisustusremontti Omakotivalkoinen

Remontin aikana.

Lasiseinä remontti enne ja jälkeen muutoskuvat sisustusremontti Omakotivalkoinen

Ja nyt.

Jos meillä olisi yksi huone enemmän, laittaisin lasiseinän taakse makuuhuoneen sijasta olohuoneen. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan miltä se olohuoneena näyttäisi, mutta sen aion jossakin vaiheessa toteuttaa ja kuvata kunhan saan apulaisen siirtämään kanssani tuon täysipuisen satakiloisen sängyn.

Olen todella tyytyväinen lasiseinäsuunnitelmaani ja sen toteutukseen, siitä tuli juuri sellainen kuin halusin ja sen valoisaa ja avartavaa vaikutusta en vaihtaisi pois mistään hinnasta!

Kivaa tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ Mirror Line -lasiseinän asennus


Seuraa myös Instagramissa 

18 kommenttia “Lasiseinä – Ennen ja jälkeen muutoskuvat

 1. Näyttää niin super kauniilta 🙂 Ja kaunista oli myös jo ennen remonttia <3 Siksi blogisi onkin ihan mun suosikki <3 Niin kaunista ja inspiroivaa, ja sinä itsekin olet niin ihanan positiivinen ja empaattinen <3 Kiitos 🙂

  1. Jonsku: Kiitos sinulle kivasta kommentistasi! <3 <3 Iloista pääsiäistä virtuaalihalausten kera! <3

  1. Pilvi: Vastasin sinulle siihen alkuperäiseen kommenttiisi ja myös sen jälkeen laittaamaasi huhuiluun. 🙂 Vastauksen löydät siis pääsiäispostauksesta. 🙂

 2. Toi lasiseinänon kyllä niin ??

  Oletko miettinyt jos ratkaisisit oman nukkumisen rullattavalla futonilla? Itse olen miettinyt nyt tämän vaihtoehdon toteuttamista niin, että varsinaista makuuhuonetta ei olisi ollenkaan.,

  1. Laura: Ihana idea! Olen kuitenkin niin rakastunut nykyiseen nukkuvillen sänkyyni etten siitä ikinä luovu. <3

 3. On todella valoa tuova ratkaisu ja lasiseinät tosi kauniit.
  On varmaan aika vaikea kuitenkin sisustaa,ettei näyttäisi levottomalta,kun kaikki näkyy?
  Ja ehkä tosiaan sängystä paras näkymä tuo ruokapöytä….
  Miltäs näyttäisi jonkun senkin kanssa ruokasalina?pöytä olisi siellä?
  Ja sänky olkkarin puolella…

   1. Nanna: Ruokapöydälle olen laittanut viherkasveja tuomaan tunnelmaa ja vaikka tämä ei nyt ihan optimaalisin ratkaisu olekaan niin uutta ruokapöytää on ilo katsella. 🙂 Katsotaan mitä keksin myöhemmin, tarkoitus olisi kokeilla sitä olohuone-variaatiotakin, ainakin sen verran että saan kuvat joita ihastella myöhemmin itsekin. 🙂

  1. Nanna: Olet oikeassa. Omat haasteensa tämä lasiseinä ratkaisu tuo, mutta on se niin kivaa kun valo oikein tulvii kahdesta suuresta ikkunasta lasiseinän läpi sisälle. <3

 4. Heippa!
  Miten lasiseinä eristää ääntä? Jos osaisit kuvailla ja arvioida, niin olisin kiitollinen.
  Mietin meidän muuttuvaan tilaan, jossa nyt makuuhuone mutta myöhemmin olohuone..
  Mukavaa pääsiäistä! ?

  1. Meiju: Se eristää ääntä yllättävän hyvin. Ihan täysin ei tila ole äänetön liukuovien ollessa kiinni mutta jos musiikki voi keittiössä niin useamman pykälän hiljaisempana se kuuluu tuolla 1-2 metrin päällä lasien takana. Elokuvaa katsellessa kotiteatterilaitteista ääni varmasti kuuluu kovaa, lasin tai gyprocin eristys ei riitä sitä suodattamaan. Normaalilla äänenkovuudella tv:tä katsellessa ääni kuuluu mutta haihtuu sellaiseksi taustasumuksi jossa sanoista ei enää saa selvää. Näin kuvaisin ääntä ja äänieristystä. 🙂 Iloista pääsiäistä sinulle myös! <3

 5. Ompa kyllä upean näköinen toteutus ja mahtava tuo luonnonvalon määrä teidän asunnossa.
  Oliko tuo lasiseinien asennus hankalaa? Pitää kyllä pitää tämänlainen mahdollisuus mielessä, kun joskus muuttaa omaan taloon tai asuntoon.

  1. Kerttu: lasiseinän asennus ei sivustaseuraajana vaikuttanut vaikealta. Itse en sitä siis tehnyt. YouTube tililtäni (tubetili Miia OKV) löytyy video asennuksesta, siitä näet miten vauhdilla homma suoritettiin. 🙂

 6. Olen itse juuri suunnittelemassa tavallisen seinän muuttamista lasiseinäksi. Mietin miten hoidetaan seinällä olevat erilaiset sähköpistokkeet ja valokatkaisijat. Kuvissasi näkyy myös teillä olleen sähköjohtoja siellä. Miten ne hoidettiin ja mihin siirrettiin?

  1. Tiina: Meillä sähköjohdot kulkevat kattoon tehdyn koteloinnin sisällä. Monesti johdot voi vetää ontelolaatan sisältä siististi mutta meillä se ei onnistunut ja siksi jouduttiin rakentamaan ikäänkuin kotelo (kakkosneloset kiinni betonikattoon ja gyproc-levyt peitteeksi) jonka sisällä johdot voivat rauhassa ja suojassa kulkea. Kotelolla on korkeutta 25cm ja paksuutta kahden liuokuovikiskon verran (muistaakseni noin 10-11cm). Valaisinpistoke ja pistorasia vedettiin viereiselle gyproc-seinälle. Kuulostaa vaikealta mutta oli oikeasti aika simppeli juttu. 🙂

    1. Tiina: Olen itse todella tyytyväinen lopputulokseen ja yläkotelo katoaa minusta kauniisti kokonaisuuteen eikä pistä silmään. Tuli myös sähkötöiden osalta edullisemmaksi tämä ratkaisu kun ei tarvinnut vedellä johdotuksia uusiksi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *