Mirror Line -lasiseinän asennus

Kaupallinen yhteistyö: Mirror Line Oy

Lasiseinät ja lasiruudulliset tilanjakoratkaisut on totuttu näkemään tummilla moderneilla kehyksillä ja valkoinen ei kehysvärinä ole aivan tavanomainen valinta. Mirror Linen kanssa toteutimme meidän kotiin minimalistisen valkoisen lasiseinäkokonaisuuden mittatilaustyönä toiveideni mukaisesti ja nyt pääsette näkemään miten upea lopputulos on! ♥︎

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Esteettömästi tyylikäs liukuovi

Valkoisen lasiseinän jokainen lasi on liikuteltavissa ja näin tilasta saatiin mahdollisimman monikäyttöinen. Huoneeseen kulku voidaan sovittaa käyttötarkoituksen ja kalusteasettelun mukaan joko keskelle seinää tai huoneen reunoille. Näin huonetta voidaan hyödyntää kaikenlaisissa käyttötarkoituksissa, kuten ruokailu- ja työtilana, oleskelu- ja TV-huoneena sekä makuuhuoneena.

Pienikokoinen huone avartui lasiseinän ansiosta ja tuntuu todella paljon suuremmalta kuin aiemmin umpinaisen seinän kanssa. Myös valoisuus tuplaantui ja nyt luonnovalo pääsee esteettömästi liikkumaan tilasta toiseen. Parhaimmat puolensa lasiseinä paljastaakin varmasti keväämmällä auringon alkaessa sulattamaan keväthankia – tätä siis odotellessa!

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Mirror Line – Kotimaista laatua

Mirror Line tarjoaa Suomen kattavimman malliston mittatilausratkaisuja, lasiseiniä, kaapistoja sekä liukuovia. Tänä vuonna 25-vuotiasta taivaltaan juhlistavan kotimaisen perheyrityksen toiminta on vahvasti ihmisläheistä ja ensiluokkaisen ammattitaitoista. Mirror Linella jokainen tilaustyö toteutetaan kuin itselle tehtäisiin – pienimmätkin yksityiskohdat hiotaan huippuunsa ja laatutaso kestää kriittisimmänkin tarkastelun. Mirror Line pystyy toteuttamaan haastavimmatkin sisustusratkaisut ja -kokonaisuudet, ja heidän kauttaan myös minun unelmani valkoisesta lasiseinästä saatiin toteutettua.

Käy inspiroitumassa Mirror Linen blogissa monipuolisista lasiseinä-, liukuovi- ja säilytysratkaisuista: ➤ mirrorline.fi/blogi

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Suurella sydämellä ja rautaisella ammattitaidolla

Mirror Linen tehdas sijaitsee Karijoella Etelä-Pohjanmaalla ja yli 200 jälleenmyyjän verkosto kattaa koko Suomen. Arvostan hyvin paljon heidän yrityksensä filosofiaa ja inhimillisyyttä – Mirror Linen syntytarina vuonna 1994 sai alunsa traagisesta tulipalosta, joka vei mukanaan yrittäjäperheen sikalan ja sen mukana myös elannon.

Mirror Line rakentui pala palalta vanhan sikalan raunioille ja nousi tuhkista kuin feeniks lintu, palvellen tänä päivänä kymmeniä tuhansia suomalaisia. Tänä vuonna Mirror Line on laajentanut toimintansa myös Ruotsiin ja avannut vastikään showroomin Tukholman pohjoispuolelle Täbyyn.

Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus
Valkoinen lasiseinä asennus Mirror Line Omakotivalkoinen skandinaavinen sisustus

Yksinkertainen on kaunista

Idea lasiseinästä on pyörinyt mielessä jo pitkään ja hioutui lopulliseen minimalistiseen muotoonsa kesällä. Tältä pohjalta Mirror Linen ammattilaistiimi teki 3D-luonnoksen ja sehän meni kerralla maaliin kuin Teemu Pukin laukaisu konsanaan. 🙂 Lasiseinän asennuksesta vastannut JKS-Asennus Oy:n väki teki todella huolellista ja ripeää työtä ja alla olevalta videolta näet miten lasiseinähaaveeni muuntuu todeksi!

Tulossa tammikuussa!

Mirror Line oli minulle selkeä valinta, sillä tiesin että heidän kauttaan kaikki on mahdollista – myös harvinaisempi valkoinen kehysprofiili. Olin myös kuullut hyvää palautetta ystävältäni, jonka kotiin asennettiin Mirror Linen liukuovikaapisto ja -ovet viime vuonna. Olen todella iloinen saadessani tehdä heidän kanssaan yhteistyötä ja heti tammikuussa onkin luvassa teille jotain äärimmäisen hienoa ja upeaa tähän kumppanuuteen liittyen! ♥︎

Lue lisää Mirror Linen lasiseinän asennuksesta ja mahdollisuuksista ➤ mirrorline.fi/lasiseinat

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Mainos alkaa

">
Mainos päättyy

31 kommenttia “Mirror Line -lasiseinän asennus

 1. On kaunis. Minulle, joka haluan nukkua pimeässä, tuo ei olisi hyvä ratkaisu makuuhuoneeksi. Mutta, jos haluaa esim. laajentaa olohuonetta niin on kaunis kokonaisuus. Ja tuo valkoinen lista on ilmava.

  1. Ani: Meillä ei pilkkopimeää ole ollenkaan silloin kun valoa ulkona riittää. Sälekaihtimien rakosista valo pilkahtelee sisään joka tapauksessa. 😀 Minä tykkään nukkua valoisassa, joten tuo lasiseinä ei vaikuta unenlaatuun. Parasta on juurikin tuo että tila sopii monenlaiseen käyttöön, ruokailutilana ja tv-huoneena se on ihan parhaimmillaan. Kotitoimistona myös upea, mutta silloin verhot ehkäpä laittaisin jotta saisin ”työkuviot” pois silmistä vapaa-aikana. 🙂

 2. Kerrassaan upea!! Voisitko vielä johonkin postaukseen ottaa kuvia vähän kauempaa, esim. eteistä ja olohuoneesta, niin näkyisi paremmin miten lasiseinä avartaa ja toimii keittiön yhteydessä? 🙂

  1. Suvi: Ilman muuta, meidän muu koti on vielä ihan rempallaan. Vasta eilen sain olohuoneen tyhjäksi jotta sain sen siivottua lattiasta kattoon. Tänään töiden jälkeen alan laittamaan sitä seuraavaksi kuntoon ja kun koti on siivottu ja järjestyksessä niin pääsen kuvailemaan kauempaakin. 🙂

  1. Lissu: Kaunis kiitos! <3 <3 Olen aivan haltioissani täällä, lasiseinä on juuri niin upea miten sen mielessäni näinkin. <3

 3. Upea, mutta mielestäni käyttökohteena ei toimi. Sängystä näkymät keittiöön ja päinvastoin. Lisäksi ruokapöydän ja vaatesäilytyksen paikat menneet. Mutta toki omat näkemyksesi ratkaisevat.

  1. Leena: Meidän keittiö on niin minimalistinen ja omaan silmääni todella kaunis että sen näkeminen ei lainkaan haittaa. Tiskit eivät oikeastaan koskaan ole näkyvillä (laitan se joko suoraan koneeseen tai syvään tiskialtaaseen katseelta piiloon) ja ainoa keittiömäinen asia on uunin luukku ja kahvinkeitin. 🙂

   Ruokapöydälle on uusi paikka ja se osoittautui olevan todella paljon entistä parempi. 🙂 Tästä tulossa postaus teille vielä tämän viikon aikana ja samassa yhteydessä näytän myös miltä ”lasihuone” näyttää ruokailutilana. <3

  1. Minna: Vaatteet ovat ainakin nyt toistaiseksi olohuoneen puolella (lasiseinän puoleisessa laatikostossa heti kylpyhuoneen oviaukon vieressä) Muuramen laatikostossa. Kaikki vaatteet mahtuivat pystyviikattuna yhteen laatikkoon ja sen viereisessä laatikossa on 3 paria kenkiä, kaksi takkia ja vyölaukku. 🙂 En tiedä jäävätkö vaatteet paikalleen kuinka pitkäksi aikaa, en ole tehnyt päätöksiä suuntaan tai toiseen vielä sen suhteen mitä teen vaaterekille (se Domon tanko) tai lisäänkö makuuhuoneeseen jonkinlaisen pienen tason / kaapin / laatikoston vaatteille. Yksi DIY-projekti on ajatuksena toteuttaa makkariin, mutta jos sen teen niin vaatteille ei jää tilaa. Pähkäilen tässä rauhassa mitä tuleman pitää. 😀

 4. Todella upean näköistä! Arvasin jo ennalta että tästä tulee huippuhieno, mutta on kuvien perusteella vieläkin upeampi kuin mitä osasin odottaa! Sinulla on kyllä pettämätön tyyli ja tämä blogi on niin inspiroivaa luettavaa.

  1. Liisa: Lopputulos on aivan mielettömän hieno! <3 Kodin helmi suorastaan ja sopii hyvin sisustustyyliin, johon haen minimalistista mielenkiintoisuutta ja modernin skandinaavista japanilaishenkistä tunnelmaa. 🙂 Kiitokset sinulle ihanasta palautteestasi! <3 <3

 5. Niiiiin super super super hieno toteutus!!!
  Odotan innolla lisää kuvia ja mahdollisesti videota kodin uudesta ulkomuodosta, sitten kun kaikki on valmista!?

  1. sannik: Kaunis kiitos! <3 <3 Olen todella tyytyväinen lopputulokseen ja aivan rakastunut lasiseinään! <3 <3 Lisää kuvia ja videoita tulossa roppakaupalla heti kun saan siivottua ja kaikki tavarat paikoilleen. 🙂

 6. Wau! Tuli niin hieno ja sopii hyvin asuntoosi 🙂 yllätyin miten nopeasti asennus näytti videolla käyvän kun oli pohjatyöt tehty.

  1. Sandra: Tuosta tuli täydellinen! <3 Asennus on todella nopeaa puuhaa, eipä siinä mennyt kuin puolisen tuntia säätöineen plus päälle tietysti se aika mikä kesti kantaa painavat lasiseinän osat portaita pitkin viidenteen kerrokseen (lasiseinät eivät siis mahdu meidän hissiin koska ovat liian korkeita). 🙂

  1. Magritte: Lasiseinä eristää ääntä jonkin verran, esim jos tyttö juttelee keittiössä ja laitan makuuhuoneessa lasit kiinni niin ääni vaimenee selvästi. Ei hirveästi eroa edellisestä kipsilevyseinästä eristyksen osalta siis. 🙂

 7. Aivan ihana. Minäkin kotiini voisin tuollaisen ratkaisun haluta. Suunnitelma pitää vain hioa ja miettiä onnistuisiko ratkaisu. ?

  1. Anu: Tykkään aivan valtavasti lasiseinästä, kannatti todella nähdä vaivaa ja suunnitella kokonaisuus huolella. Lasiseinä voidaan asentaa melkein mihin vain, sen saa yläripustuksella (jolloin lattialle ei tarvita listaa lainkaan) tai alakantoisena kiskolla kuten meillä. Meillä on lattiassa liikuntasauma tuossa lasiseinän kohdalla, entisen kipsilevyseinän tilalla siis, ja sitä ei voinut laittaa umpeen. Meillä lista siis on välttämätön, mutta rakenteellisesti olisi tuo yläripustuskin onnistunut. 🙂

 8. Kivat on. Meillä käytännössä melkein samanlaiset valkoiset liukuovet olleet jo vuodesta 2012 😉 Meidän ovet Tank Studion: Olin nähnyt ihanat, tosin mustat, liukuovet ja selvitin niiden toimittajan (ARAN Cucine Helsingin Töölössä) ja heidän avullaan suunniteltiin valkoiset liukuovet meidän ruokailualkoviin, josta saatiin lisämakuuhuone. Tuossa ei tosiaan ollut seinän kaatoa, koska liukuovi tuli valmiiksi avoimeen tilaan eli meillä siis liukukisko asennettiin kattoon ja lattiaan ja neljä ovea kahdessa eri tasossa siihen väliin.

  Ovista ei ole kuvia netissä, kun en jaa kuvia instagramissa 😉

  1. Valkoiset ovet parhaat: varmasti löytyy maailmasta muitakin valkoisia lasiseiniä enkä oleta että netissä jaetaan kaikkea. 🙂 Havainnekuvia ei tosiaan netissä ollut juurikaan, lähinnä kuistin ovia ja toimistojen välitilaseiniä joissa erilainen ruudutus ja tunnelma. Valkoinen on todellakin paras, loistava sinun nimimerkkisi. ❤️?

 9. Aivan ihana! Olen itsekin meittinyt pieneen asuntooni tällaista tilanjakajaa. Itsekin tarvitsisin apua valinnassa sekä lasiseinän asennuksessa, sillä en ole mitenkään kokenut rakentaja tai remontoija. Pitääpä alkaa selvittämään.

  1. Hirvonen: Lasiseinä on erinomainen keino tilan jakamiseksi, jos kaipaat ideoita tai apua niin laittele minulle vaikka viestiä miia(a)omakotivalkoinen.fi. Myös Mirror Line auttaa ja neuvoo asiakkaitaan, joten rohkeasti vaan kysymään myös heiltä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *