Hempeä ja naisellinen työhuone

Kaupallinen yhteistyö: Eskaro Oy

Viime vuoden lopulla valmistuneen sisustusremonttikohteen pinnat uusittiin lattiasta kattoon ja yläkertaan sisustettiin naisellinen työhuone. Laadukkaista maaleistaan tunnettu kotimainen Eskaro oli tiiviisti remonttikohteen muutosprojektissa mukana ja yksi työhuoneen seinistä maalattiin hennon vaaleanpunaiseksi Eskaron Eskarocolor-värikartan sävyllä E2-11. ♥︎

Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Ripaus romantiikkaa

Eskarocolor-sävytysjärjestelmässä on yli 15 000 värin tietokanta ja tein seinälle koemaalauksen ennen lopullisen värisävynvalintaa. Pahviliuskassa parhaimmalta näyttänyt vaaleanpunainen osoittautui huoneen seinällä luonnonvalossa liian kylmäksi, kun taasen persikkaiselta näyttänyt Eskarocolor E2-11 aivan täydelliseksi, kuten kuvistakin voi todeta. Seinälle valikoitunut sävy on sopivan hempeä ja sopii kauniisti yhteen myös uuden lankkulattian sekä sisustuksessa toistuvien muiden sävyjen kanssa.

Tutustu Eskaron maalituotteisiin täällä: ➤ eskaro.fi

Eskaro värikartta 6 vinkkiä maalisävyn valintaan omakotivalkoinen
Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen
Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Eskaro Silk -sisustusmaali tasoittaa ja peittää täydellisesti

Maalasimme sisustusremonttikohteen seinät Eskaron Silk-sisustusmaalilla keittiötä ja alakerran wc:tä lukuunottamatta ja Silk-sisustusmaalia löytyy omankin kotini seinistä. Se on ominaisuuksiltaan täyshimmeä, samettinen ja peittävä, ja lisäksi se tasoittaa seinien pieniä epätasaisuuksia jättäen jälkeensä erinomaisen lopputuloksen. Alta löydät videon remppakohteen muutoksesta ennen ja jälkeen, ei uskoisi samaksi taloksi. 🙂

Eskaro Silk sisustusmaali Eskarocolor vaaleanpunainen työhuoneen sisustus Omakotivalkoinen

Tutustu Eskaro Silk-sisustusmaaliin ja katso koko maan kattavat myyntipaikat täältä: ➤ eskaro.fi/silk-sisustusmaali

Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös: ➤ Suuri sisustusremontti – Kuvat ennen ja jälkeen10 kommenttia “Hempeä ja naisellinen työhuone

 1. Tällaista kotitoimistoa on ainakin helppo pitää siistinä. Ja haluaisikin pitää kun on niin kaunis tila. Tuommoinen maali olisikin hyvä joka myös tasoittaa. Matta pinta miellyttää myös seinissä.

  1. Hirvonen: Eskaron Silk-maali on todella hyvä, se tasoittaa pienet kolhut ja esimerkiksi vanhan tytön huoneen raitojen reunat sai jo kahdella kerroksella huomaamattomaksi. Millään muulla pintamaalilla en olisi siinä onnistunut, sillä raidat ovat olleet keltaiset, mustat ja vaaleanpunaiset, ja maalikerroksia on kertynyt niin monta että korkeusero valkoiseen raitaan oli suuri. Mattainen maali on minunkin mielestä kaunein, se tekee tilasta rauhallisen ja myös sävyt ovat samettisemmat ja tasaisemmat. <3

 2. Luulin että on lapsesi vanhasta huoneesta ennen kun luin tekstin. Samat huonekalut mitä on sinunkin kotona nähty, valaisimet, hyllysysteemi, peili ja säilytyslokerikkokin. Pukeutumishuoneeksi miellän enemmän kuin työhuoneeksi.

  1. pardener: Ei sentään, omalla tytöllä ei ole meikin meikkiä eikä vielä aikoihin ole siinä iässä että meikkailisi. 🙂 Meillä oli myös String System sarjaa tytön huoneessa ja se on miehen kotona. Siinä oli myös seinäkaapit liukuovilla. Samalainen Muuton Myy -valaisin meillä on ollut kyllä, itseasiassa kaksinkin (keltainen ja valkoinen) ja molemmat myin blogikipparin kautta eteenpäin. Kyseinen työhuone palvelee käyttäjänsä tarpeita hänen työnkuvaansa tai yksityiselämäänsä enempää avaamatta.

  1. Terhi: naulakko on ruotsalaisen Kristina Damin Grid-naulakko. Löytyy mm. rum21 ja Royal Design verkkokaupan valikoimasta, kannattaa kurkata myös Finnish Design Shopin valikoima, sielläkin saattaa olla. 🙂 Aivan ihana naulakko ja minäkin ostin samanlaisen aikoinaan tytölle, mutta sitä ei meillä enää ole vuosiin ollut. Kaikessa ihanuudessaan oli liian pikaistuksissa tehty ostos ja liian suuri neidin huoneeseen. Kirppistelin sen pois aika nopeasti. 😀

   1. Kiitos vastauksestasi! 🙂 Nyt kun mittasin, niin eihän tuo mahdu siihen nurkkaan mihin sitä suunnittelin :/ Maksimissaan leveyttä saisi olla n.70 cm..Ei sinulla olisi vihjata samantyylistä naulakkoa minulle (myös tuo kenkäteline olisi hyvä olla)? 🙂

    1. Terhi: Brabantialla ja Yamazakilla on ollut 60cm leveät vaaterekit, joissa kenkähyllyt. En äkkiseltään löytänyt niistä kumpaakaan (niistä on leveämpi ja kapeampi malli) mutta kannattaa googlettaa vaaterekki 60cm ja etsiä mieluista kuvahaun kautta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *