Yksiön sisustus & Collaboratorio Cubile sänky

Makuuhuoneen sisustusta tuttavalle suunnitellessani bongasin Collaboratorion kauniin boheemin ja japanilaishenkisen Cubile-sängyn*, joka on valmistettu Suomessa puusepänverstaalla niin, että mahdollisimman vähän puumateriaalista päätyy hävikkiin. Nerokkaasti suunnitellun sängyn kasaamiseen ei tarvita ruuveja eikä työkaluja ja erillinen sängynpääty toimii tarvittaessa myös työpöytänä lisäosan ansiosta – tämä oli täydellinen löytö 32m2 kokoiseen yksiöön, jossa kaikki kodin funktiot tapahtuvat samassa tilassa.

Futonsänky Collaboratorio Cubile suomalainen design kestävä kehitys boheemi sisustus
Sisustussuunnittelu yksiön sisustus 32m2

Yksiön sisustussuunnitelma

Tuttavani yksiö on muodoltaan lähes neliö ja tilaan piti mahduttaa ruokailun ja nukkumisen lisäksi hänelle tärkeä divaanisohva sekä työpiste. Keittiössä on valmiina edellisen omistajan rakentama saareke, jota ei lähdetä purkamaan. Saarekkeen ääressä syöminen ja seurustelu onnistuu, ja työpisteelle sopiva paikka löytyi Cubile-sängyn päädystä, mikä ratkaisi tilankäytölliset haasteet.

Futonsänky Collaboratorio Cubile suomalainen design kestävä kehitys boheemi sisustus
Futonsänky Collaboratorio Cubile suomalainen design kestävä kehitys boheemi sisustus
Futonsänky Collaboratorio Cubile suomalainen design kestävä kehitys boheemi sisustus

Collaboratorio Cubile – Sänky ja työpöytä samassa

Collaboratorio on vuonna 2016 perustettu Helsingissä toimiva kansainvälinen arkkitehtitoimisto, jonka toiminnan ytimenä on vuorovaikutteinen yhteistyö, ekologisuus ja pitkä elinkaari. Heidän missionaan on luoda kauniita elinympäristöjä nykyaikaisen ihmisen tarpeisiin ekologisia materiaaleja käyttäen ja arkkitehtuurin lisäksi Collaboratoriolta löytyy kaksi kalustetta – Cubile-sänky ja Cubiculum-lepopaikka.

Kotimaisena käsityönä valmistettu Collaboratorion kaunis japanilaistyylinen tammipuinen Cubile-sänky* on kooltaan 160x218cm ja sen alle löytyi 250x350cm kokoinen beige matto Rugvistasta. Mattojen avulla on helppo rajata toiminnot visuaalisesti erilleen, vaikka ne sijaitsisivat rinnakkain.

Designale skandinaavinen sisustus alennus

Collaboratorion Cubile-sängyn bongasin Finnish Design Shopin kausialetuotteiden joukosta. Reippaassa alennuksessa on myös myös meidänkin kotoa tutut Muuto Visu -tuolit, sekä astioita ja valaisimia. Jos siis haavelistaltasi löytyy skandinaavisia designklassikoita tai uusia designaarteita, kurkkaa poikkeuksellisen runsas alevalikoima täältä:

finnishdesignshop.fi/ale*

Sisustuskuvat Collaboratio. Tuotekollaasi Finnish Design Shop / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkinVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *