Käsintehty tuoksukynttilä – Kaamos Candle Co.

Pienessä pajassa käsityönä valmistettavat kotimaiset Kaamos Candle Companyn tuoksukynttilät sopivat suomalaiseen makuun. Minulle tämä helsinkiläinen tuotemerkki oli uusi tuttavuus ja bongasin sen porvoolaisen sisustuskauppa Kuusilinnan valikoimasta viime viikolla… joskus on näköjään matkustettava vähän kauemmas löytääkseen jotain läheltään. 🙂

Ostin itselleni Artic Forest -tuoksukynttilän, joka yhdistelee pohjoismaisen havupuun ja mausteisen eukalyptuksen tuoksut toisiinsa raikkaan hedelmäisellä limellä maustettuna. Tämä tuoksusekoitus on taivaallisen hyvä ja meni heti tuoksukynttilöiden jaetulle ykkössijalle Byredon nahkakantisen vanhan kirjan tuoksuisen Bibliotheque-kynttilän rinnalle.

Lasipurkkiin valettu 300ml Arctic Forest -kynttilä on tehty 100% soijavahasta ja sen paloaika on noin 30h. Kaikki Kaamos Candle Co.n kynttilät valmistetaan käsityönä Helsingissä korkealuokkaisista raaka-aineista ja vaikka kynttiläpaja on pieni, on sen sydän suuri!

Kaamos Candle Companyn kynttilöitä voi ostaa suoraan yrittäjän nettikaupasta sekä Kuusilinnan netti- sekä kivijalkakaupasta. Nyt jos koskaan on aika tukea pienyrittäjiä ja jos kaipailet sisustukseen pientä piristystä, on tuoksukynttilä ihana vaihtoehto josta riittää iloa myös ilman liekkiä. Tuoksu on mieto eikä se valtaa koko huonetta, vaan tuo kevyen häivähdyksen herkullisuutta joka rentouttaa mukavasti – tuoksun taikaa! ♥︎

Tunnelmallista alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *