Esiteinin sisustushaaveet

Tytön synttärit lähestyvät ja hänen synttäritoiveensa liittyvät lähes kokonaan sisustukseen. Esiteini-ikään kasvanut tyttö ei leluilla enää hetkeen ole leikkinyt ja lelujen sijaan viihdykkeenä on mm. kaverit, pelit, lukeminen, musiikki, leffojen katselu ja piirtäminen.

Esiteinin huone sisustusideat Omakotivalkoinen
Kuva: Fine Design

Meillä on tytön kanssa yhteinen kuvakansio, jonne hän keräilee mieleisiään sisustusideoita. Tällä hetkellä ykköstärkeä juttu on julisteet eli nykynuorison kielellä “posterit”, joita pitäisi nyt sitten lähteä metsästämään jostakin synttäripakettiin. Tyttö ihastelee etenkin 90-luvulta tuttuja juttuja, kuten seinän peittäviä julistekollaaseja, näyttäviä tapetteja, laavalamppuja, pörrömattoja ja rottinkisia tuoleja – modernilla twistillä onneksi. 😀

Ariana Grande julisteet

Ariana Grande on tällä hetkellä tytön lempparilaulaja ja siihen liittyviä somistuksia hän toivoo synttärilahjaksi. Niiden saatavuus vaan on Suomessa harmillisen heikkoa ja koska vierastan Ebaysta ja vastaavista kauppapaikoista tilailua, joudun soveltamaan lahjojen kanssa ja tuunaamaan itse pari juttua (joita en vielä paljasta, ettei yllätys mene pilalle). 🙂

Esiteinin huone sisustusideat Omakotivalkoinen
Kuva: Fine Design
Esiteinin huone sisustusideat Omakotivalkoinen
Kuva: Fine Design

Tyttö toivoo itselleen erillistä kampauspöytää, jonka ääressä voisi “kaunistautua” ja käyttää tietokonetta. Tämä olisi käytännönkin kannalta hyvä ratkaisu, sillä koulupöydältä pitää aina erikseen siirtää tietokone pois tieltä jos haluaa tehdä läksyjä tai piirtää. Lisäksi hän toivoo sänkynsä ympärille valonauhaa näiden Fine Designin inspiskuvien tapaan.

Esiteinin huone sisustusideat Omakotivalkoinen
Kuva: Fine Design

Pari viikkoa on aikaa keksiä ja hankkia synttärilahjat. Huoneen seiniä en nyt ala maalaamaan, mutta pari helppoa DIY-ideaa on mielessä joilla saan huoneeseen toivottua tunnelmaa. Kalusteet löytyvät kaikki valmiina, joten tyyli rakentuu pääosin piensisustustuotteiden ja tekstiilien muodossa… ja Ariana Grande -julisteiden, mikäli sellaiset saan taiottua jostakin. 🙂

Kivaa iltaa kaikille ja huomiseen! 

6 kommenttia “Esiteinin sisustushaaveet

  1. Luin otsikon vahingossa että “Einsteinin sisustushaaveet” ja aattelin että nyt tuleekin erikoinen juttu 😀

  2. Saako tyttösi päättää vapaasti ja ihan itse oman huoneen sisustuksen vai sanotko sinä sen viimeisen ” sanan ” ?? Esim. “ei sitä väriä ” tai ei ” jonkin tavaran kohdalla?

    1. Airiina: saa päättää itse melkolailla kaiken, ainoana poikkeuksena isommat jutut kuten uudet kalusteet joiden osalta en hyväksy mitä tahansa. Tyttö on kasvanut koko elämänsä sisustusjuttujen keskellä ja on oppinut paljon kaikenlaista katsomalla mitä minä touhuan. Hän osaa fiksusti perustella ja hahmottaa sisustushaaveitaan ja on lisäksi todella tarkka huoneestaan – hän sanoo viimeisen sanan ja jos ei jostakin tykkää niin sitä ei tule. Eli toimii molempiin suuntiin. Annan hänelle vapauden päättää omasta huoneestaan, mutta toki toimin järjenäänenä jos visiot eivät ole toteuttamiskelpoisia. Pinterestistä tyttö oli bongannut kivan kuvan jossa oli rakennettu korkea parvi ja sellaiset isot rappuset. Tuolle haaveelle sanoin heti ei, sillä huonekorkeus tai huoneen pinta-ala ei ole riittävä. Suurimmalle osalle ideoista näytän kuitenkin vihreää valoa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *