Perinteikäs perjantaipuska ja normiarki

Tuntuu ihanalta että pitkästä aikaa on oikea viikonloppu. Tyttö meni suositusten mukaisesti kouluun torstaina ja etäopiskelun mukanaan tuoma ylimääräinen hässäkkä loppui kuin seinään. Viime kuukaudet ovat olleet opettavaisia ja tulin tänään siihen tulokseen että haluan siirtää omatkin työt kodin ulkopuolelle ja rauhoittaa etenkin illat työ- ja kouluvapaaksi – maksoi mitä maksoi. 🙂

Perjantaipuska persikansävyinen kukkakimppu Omakotivalkoinen
Perjantaipuska persikansävyinen kukkakimppu Omakotivalkoinen

Paluu normaalimman tuntuiseen viikkorytmiin ansaitsee arvoisensa päätöksen ja perinteikäs perjantaipuska on todellakin merkityksensä väärti. Kukkakimpun kylkeen ostin Puttipajan sydämenmuotoisen persikkaisen kynttilän, jonka kaunista loimua sivusilmällä parhaillaan vilkuilen koneen ääressä näppäillessäni. ♥︎

Näiden fiilistelykuvien myötä toivottelen teille kaikille ihanaa perjantai-iltaa!6 kommenttia “Perinteikäs perjantaipuska ja normiarki

 1. Ihanan keväinen kimppu, mistä ostit? Mikä maljakko on kyseessä? Meillä lapset eivät menneet kouluun. Meidän perheessä minä ja kaksi lastani kuulutaan riskiryhmään.

  1. Pitju: Kimppu on S-Marketista. 🙂 Maljakkona on Skagerakin Nordic-sarjan 16cm purkki ja kynttilän alla on saman malliston 12cm purkin kansi.

   Meillä muussa perheessä on riskiryhmäläisiä mutta pidetään hajurakoa heihin vähintään se 5 vuorokautta koulujen loppumisen jälkeen eli 5.6. asti. Koulu on onneksi pieni ja oppilaita vain kourallinen isompiin kouluihin verrattuna. Tytön luokalla kaikki on paikalla ja ovat hienosti myös järjestäneet koulussa porrastuksen oppilaiden koulupäiviin, osa ei edes näe toisiaan. Toistaiseksi ei ole sellaista syytä ilmennyt että kotiopiskelua olisi jatkettu, mutta mennään päivä kerrallaan ja seuraillaan tilannetta. Tsemppiä ja jaksamista koko perheelle! <3

 2. Kylläpä on suloinen kimppu ja kynttilä! 😊 Kaunis kukkakimppu ilostuttaa viikonloppua meidänkin kodissa ❤️

  Kirjoittelit jokunen aika sitten uudesta ROIDMI varsi-imuristasi. Nyt itsekin olen päätymässä samanlaiseen, mutta vielä yksi asia näin pitkähiuksisena mietityttää. Nimittäin se, että kuinka hyvin Anti-tangle-suutin toimii. Takertuuko hiukset imurin suuttimeen, ja jos takertuu niin onko ne helppo putsata pois?

  1. Siiri-i: imurin pyörivä suutin on sileäpintainen eikä siihen jää mitään kiinni. Tämä onkin juuri siksi erinomainen imuri pitkähiuksisten kotiin. 🙂 Vanhasta imurista sai olla säännöllisesti leikkaamassa saksilla kiertyneitä hiuskasoja irti jotta pyöröharjas pääsi pyörimään. Täydet 10 pistettä tälle imurille. 🙂

   1. Kiitos vastauksesta! Tätä juuri toivoin ja laitoin tilauksen menemään. Innolla odottelen jo uutukaista vanhan, perässä vedettävän dysonin tilalle 🤗

    1. Siiri-I: Uskon että tykkäät imurista. 🙂 Itse en edes power-toimintoa käytä kun perusvoluumi riittää imuroimaan hiukset ja muruset jo kauempaakin. On ollut todella hyvä imuri, etenkin hintaansa nähden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *