Korona Light by Harri Koskinen

Saan säännöllisesti kyselyjä olohuoneen tasolla olevasta pyöreästä valaisimesta ja nimensä ajankohtaisuuden vuoksi innostuin kirjoittelemaan siitä kokonaisen postauksen. Kyseinen valaisin on Harri Koskisen vuonna 2015 suunnittelema kotimainen Korona Light valaisin, joka on saanut inspiraationsa 70-luvulta tutuista muodoista ja materiaaleista.

Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso
Olohuoneen sisustus valkoinen minimalistinen Muurame Mup tv-taso omakotivalkoinen
Korona Light by Harri Koskinen pöytävalaisin sisustusideat Omakotivalkoinen

Rakastuin Korona-valaisimeen palavasti jo heti tuoreeltaan Habitare-messuilla lanseeraustilaisuuden yhteydessä vuonna 2015, mutten silloin löytänyt sille arvoistaan paikkaa meidän kotoa. Pari vuotta myöhemmin remontin seurauksena tilanne muuttui ja ensimmäinen hankintani ”uuteen kotiin” oli kauan kaipaamani valkoisella koristerenkaalla varustettu Korona-pöytävalaisin… siitä asti meidän tiet on olleet erottamattomat ja kotikäytössä valaisimen poikkeuksellinen led-tekniikka riittää jopa 40 vuoden valaistustarpeisiin.

Korona Light by Harri Koskinen pöytävalaisin sisustusideat Omakotivalkoinen
Korona Light by Harri Koskinen pöytävalaisin sisustusideat Omakotivalkoinen
Muurame Mup osallistu arvontaan ja voita valkoinen sisustus kotimainen design olohuone tv-taso

Korona-pöytävalaisimen halkaisija on 39cm ja isohkon kokonsa vuoksi se sopii hyvin myös lattialle tunnelmaa luomaan. Korona Light -mallistoon kuuluu myös riippuvalaisin sekä seinävalaisin, joka voidaan asentaa myös kattoon plafondin kaltaisesti. Tämä on yksi meidän kodin ihanimpia yksityiskohtia ja parasta on että se toimii mielenvirkistäjänä melkein kuin kirkasvalolamppu. 🙂

Valaisimesta voit lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä: Kaunis Korona on kotona

Ihanaa iltaa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *