Kauniit kädet & kauneusihanteet

Kauniit kynnet ja hoidetut kädet ovat minulle tärkeä asia, vaikkei sitä ehkä uskoisi kun ilman suojakäsineitä tuuppaan kädet niin multaan, maaliin, pesuaineisiin kuin viemäriinkin (puhdistaessa), enkä talvipakkasellakaan muista aina ottaa lapasia mukaan ulos lähtiessäni. Kädet ovat kovalla kulutuksella, mutta viikottain tekemäni manikyyri on tähän asti riittänyt pitämään ne kuosissaan.

Ranskalainen manikyyri nopeasti Omakotivalkoinen
Ranskalainen manikyyri nopeasti Omakotivalkoinen

Hymy kaunistaa kaikkia

Olen tyyliltäni luonnonlapsi ja pidän neutraaleista ja luonnollisen näköisistä asioista niin hiuksissa, meikissä kuin kynsissäkin. Minulla ei varsinaisesti ole kauneusihanteita, tykkään hyvinkin erilaisista asioista ja piirteistä, joissa luonnollisuus kuitenkin ilmenee yhdistävänä tekijänä. Kauneusvirheinä pitämiäni asioita tottakai mahdollisuuksien mukaan minäkin häivyttelen, mutta kovin suurta vaivaa en niiden kanssa jaksa nähdä ja mitä enemmän on tullut ikää niin sen paremmin olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen virheineen päivineen. Pisamat saavat loistaa meikittömillä poskilla, kulmakarvat sojottaa minne tahtovat ja kynnet olla keskenään eri mittaisia, kunhan yleisilme on puhdas ja siisti.

Kauneusvirheinä yleisesti pidettävät erikoisuudet tekevät ihmisestä minun silmissäni jopa kauniimman ja esimerkiksi näyttelijä Poppy Montgomery on mielestäni todella upea nainen pisamineen päivineen, vaikka itselläni en pisamista niin välitä. Kaikista kauneinta on aito hymy ja nauravaisuus, on kyseessä sitten nainen tai mies, nuori tai varttuneempi. ♥︎

Ranskalainen manikyyri geelilakka Omakotivalkoinen
Ranskalainen manikyyri nopeasti Omakotivalkoinen

Koukussa kynsivideoihin

Olen koukuttunut YouTuben kynsivideoihin, joissa ihmiset taiteilevat toinen toistaan upeampia koristeita kynsilleen kuin maalaukset konsanaan. Kynsilakkailua kuvaavien videoiden parissa saatan iltaisin rentoutua tunninkin, vaikken olekaan kiinnostunut omien kynsien taituroinnista. 🙂 Minä menen sieltä mistä aita on matalin ja kynsistäni löytyykin yleensä joko ranskalainen pikamanikyyri tai paloautonpunainen peruslakka ilman extrahienouksia. Alla mainio kooste inspiroivasta kynsitaiteesta, jossa kohtuullisen helppoja ideoita ja vinkkejä kynsien lakkailuun.

Ranskalainen manikyyri nopeasti Omakotivalkoinen

Ranskalainen manikyyri toimii aina

Tokmannilla myytävän edullisen Essence-sarjan geelilakat ovat osoittautuneet erinomaisiksi ja Essence Gel Look Top Coat -päällyslakasta tuli suosikkini heti ensimmäisen kokeilun jälkeen. Dior Vernis -värilakoista tykkään myös ja etenkin kirkkaiden ja tummien sävyjen ystäville niitä suosittelen, sillä yksi lakkakerros riittää täydelliseen lopputulokseen ja säästää sekä aikaa että hermoja! 🙂

Ranskalaisen manikyyrin vaaleaan kärkilakkaukseen olen vuosien varrella kokeillut monenlaisia poppaskonsteja. Essencen manikyyritarrat kelpaavat hätätapauksessa, jos on kiire saada lakat jotakuinkin kohdilleen eikä haittaa jos lopputulos ei ole millilleen linjassa. Essencen manikyyrikynääkin olen kokeillut, mutta se oli totaalinen floppi ja raaputti aluslakan kökkäreiseksi. Nykyisin levitän kärkilakan vapaalla kädellä kynnen kärkeen ilman teippejä ja sivellinkärkisellä kynsilakanpoistoainetta sisältävällä kynällä korjaan tarvittaessa rajat siistiksi.

Ranskalainen manikyyri suosikkituotteet Omakotivalkoinen
Ranskalainen manikyyri geelilakka Omakotivalkoinen

Kasvoseerumia myös käsille!

Mitä vanhemmaksi tulen, sen kuivammaksi ihoni muuttuu. Jo viime talvena huomasin että normaali kosteutussykli suihkun jälkeen ei enää aina riitä ja nyt koronan myötä varsinkin kädet ovat olleet entistäkin kuivemmat. Olen kevään aikana uusinut rutiinejani ja kuorin kasvojen ohessa nyt myös kädet säännöllisesti, jotta kosteusvoide imeytyisi paremmin ja syvemmälle kun karkea iho on poissa tieltä. Kämmenselkiin ja sormen päällisiin laitan päivittäin myös kasvoseerumia pitääkseni kädet pehmeinä ja nuorekkaina, mikä näyttäisi auttavan… tai sitten se on toiveajattelua vaan. 😀

Varasin juuri ajan 60 minuutin käsihoitoon, jossa hieronta ja kosteutus ovat pääosassa. Kynsien peruslakkaus kuuluu pakettiin myös ja kesän iloksi ajattelin tehdä poikkeuksen ja valita jonkin iloisen värilakan punaisen sijaan. Myös kampaajalle haluan mennä, vaikka voisin vallan hyvin leikata hiukseni itse kuten tähänkin asti. Intialainen päähieronta kiinnostelee myös ja kasvohoitokin olisi ihanaa. Mieli kaipaa nyt hemmotteluhoitoja ja kesäkuussa haluan panostaa kaikkeen sellaiseen mitä en yleensä tee. 🙂

Kivaa ja aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *