Boppis – Boheemi sisustuskauppa

Käväisin eilen asioilla kauppakeskus REDIssä ja siellä seikkaillessani löysin aivan ihanan Boppis-sisustuskaupan. Boppiksen valikoimasta löytyy sesongin trendikkäimpiä sisustustuotteita, boheemeja tekstuureja ja runsaasti kaikkea kivaa etenkin keittiöön. Hypätkää siis mukaan virtuaalikierrokselle ihastelemaan kesän uutuuksia! 🙂

Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Kotimainen merkki Maku on monille tuttu erityisesti keittiövälineistään ja Boppiksesta löytyy luultavasti koko tämän hetkinen valikoima. Puinen leikkuulauta ja mustavalkoiset purnukat ovat kauniit sekä yhdessä että erikseen ja samaa teemaa löytyi muistakin Maku-tuotteista.

Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Boheemin ja pehmeän skandisisustuksen ystäville Boppis on sisustustaivas! ♥︎ Upeita koristetyynyjä, mattoja, torkkupeittoja ja amppeleita löytyi useissa väreissä. Luonnonmateriaalit ja makramee-sidonta ovat näyttävästi esillä ja myymälästä löytyi runsaasti myös rottinkisia koreja, valaisimia ja kalusteita.

Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Boppis on kotikokkaajan keidas ja monipuolisen keittiötuotevalikoiman lisäksi myymälästä löytyy inspiroivia sisustusideoita sekä keittiöön että kodin muihin tiloihin.

Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Romantiikan nälkäisille löytyy oma nurkkaus, jossa mustan, hopean, harmaan ja hempeän roosan sävyt täydentävät toisiaan. Minun huomioni kiinnittyi hyllyllä olevaan pikimustaan koristeananakseen, jonka luultavasti olisin ostanut jos oman kotini sisustus olisi vielä mustavalkoinen. 🙂

Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen
Sisustuskauppa Boppis kauppakeskus Redi Helsinki sisustusinspiraatio Omakotivalkoinen

Boppiksen löydät Helsingistä kauppakeskus REDIstä Kalasatamasta ja sinne pääsee kätevästi sekä omalla autolla että metrolla. Ajankohtaiset aukioloajat voit kurkata Facebookista täältä: ➤ facebook.com/boppis

Touhukasta torstaita kaikille!


Lue myös: ➤ 14 parasta sisustusideaa IKEAsta

11 kommenttia “Boppis – Boheemi sisustuskauppa

 1. Tuttu kauppa. Olen käynyt tuolla kolme kertaa. Viime kerralla kävin ystävänpäivän aikoihin naapurin kanssa. Silloin siellä ei minulle ollut tavaraa , joita olisin halunnut kotiini. Tällä hetkellä olisi hankinnassa uusi sohva, koska edellinen meni toissa iltana rikki, eikä sitä voi korjata mitenkään. En yhtään tiedä, että millaisen hankkisin ja hankinta pitäis tapahtua niin pian, kuin mahdollista , koska tällä hetkellä meillä on olohuoneessa vain mademoiselle tuoli ja viisi ihmistä talossa. Kylläpä piti hajoaminen tapahtua huonoon aikaan.😢

  1. Pitju: Voi ei, todella kurja tilanne. Miten olisi jokin Ikean sohvamalli johon saa vaihdettavia päällisiä Bemziltä? Kotimaisillakin merkeillä on onneksi nykyään täysin irroitettavalla verhoilulla olevia sohvia, Hakola ja Adea ensimmäisenä tulevat mieleeni. <3

   1. Tilasin Ikeasta sohvan ja se tuodaan meille huomenna. Täytyy myöhemmin tilata ne Bemzin cotton päälliset. Todella nopeaa toimintaa, kun tänään perjantaina tein tilauksen ja he tuovat sen jo huomenna. 😀👏🏿

 2. Tilasin uuteen sohvaan päällisen Bemziltä 8.6 ja tänä aamuna sain viestin, että päällinen tuodaan kotiin 16.00-21.00 välisenä aikana. Kylläpä on nopeaa toimintaa. 🙂

  1. Pitju: no on todella! 🙂 Minä en koskaan saanut beigeistä kankaista tilaamiani näytepaloja vaikka tilaus heillä näkyykin. Tästä jäi vähän huono fiilis vaikka muuten olenkin aina ollut todella tyytyväinen heidän palveluunsa.

   1. Ikävää, että et saanut näytteitä ja eikö kerran käynytkin niin, että sait sohvaan väärän päällisen, vai muistanko ihan väärin?. Nuo mokat on inhottavia ja minulle tulee silloin tunne, että en voi luottaa enää firmaan.

    1. Pitju: sain väärän päällisen mutta se asia hoidettiin Bemzin puolelta todella hienosti ja tokihan satunnaisia vahinkoja voikin sattua. Nyt ilmeisesti eivät lähetä mallipalatilauksia ollenkaan, mistä ei kuitenkaan ole mitään mainintaa sivuilla. Minä taasen en ilman mallipalaa ole halukas laittamaan satoja euroja päälliseen. Vähän jäi kökkö fiilis nyt, mutta minkäs teet. Voihan olla että heillä ei ole viesti kulkenut ja joku yksittäinen työntekijä on tehnyt arviointivirheen, mene ja tiedä, ja siksi annankin heille mahdollisuuden. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *