Tilanjako säilytyskalusteen avulla

Puuhailen parhaillaan city-yksiön sisustusprojektin parissa, jossa nukkumatila jaetaan muusta oleskelusta säilytyskalusteen avulla. Halusin kokeilla miltä vastaava tilanjakoratkaisu toimisi meillä ja voi että miten kivalta näyttää! ♥︎

Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen
Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen
Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen

Tilaa jakava senkki

Liukuvat lasiovet voi asetella miten haluaa ja tässä kokoonpanossa ne toimivat taustaseinänä Muurame Mup-sarjan laatikostolle ja viherkasville. Laatikoston alla on 5cm korkea sokkeli ja korkeampaan 12,7cm sokkelin vaihtamalla laatikosto nousisi prikulleen oikealle kohdalle lasiseinän vaakalistan kanssa.

Tason päällä oleva valaisin saa virtaa jatkojohdosta, joka kulkee näppärästi paikallaan seinämäisesti olevien lasiliukuovien liukulistan rakosessa. Makuuhuoneen puolimmaisia liukuovia pystyy silti käyttämään normaalisti ja sulkemaan huoneeseen kulun kokonaan.

Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen
Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen
Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen
Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen

Seesteinen tunnelma

Mikäli päätän jättää tämän järjestyksen näin, joudun vaihtamaan jalalliseen ruukkuun toisenlaisen kasvin, sillä sirovuoripalmu ei viihdy liiassa auringonpaisteessa ikkunan edustalla. Lisäksi kaipaisin jotakin tuohon keittiön ikkunan reunalle keittiökaapiston viereen, jottei vesiputket korostuisi. Muuten en muuttaisi mitään, kodissa on nyt ihanan seesteinen tunnelma ja odotan että aurinko illalla laskee ja tunnelmavalaistus pääsee oikeuksiinsa.

Tilanjako kalusteen avulla makuuhuoneen sisustusidea järjestyksen muutos Omakotivalkoinen

Tämä kalustejärjestys tuntui välittömästi hyvältä ja ainakin hetkosen verran haluan nautiskella sen luomasta uutuudenviehätyksestä. Koko koti tuntuu ihan uudenlaiselta näinkin pienellä muutoksella.

Parillakin huonekalulla saa jo monta erilaista lookkia ja tunnelmaa aikaiseksi ja siksi kannattaa aina ensimmäisenä kokeilla vaihtaa järjestystä jos koti tuntuu tylsältä tai kaipaa sisustukseen vaihtelua. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Lue myös: ➤ Vaihtelu virkistää – Uusi järjestys olohuoneeseen


Mainos alkaa

Mainos päättyy

8 kommenttia “Tilanjako säilytyskalusteen avulla

  1. Eeva: ihana olet, kiitos kommentistasi! ❤️Positiivinen palaute lämmittää aina mieltä! ?

  1. Tuula: kiitokset! ❤️ Jalallinen ruukku on Finnmarin myymälästä, maksaa muistaakseni 29,95 ja on edelleen valikoimassa. ?

 1. Siis saan ihan fyysisia ”oireita” kun katson sun kuvia!!!
  Oikeen mahasta ottaa, kun nämä on niiiin upeita! Tuo lasiseinä on niin mahtava ja sun sisustusmaku on vaan täysi 10!

  Sellainen huomio hei, että vanhan ruokatilan katossa ei näy lamppupistoketta enää? Onko se paklattu piiloon vai miten se on kadotettu??

  1. Sanni: Apua miten kiva kommentti! 🙂 Ekan lauseen kohdalla ajattelin että nyt tulee niin kirpeää palautetta ettei tosikaan, risut viuhuu ja sapiskaa tulee tuutin täydeltä. 😀 😀 Kiitos sinulle ihanista sanoistasi! <3 <3 <3

   Valaisimen paikka on edelleen katossa siinä hieman viistossa ruokapöydän vanhaan paikkaan nähden ja johdon olen vetänyt erilliseen kattokoukkuun jotta valaisin on keskellä pöytää. Koukun otin pois, mutta reikä sille on edelleen olemassa. Sitä en paklaa umpeen kun koskaan ei tiedä mitä taas keksin ja minne pöytää siirtelen. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *