Vaihtelu virkistää – Uusi järjestys olohuoneeseen winter edition

Mitäpä sitä sen kummemmin höpöttelemään, otsikko jo kertonee että vaihdoin järjestystä olohuoneessa. Sisustus näyttää vähän runsaammalta vaikka tavaran määrä ei ole muuttunut mihinkään ja kivasti tuntuu koti uudelta taas hetken. Näin sitä saa helposti uutuudentuntua aikaan ilman että tarvitsee ostaa mitään – suosittelen! 🙂

Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone
Valkoinen mininalistinen skandinaavinen sisustus olohuone

Leppoisaa lokakuun viimeistä päivää kaikille, se olisi marraskuun vuoro sitten huomenna! 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

25 kommenttia “Vaihtelu virkistää – Uusi järjestys olohuoneeseen winter edition

 1. Olen seurannut blogiasi kauan ja tyylisi on viimeisen päälle siistitty ja viimeistelty. MUTTA tuo musta lampun johto!! Aivan kuin se ei olisi sinun jäljiltä 😀 En arvostele, vaan ihmettelen 🙂

  1. Piia: olet aivan oikeassa, piilottaisin johdon todella mielelläni mutta se on aavistuksen lyhyt ja menee hieman viistossa kohti pistorasiaa. Valkoinen listakouru olisi muuten ollut varteenotettava vaihtoehto sen peittämiselle, mutta ei näytäisi tässä tapauksessa yhtään sen paremmalta koska kouru ei kulkisi kohtisuoraan lattiaan vaan viistoon kohti pistorasiaa eli hieman poikittain. Ärsyttävä asia jota olen jo monta vuotta katsellut, mutta yhden johdon takia en ole halunnut lähteä seinää levyttämään cyprocilla, sillä huone pienentyisi sen seurauksena 5cm ja juuri väärästä suunnasta – olohuone kun on pitkulainen eli pitempi kuin leveämpi. Pieni mutta kiusallinen ongelma. ?

   1. Vaihda, vaihdata lamppuun pidempi johto. Valinnanvaraa on orasnssista, mustankautta valkoiseen.
    Takuulla edullisin vaihtoehto.

    1. sähkäri: olisi varmasti pitkällä tähtäimellä fiksuin ratkaisu vaihtaa johto ennemmin kuin teippailla se valkoiseksi. 🙂

 2. Minäkin mietin aikaisemmin samaa tuosta lampun johdosta, että miten sinä esteettisenä ihmisenä olet jättänyt johdon tuolla tavalla, mutta sille onkin pätevä syy ? Riittäisikö lampun oma johto kohtisuoraan lattialle ja hommaisit jatkojohdon, senkin saisi kuljetettua siististi johtokourussa.

  1. Minna: ei ihan riitä, jatkojohto jäisi nokalleen seinää vasten. Ja jos tuo laatikosto jää tuohon niin jatkojohto olisi laatikoston takana ja laatikosto useampia senttejä irti seinästä mikä näyttäisi tyhmältä. Myös siivoamisen kannalta olisi inhottavaa kurkotella laatikoston taakse lattianrajaan, jotta saisi sieltä pölyt pois. Vaikea tilanne siis ja ainoa ratkaisu olisi levyttää seinä cyprocilla ja vetää sähköjohto cyproclevyjen takaa valaisimeen. 🙂

 3. Hei, puuttuuko kokonaisuudesta yksi sohvan osa? Muistelen, että oli vielä yksi yhden istuttava osa.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  1. Hilima: juu puuttuu. 🙂 se on tytön huoneessa kun halusi omaan huoneeseensa paremman lötkötyspaikan jossa kaverin kanssa istua pelaamassa ja katsomassa videoita. 🙂 Vähän sitä kyllä kaipailin takaisin olohuoneen puolelle mutta uusi järjestys pelasti tilanteen ja ainakin toistaiseksi tyttö saa pitää nojatuolimodulin huoneessaan. 😀

 4. Ihan kiva järjestys! Ja matto/matot lattialla kyllä viimeistelee tunnelman; paljon kodikkaamman oloinen huone heti!

  1. Susanna: ihanaa oli kyllä kun sain laittaa matot takaisin. Sokeritoukka-myrkytyksen jälkeen oli suositus pitää matot poissa lattialta 2-4 viikkoa jottei ötömöllit pääse minnekään piiloon. 🙂

 5. Täytyy sanoa että minulla myös on pistänyt johto silmään, nyt kun tuli puheeksi ? Sähkömiehelle ei olisi kuin 5 minuutin homma pidentää valaisimen johtoa, olisiko se varteenotettava vaihtoehto?

 6. PALJON parempi! Syystä että Flos valaisin pääsee nyt kunnolla oikeuksiinsa koska sohvan ollessa sen alla mittasuhteet ovat hieman pielessä kun lamppu on piirun verran liian ylhäällä.

  1. Minna: valaisimella on nyt myös parempi funktio, valokaari heijastuu tosi kauniisti tuosta isosta seinästä koko huoneeseen ja tekee tilaan kivan tunnelman. ❤️

 7. Mikset vain päällystä johtoa valkoisella teipillä, esimerkiksi washi-/maskingteipillä tai vaikka ihan ihoteipillä? Washiteipeistä ei ainakaan pitäisi jäädä mitään liimajälkiä tms. Helppoa ja halpaakin vielä 🙂 Nätisti kun pyörittelee niin tulee siistiä jälkeä.

  1. Sirusini: en ole löytänyt puhtaanvalkoista teippiä joka ei kuultaisi läpi. Washi-teippiä etsin viime vuoden puolella ja yhden löysin sinooperista, mutta ainoa kuvioimaton valkoinen oli sellainen harsomainen ja siitä musta väri kuulsi läpi jolloin johto näytti harmaalta. Löytyisikö raksakaupasta kapeaa valkoista teippiä? Hmmm, ei yhtään pöllömpi idea! 🙂 Kiitos tästä, laitetaan toteutukseen heti kun oikea teippi löytyy!

    1. Saara: totta, K-raudasta katsoin jo ja siellä valkoinen teippi oli tosi kiiltävää joka varmasti olisi puuterisen mattaisesta seinästä ikävästi korostunut. Sen jätin kauppaan ja päätin jatkaa etsimistä. 🙂

 8. Mun mielestä musta Flos-lampun johto on nimenomaan kivan näköinen ja se ikäänkuin kuuluu siihen Flos-kokonaisuuteen:)

  1. Maria: Onhan se tavallaan totta tuokin, industrialisena valaisimena ei ole haitaksi että johtokin jää näkyville. Meillä vaan on olohuoneessa niin valkoista että se hyppää tuolta seinästä esiin aika karulla tavalla. 😀 Pienet mustat tavarat ja kirjat vähän kompensoi tasapainoa, mutta kyllä mielelläni tuon johdon naamioisin piiloon jos sen siistiksi vaan saa. 🙂

  1. W: hehheh! 😀 Tosi nainen katselee leffansa suoraan seinälle heijastettuna 120” näyttöä vastaavassa koossa. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *