Kirppislöytö – Replayn nahkatakki

Piipahdin ohimennen Fidassa katsomassa mitä kaikkea kivaa myyntiin on ilmestynyt sitten viime käväisyn, joka muistaakseni oli joskus helmikuussa ennen kuin kauppojen asiakasmääriä ja aukioloja alettiin rajoittamaan. Kirppiksillä ja second hand shopeissa on aina ihana pyörähtää tiirailemassa ja silloin tällöin vastaan osuu sellaisia aarteita, joita ei voi ohittaa. Tänään oli tälläinen onnenpäivä ja bongasin Fidasta tämän mustan Replay-nahkatakin vaivaisella 16 eurolla. ♥︎

Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen
Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen
Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen

Olen parisen vuotta etsinyt aitoa ja pehmeää nahkatakkia, joka olisi malliltaan lyhyehkö ja tyyliltään pelkistetty ilman kilkkeitä, koristeita ja näyttäviä yksityiskohtia. Mitenkään aktiivisesti en ole takkia metsästänyt, mutta aina kaupoilla pyöriessäni katsastanut nahkatakkivalikoiman toivoen että joskus tärppäisi. Keinonahkaisista on löytynyt parikin varteenottavaa mallia, mutta pehmeästä aidosta nahasta valmistettuna ei vielä kertaakaan – paitsi tänään. 🙂

Googletin tämän kyseisen Replayn nahkatakin ja meinasin pökertyä kun huomasin että sen ovh on aikanaan ollut piirua vaille 300 euroa. Tässä todellakin on aarre käsissäni – sen lisäksi että pulitin takista vain 16€, on se kunnoltaan kuin käyttämätön. Nahka on ihanan pehmoista ja takki on kooltaankin napakymppi. Vielä pitäisi täydentää kesälookki naisellisella mustalla midi-mittaisella mekolla ja sujauttaa jalkaan joko korkkarit tai mustat saappaat fiiliksestä riippuen. 🙂

Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen
Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen
Kirppislöytö Replay nahkatakki Fida Omakotivalkoinen

Instagramin Stories-videoista TÄÄLTÄ voit käydä katsomassa lisää fiiliksiäni tästä kirppisaarteestani ja miten pehmoista tuo nahka oikeasti onkaan – kuvat eivät tosiaankaan tee sille oikeutta!

Ihanaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Kirppiskiertue – postaussarja

7 kommenttia “Kirppislöytö – Replayn nahkatakki

  1. Huikea löytö 😍 Laitathan joskus asukuvia kun lookki kasassa, tuo on varmasti upea kunnon kesämekon kanssa. Ihanaa kesää!

    1. Liisa: aivan mieletön aarre tämä takki. ❤️ teen asupostauksen kunhan bongaan mekon ensin, keväämmällä netistä tilaamani Filippa K:n mekko oli aivan liian iso (eli pitemmälle ihmiselle suunniteltu) ja meni palautukseen. Mekon kokoinen aukko on siis garderoobissa. 🙂

  2. Ihana löytö! Itse tuli koronan takia löydettyä kierrätyskeskuksen verkkokauppa ja shoppailtua sieltä tavaraa mutta nyt voisi uskaltautua ihan kirppiskierroksellekin. Nykyään ei viitsi pahemmin uutta ostaakaan kun tarjolla on niin paljon second hand tavaraa ihan käyttämättömänäkin. Pitäisi vaan malttaa karsia vanhaa pois myös.

    1. Jennnny: Fidassa oli vain yksi asiakas lisäkseni joten tyhjää on varmaan muuallakin vielä toistaiseksi. Hyvin uskaltaa mennä katsomaan valikoimaa ja tekemään löytöjä. 🙂 Tosi ihania vaatteita oli paljonkin, yhdet ihanat kengätkin löysin, mutta yritän myös kirppiksellä noudattaa tarveperustetta enkä ostaa vain siksi että on nättiä ja halpaa. Kengät jäi kyllä vähän kaihertamaan mieltä, saattaa olla että
      Ostan ne sittenkin jos vielä ovat myynnissä kun seuraavan kerran menen apteekkiin ja sen viereiseen Fidaan. 😀 Tuusulan Femma-torille on myös päästävä, sinne siskojen kanssa tehdään joka kesä täsmäisku ostoslistan kanssa, aivan huikea paikka ollut ja saa nähdä onko korona vaikuttanut valikoimaan parantavasti vai huonontavasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *