Valkoisen sisustuksen yksityiskohtia

Sisustustyylini on vahvasti valkoinen ja oman kotini ratkaisut teen puhtaasti omien tarpeiden ja mielihalujen mukaan. Valkoinen kotini maustuu pienillä yksityiskohdilla ja etenkin raikas vihreä on väreistä minulle mieluisin. Sopivasti tavaraa, mukavasti tilaa, paljon valkoista ja vähän vihreää – siinä oman sisustustyylini tärkein nelikko! 🙂

Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen
Valkoinen sisustus vihersisustus valkoista ja vihreää Omakotivalkoinen

Inspiroidun helposti ja ahmin monenlaista sisustustietoutta trendien ohella, joista ammennan ajankohtaisia ideoita. Löysin tyylini jo vuosia sitten ja sen seurauksena en enää ole valmis tinkimään mistään – tiedän mitä haluan ja miten haluan, kotini on vankkumattomasti juuri minun näköiseni ja se on minulle sopivasti täydellinen pienine epätäydellisyyksineen! ♥︎

Aurinkoista lauantai-iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Omannäköinen sisustustyyli


Mainos alkaa

Mainos päättyy

2 kommenttia “Valkoisen sisustuksen yksityiskohtia

  1. Hei, olen seurannut blogiasi vuoden päivät. Ihanan simppeliä sisustusta ja pukeutumista sinulla ja tyttärelläsi. Tämän postauksen kukat minunkin suosikkeja. Mutta mikä on viimeisessä kuvassa oleva valkoinen kukka? Sopisi tv:n viereen tasolle. T. Vuokko

    1. Vuokko: Kiitos kivasta kommentistasi! <3 Viimeisen kuvan kukka on Muurikello, yleensä niitä nähdään laventelin sävyssä mutta myös valkoista on saatavana. Se on kesäkukka ja viihtyy ulkona paremmin kuin sisällä. Ei tykkää liian paahtavasta auringosta ja siksi en niitä voi meidän länsiparvekkeelle enää ostaa. Sisällä pärjäävät kuitenkin myös hyvin, kunhan muistaa kastella säännöllisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *