Ukkoskuuroa & uusia uutisia!

Minua on pienestä tytöstä asti kiehtonut kaikenlaiset luonnontapahtumat ja rakastan ukonilmaa ja siitä tulevaa pientä jännitystä. 🙂 Yhtään ei ole harmittanut että heräsin tänään jo hieman ennen aamuviittä kovan ukkoskuuron ja rankkasateen paukkeeseen.

Maisemakuvaus ukkoskuuro kesätunnelma Omakotivalkoinen

Aamun ensimmäisten tuntien aikana salamoi niin runsaasti etten moista olekaan nähnyt sitten vuoden 2008 karmean kesämyrskyn, joka sai minutkin silloin säikkymään. Tytön kanssa seurasimme tämän aamuista nähtävyyttä parvekkeella ja ensimmäistä kertaa tässä kodissa asuttujen 14-vuoden aikana näin miten upeasti aurinko nousee talon ”väärästä päästä”, jonne ei suoraa näkymää ikkunoista ole.

Maisemakuvaus ukkoskuuro kesätunnelma Omakotivalkoinen
Maisemakuvaus ukkoskuuro kesätunnelma Omakotivalkoinen
Maisemakuvaus ukkoskuuro kesätunnelma Omakotivalkoinen

Kunnon sadetta olin jo kaivannutkin ja nyt sitä totisesti tuli kuin saavista kaatamalla. Ehdin juuri toissailtana pesemään parvekkeelta keltaiset siitepölyt pois ja kiitos sateen, ei siitä hetkeen tarvitse nyt murehtia. 🙂 Musta sisustus parvekkeella metsän ja koivujen läheisyydessä on kaikilta muilta osin täydellinen valinta, paitsi siitepölyn osalta – siitepöly paistaa tummilta pinnoilta kuin neonkyltti ja saa nätinkin sisustuksen näyttämään kurjalta. 😀

Maisemakuvaus ukkoskuuro kesätunnelma Omakotivalkoinen

Tämän alimman kuvan jaoin Instagramissa eilen illalla, kun fiilistelin miten upeaa on asua korkealla kerrostalossa näin kesäaikaan. Auringonlasku on mielettömän kaunista katseltavaa ja valoa riittää sisälläkin ihan viimeiseen minuuttiin asti. Iltatunnelma tässä kodissa on suoraan kuin etelänlomalta lähetetyssä postikortissa ja kesäisin aina muistan miksi rakastan tätä kotia niin kovasti! ♥︎

* * *

Ensi viikolla pääsettekin tutustumaan seuraavaan sisustuskohteeseeni, aikuisen naisen kauniiseen kaupunkiyksiöön, jossa on panostettu korkealaatuisiin kotimaisiin tuotteisiin ja hotellimaiseen ilmeeseen. Projektikokonaisuus on pitänyt sisällään myös hurjan tavaroiden karsimisprojektin, jossa vanhan 4 huonetta ja keittiö -kokoisen kodin tavaramäärä supistettiin yksiöön sopivaksi. Uusi postaussarja City-yksiön sisustus alkaa heti juhannuksen jälkeen ja innolla odotan että pääsen teille kertomaan ja näyttämään mitä kaikkea kevät on pitänyt sisällään! 🙂

Näissä tunnelmissa toivottelen teille kaikille ihanaa, aurinkoista ja rauhallista juhannusta! Nautitaan yöttömän yön juhlasta riemuiten, rakastaen ja rennosti! ♥︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *