Kesäolohuone parvekkeella

Parveke on minulle kerrostalossa aivan ehdoton edellytys ja nykyrakentamisessa se onkin melkolailla vakiona kaikissa uudiskohteissa. Keväästä syksyyn länsiparveke toimii meillä olohuoneena ja etenkin loppukesästä se on kaikista parhaimmillaan – ei enää liian kuuma, mutta silti sopivan kesäinen ja hämärtyvässä illassa tunnelmavalaistuksen kanssa todella viihtyisä.

Parvekkeen sisustusideat omakotivalkoinen
5 värin somehaaste sisustusväri violetti omakotivalkoinen sisustusinspiraatio
Omakotivalkoinen parvekkeesn siivousvinkit kesäsiivous lasitettu terassi
Parvekkeen sisustus kesäkeittiö
Lohi-caesarsalaatti resepti hellekesän herkkuruoka omakotivalkoinen
Kesäkeittiö Opa Muurikka parvekkeen sisustus
Lohi-caesarsalaatti resepti hellekesän herkkuruoka omakotivalkoinen
Kesätunnelmaa parvekkeen sisustus
Kesämuistoja 2018 parvekkeen sisustus

80m2 kokoinen kolmio tuntuu kesäisin paljon isommalta juurikin parvekkeen tuomien lisäneliöiden ansiosta. Tämän kesän ulkokalustetrendeissä puunsävyt ja etenkin tiikki ovat pinnalla ja oma suosikkini musta alkaa väistyä niiden tieltä. City-yksiön sisustusprojektin lomassa olen yrittänyt tiirailla omallekin parvekkeelleni jotain pientä uutta, mutta mitään erityistä en ole löytänyt. Miksipä sitä nättiä ja toimivaa väkisin muuttaisikaan, joten tämäkin kesä mennään tuttujen kalusteiden keskellä. 🙂

Torstaina luvassa sisustuskatsaus city-yksiöön liittyen ja pohjustusta uuden postaussarjan antiin, pysykää kuulolla! 🙂

Ihanaa iltaa kaikille!

4 kommenttia “Kesäolohuone parvekkeella

    1. Taina: en ole vielä laittanut kahta lukuunottamatta. Oma koti on jäänyt kiireessä muiden projektien jalkoihin, mutta en todellakaan valita – onneksi on töitä. Saatan jättää kesäkukat väliin ja siirtyä suoraan syksyyn, tuijaa ja pari muuta vastaavaa aion hankkia ja niihin valaistuksen.

    1. Heljä-Elina: blogin nimi syntyi hetken päähänpistona ja kuvaa sisustustani ja sisustuksen suosikkiväriäni valkoista. 🙂 Halusin nimen kuvaavan sisältöä mahdollisimman tarkasti ja siksi ainoa oikea kieli sille oli suomi. Tuohon aikaan eli vuonna 2011 oli muodikasta nimetä blogi englanniksi ja salaperäisen epämääräisesti, mutta minä menin epätrendikkäästi suomenkielellä ja selkeäydellä. 😂 Nimi on nykyisin niin vahvasti osa tätä blogia ja kotini tyyliä etten sitä edes vaihtaisi vaikka voisin. 😁 Valkoinen edustaa sisustuksessa minulle rauhaa, valoa, avaruutta, minimalistisuutta ja luovuutta. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *