Viherpeukalon iltahupi

Ystäväni soitti tässä iltasella, puuhastellessaan samalla viherkasvien mullanvaihdon parissa. Puhelun aikana innostuin itsekin istuttamaan minimaljakossa juurtumassa olleen jukkapalmun ruukkuun ja nyt minun suloisin kasvivauvelini saa jatkaa kasvuaan ravinteikkaan mullan joukossa… 🙂

Jukkapalmu kasvin istuttaminen multaan Omakotivalkoinen
Jukkapalmu kasvin istuttaminen multaan Omakotivalkoinen

Viherkasvien monistaminen on edullisin ja yksinkertaisin tapa tuoda vehreyttä sisustukseen. Minulla on monta pikkuruisesta pistokkaasta kasvatettua jukkapalmua ja kultaköynnöstä rehottamassa ja myös siskoilleni ja ystävilleni olen pistokkaita antanut.

Jos aihe kiinnostaa, käy lukemassa vinkkini täältä: ➤ Vihervinkit – Pistokkaiden juurrutus

Aurinkoista kesäiltaa kaikille!Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *