Top 5 sisustustrendiä 2020

Kaupallinen yhteistyö: Siparila

Top 5 sisustustrendiä vuonna 2020 painottuvat luonnonmateriaaleihin, ajattomiin valintoihin, ekologisuuteen, aitouteen ja herkullisiin sävyihin. Sain kunnian jakaa ajatuksiani yhteistyökumppanini Siparilan blogissa julkaistussa sisustustrendiartikkelissa ja keräsin teille tähän postaukseen muutamia juttuja tämän hetken ja tulevan syksyn suosikeista!

Top 5 sisustustrendit 2020 Siparila STRUKTUURI sisustuspaneeli Omakotivalkoinen

Siparilan mustaksi sävytetty STRUKTUURI-sisustuspaneeli on näyttävä ja ryhdikäs valinta.

Kutsu luonto kylään!

Luonnollisuus ja ajattomuus ovat jo pitkään olleet sisustuksessa pinnalla ja syksyyn suunnataan entistäkin vahvemmalla linjalla. Materiaaleilta tahdotaan kestävyyttä ja aitoutta – puu, kivi sekä teräs ovat ehdottomasti trendikkäin kärkikolmikko.

Värimaailmassa vuorostaan on valloillaan kaksi herkullista luonnosta tuttua väriskaalaa – pohjoismainen trendiväripaletti koostuu ruskean ja vihreän sävyistä, ripauksesta valtamerensinistä sekä marjapuuron ja luumun vivahteita. Välimerellinen väripaletti vuorostaan yhdistelee ruskean kanssa hehkuvaa turkoosia ja hedelmäisiä sitrushedelmien sävyjä.

Top 5 sisustustrendit 2020 Siparila PALA sisustuspaneeli Omakotivalkoinen

Siparilan kaunis PALA-paneeli luo seinäpintana makuuhuoneeseen rauhallisen tunnelman.

Sisustajille ja remontoijille tutun yhteistyökumppanini Siparilan blogista löytyy katsaus tämän vuoden houkuttelevimmista sisustustrendeistä ja yhdessä Suomen suosituimpien sisustussuunnittelijoiden Milla Alftanin ja Linda Bakin kanssa pääsimme kertomaan meidän ajatuksiamme aiheeseen liittyen. Alla löydät koosteen minun vinkeistäni:

Top 5 sisustustrendiä 2020

1. Luonnonmateriaalit. Puupanelointi näyttää upealta kokonaisena seinäpintana ja kalusteiden puiset yksityiskohdat elävöittävät koko sisustuksen. Tekstiileissä pellava, puuvilla ja juutti, sekä erilaiset villaneulokset luovat sisustukseen pehmeyttä.

2. Puunsävyjen yhdistely. Yhdistelemällä puun eri sävyjä rohkeasti luot sisustukseen eloisuutta. Hunajaiset puunsävyt ja vaalea koivu näyttävät kauniilta myös yhdessä. Myös tummaksi petsattuja puunsävyjä kannattaa hyödyntää kontrastin luomisessa – musta puu on sisustuksellisesti mielenkiintoisempi materiaali kuin musta sileäpintainen teräs.

3. Poimi pala luontoa sisustukseen. Maanläheisyys ja inhimillisyys näkyvät sisustustrendeissä, niin materiaaleissa kuin väreissäkin. Luonnosta tutut metsäiset sävyt, marjamättään tuoksu ja koreilematon arjen kauneus luonnonoksien ja -kukkien muodossa maustavat sisustusta ja ohjaavat huomion sinne minne halutaan.

4. Yhdistä uutta ja vanhaa. Uutta ja vanhaa yhdistämällä sisustukseen luodaan kerroksia ja kodikkuutta. Kalusteiden ja sisustusesineiden tuunaaminen on trendikästä ja myös kierrätyshenkisyys ja ekologisuus ovat viimein alkaneet saamaan ansaitsemaansa arvostusta.

5. Kestävyys ja ajattomuus. Kodin pintamateriaaleilta, kalusteilta, sisustusesineiltä ja tekstiileiltä vaaditaan korkeaa laatua ja ajattomuutta. Kerskakulutuksen aika on ohi ja arvostus materiaalien kestävyyteen ja kauniisti ajan patinoimaa pintaa kohtaan on selkeästi noussut arvoasteikolla. Tästä suuntauksesta olen henkilökohtaisesti todella iloinen.

Top 5 sisustustrendit 2020 Omakotivalkoinen
Top 5 sisustustrendit 2020 Omakotivalkoinen

Käy lukemassa Siparilan blogista haastattelumme ja miten sisustustrendit ovat kehittyneet 10 vuodessa. Mielenkiintoinen ja informatiivinen katsaus tämän hetken kuumimpiin trendeihin resonoi muutoksen tuulia ja antaa yllin kyllin inspiraatiota myös syksyisen sisustuksen luomiseen!

Käy lukemassa koko sisustustrendikatsaus Siparilan blogista täältä: siparila.fi/sisustustrendit

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille!

Kuvat 1. ja 2. Siparila

Lue myös: ➤ Trendiraportti – Puu valloittaa sisustuksessaTop 5 sisustustrendiä 2020” kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *