iCare – Kirppiskonsepti & myymälän avajaiset

Helsingin Vuosaaressa sijaitsevaan kauppakeskus Columbukseen avattiin tänään Pelastusarmeijan upouusi iCare-kirppismyymälä ja käväisin paikan päällä katsomassa avajaishulinaa sekä tietysti kirppistarjontaa. Väkeä oli paikalla paljon ja tavara liikkui ennätysnopeasti; samaan aikaan kun pöydät ja rekit tyhjenivät, toi iCaren myyjä lisää myytävää kärryllä esille. 🙂

iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen

iCare – Hyvällä asialla

iCare on Pelastusarmeijan hyväntekeväisyyteen perustuva kirppismyymäläkonsepti, joka tukee toimintaa kotimaamme auttamiseksi. Lahjoittamalla itsellesi tarpeetonta hyväkuntoista tavaraa sekä vaatetta, ja tekemällä ostoksia iCare-myymälöistä, olet mukana auttamassa.

iCare-myymälöitä löytyy yhteensä nyt seitsemän – Helsingistä löytyy kaksi myymälää ja niiden lisäksi kirppislöytöjä voi tehdä myös Turussa, Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Jämsässä ja Espoossa. Kaikki iCare-myymälät sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä kauppakeskittymien kupeessa.

Lue lisää iCare-konseptista ja myymälöiden sijainneista täältä: ➤ icare-secondhand.fi

iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen

Marimekkoa, Aaltoa ja ajan patinaa

Tällä kertaa ei eteen osunut mitään niin spesiaalia, että kaupat olisi syntyneet. Monenlaisia kivoja vaatteita, sisustustavaroita ja tekstiilejä vilaukselta näin, mutta nopeat todellakin tänään söivät hitaat ja kuvailuun keskittyessäni nenän edestä napattiin monta sellaista juttua, joita olisin tahtonut tutkailla tarkemmin. Marimekon tuotteita oli myynnissä myös runsaasti, H55-kuosin kodinstekstiilejä, perinteistä Unikkoa, raitapaitoja ja Sukat makkaralla -sarjaakin bongailin, joiden lisäksi ikkunalla vitriinikaapissa oli useampia Alvar Aallon lasiesineitä ja pari Nuutajärven lasiakin. Pois lähtiessäni vain muutama Marimekko ja kolme Aaltoa oli jäljellä. 🙂

iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen

Raikas kirppiskonsepti

iCare-konsepti nostaa kirppismyymälät aivan uudelle tasolle. Myymälä oli erittäin tyylikäästi ja avarasti kalustettu, ja ihmisvilinästä huolimatta myös todella siisti. Liiketila oli remontoitu kauniisti ja myymälän sopivan kirkas valaistus oli mietitty ja kohdistettu hyvin. Kirppismyymälöitä edelleenkin leimaa 90-luvulta jäänyt mielikuva täyteen sullotuista ryppyisistä röykkiöistä ja tunkkaisuudesta, mutta iCare-konseptin myötä tämäkin ikivanha leima karisee kankkulan kaivoon. iCare onkin siisteydeltään ja viihtyisyydeltään kuin mikä tahansa uusia tuotteita myyvä kauppa, sillä erotuksella että jokainen myynnissä oleva secondhand-tavara, -kaluste ja -vaate on “uniikki”, eikä kokoja tai kappaleita löydy kuin yksi. ♥︎

iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen
iCare Pelastusarmeija hyväntekeväisyysmyymälä kirpputori kirppiskiertue Omakotivalkoinen

Pelastusarmeijan uuden iCare-myymälän löydät Helsingistä kauppakeskus Columbuksesta osoitteesta Vuotie 45, 00980 Helsinki. Myymälä on avoinna arkisin klo 9-19 ja lauantaisin klo 10-18. Jos suuntaat viettämään kaunista kesäpäivää esimerkiksi Aurinkolahden rannalle, Uutelan upeille luontopoluille tai patikkareissulle Mustavuoren huipulle, käy sinäkin samalla reissulla tekemässä löytöjä Pelastusarmeijan uudessa iCare-hyväntekeväisyysmyymälässä! ♥︎

Kivaa keskiviikkoa kaikille!


Lue myös: ➤ Kirppiskiertue-postaussarja

8 kommenttia “iCare – Kirppiskonsepti & myymälän avajaiset

 1. Kannatettava konsepti sinänsä ja paljon hyvää tavaraa näyttää olevan, mutta miksi ihmeessä englanninkielinen nimi ja vieläpä Applen tuotteelta kuulostava?! En ymmärrä.

  1. Vanha Jäärä: en osaa sanoa mistä nimi on syntynyt, minusta se on kiva, ytimekäs, kuvaava ja nuorekas. Sen mielleyhtymä muihin arvostettuihin i-alkuisiin yrityksiin ja tuotteisiin on varmasti tarkasti harkittu ja vastaavia on sadoittain ympäri maailman, joissa on hyödynnetty samaa kirjoitustaktiikkaa. 🙂

  1. Minimalistimama: Tykkään tästä iCare-konseptista, kiva kuulla että myös Jämsän kirppis on viihtyisä. ❤️ Toivottavasti ketju jatkaa laajenemista ja saadaan lisää kirppismyymälöitä. 😊

 2. Hei! Pari viikkoa sitten lupailit koostetta kevennysprojektiin liittyen, ruoka määristä ym. Onko se milloin tulossa? Kiitos vastauksesta😊

  1. Pilvi: Sain karvasta palautetta kevennysprojektistani ja sen seurauksena jäin miettimään millä tavalla koostan tuon ruokavaliosta kertovan postaukseni. On ollut kurja huomata että henkiseen hyvinvointiin ja yksilön olemukseen keskittyvät somekampanjat #kehorauha ja #bodypositive eivät ”koskekaan” normaalipainon rajoissa liikkuvia ja tulikiven katkuinen palaute / kritiikki oli minulle yllätys. Itse koen ja ajattelen että jokaisella meillä on oikeus tehdä omalle vartalolleen mitä tahtoo ja laihduttaminen normaalipainon ylärajalta alemmalle tasolle on hyvä juttu – mielummin tarttuu härkää sarvista ajoissa kuin vasta sitten kun paino on selkeästi ylipainon puolella. Kirjoittelen aiheesta kyllä, mutta haluan tehdä sen huolella ja ajan kanssa tuodakseni esille myös sen ettei ole ok arvostella ja haukkua normaalipainoisia yhtään sen enempää kuin muunkaan painoisia. ❤️

 3. Kiitos vastauksesta. Itse myös normaalipainoinen ja samaa saanut kuulla. Ois vaa ollu mielenkiintoista saada hyviä ruokavinkkejä ym. Ja todellakin mieluummin ajoissa katsoa mitä suuhun laittaa. On niin paljon mukavampi olla kun ei ole ylimääräisiä kiloja ja onhan se hyvä myös terveyttä ajatellen!! Ilolla syön terveellisesti ja hoidan kuntoani!! On niin paljon mukavampi olo. Ei onnellisuus tule ylensyönnillä😊Tsemppiä laittamaan kurjat kommentit toisesta sisään ja toisesta ulos😊

  1. Pilvi: Olen kanssasi samaa mieltä, parempi tehdä ryhtiliike ajoissa kuin liian myöhään. Itselläni on kokemusta myös todella tanakasta olemuksesta ja yli 20kg keventämisestä, joten tiedän millaista on olla reilusti ylipainoinen. Tuohon jamaan en ikinä enää itse halua joutua, olotila oli aivan kamala ja reippaasti yli 20kg pudottaminen ei todellakaan ole helppoa tai mukavaa. Tiesin kyllä että joitakin kärkkäitä kommetteja saattaa tulla, mutta niiden määrä yllätti ja etenkin Instagramissa oli todella kiivasta kommentointia. En halua enkä jaksa lähteä puolustelulinjalle, se on ajanhukkaa ja yleensä myös täysin turhaa, sillä ikävään sävyyn kommentointi ja henkilökohtaisuuksiin meneminen usein on merkki tahallisesta ilkeilystä. Asiallinen kritisointi taasen on erikseen ja sellaisten ihmisten kanssa keskustelen mielelläni, sillä haluan saada perspektiiviä myös omille ajatuksilleni. Ruokavalio-postaukseen haluan käyttää kuitenkin aikaa ja tehdä sen huolella, en siksi että välttelisin ikäviä kommentteja, vaan siksi etten tahdo vahingossa ilmaista asioita töksäyttäen tai liian mustavalkoisesti. Nuorena syömishäiriöstä kärsineenä tiedän miten pienestä mielensä voi pahoittaa, enkä tahdo että oman kiireeni takia valitsen sanani huonosti. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *