Värikkäät hamam-pyyhkeet Rustasta

Kävin asioimassa rautakaupassa ja piipahdin samalla viereisessä Rusta-myymälässä katsomassa picnic-vilttiä. Vilttiä en löytänyt, mutta kaksi edullista ja värikästä hamam-pyyhettä tarttui mukaan. Hamam-pyyhkeet ovat monikäyttöisiä ja niiden parhaat ominaisuudet tulevat esiin etenkin kesäaikaan. Pyyhe kuivaa nopeasti, mahtuu rullattuna todella pieneen tilaan ja soveltuu myös picnic-viltin korvikkeeksi, sillä siihen ei hiekka tai risut tartu ja hamam-pyyhkeen saa puhtaaksi pelkällä ravistelulla.

Värikkäät Rusta hamam-pyyhkeet rannalle - Kesävinkki Omakotivalkoinen
Värikkäät Rusta hamam-pyyhkeet rannalle - Kesävinkki Omakotivalkoinen
Värikkäät Rusta hamam-pyyhkeet rannalle - Kesävinkki Omakotivalkoinen
Värikkäät Rusta hamam-pyyhkeet rannalle - Kesävinkki Omakotivalkoinen

Värivaihtoehtoja ei ollut jäljellä kuin nämä kaksi, oranssi ja keltainen, joista tyttö omi samantien tuon keltaisen omakseen. Nyt kelpaa lähteä neidin kanssa istumaan kesäpäivää eväiden kanssa rannalle ja kaksi vanhaa frotee-pyyhettä, joita aikasemmin makualustoina rannalla käytimme, pääsevät kylpyhuoneen lattiapyyhkeiksi. Olen totaalisen rakastunut hamam-pyyhkeiden helppohoitoisuuteen ja imutehoon. Heti vaan kun löydän neutraalimman sävyisiä hamam-pyyhkeitä niin ostan pari lisää sisäkäyttöä varten.

Aurinkoista kesäpäivää kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *