Paluu juurille – Asuntomessut 2020 Tuusulassa

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut 2020

Tämän kesän odotetuin tapahtuma Asuntomessut juhlistaa 50-vuotista historiaansa palaamalla juurilleen Tuusulaan. Tuusulan vehreässä Rykmentinpuistossa tulevana maanantaina 3.8.2020 yleisölle avautuvien messujen myötä saamme jälleen nauttia innostavista sisustus- ja rakennusideoista. Minä kirmaan intopiukeana paikalle jo huomenna ja blogini Instagramtilin kautta pääsette näkemään ja kokemaan messutunnelmia reaaliajassa klo 10 alkaen.

Asuntomessut 2020 Tuusula Rykmentinpuisto Kuva Kari Kohvakka - Kohde 21 Kastelli Kuori 115

Kuva: Asuntomessut 2020 / Kohde 21 – Kastelli Kuori 115, © Kari Kohvakka

Asuntomessut 2020 Tuusula Rykmentinpuisto Kuva Kari Kohvakka - Kohde 21 Kastelli Kuori 115

Kuva: Asuntomessut 2020 / Kohde 21 – Kastelli Kuori 115, © Kari Kohvakka

Tuusulan tämän vuotiset Asuntomessut ovat myös itselleni poikkeuksellisen merkitykselliset, sillä olen lapsena asunut Tuusulassa ja kaiken lisäksi vielä melko lähellä asuntomessualuetta. Tuusulasta on valtavasti ihania muistoja ja etenkin koulua, silloista opettajaani Tyttiä ja kaikkia kavereitani jäi kova ikävä, kun Helsinkiin muutimme. Tuusulassa en Femmatorin kirppistä lukuunottamatta ole maisemia käynyt katselemassa ja ajatus olisi huomenna ehtiä messupäivän jälkeen käydä verestämässä muistoja mm. vanhan koulun ja kotitalon pihalla. ♥︎

Asuntomessut 2020 Tuusula Rykmentinpuisto Kuva Kari Kohvakka - Kohde 27 Duplio

Kuva: Asuntomessut 2020 / Kohde 27 – Duplio, © Kari Kohvakka

Tuusulan Asuntomessut ovat avoinna yleisölle 3.-30.8.2020 tarjoillen paraatipaikan 33 uniikin messukotikokonaisuuden tutkimiseen. Turvallisen messukokemuksen varmistamiseksi messulippuja on saatavilla rajoitetusti ja ne myydään päivä- ja aikaperusteisesti vain ennakkoon. Oman messulippusi ostat kätevästi Asuntomessujen verkkokaupasta ja tämän poikkeuksellisen järjestelyn myötä aikaisempien vuosien ruuhkahuiputkaan eivät tänä kesänä ole häiriöksi. 🙂

Tutustu mielenkiintoisiin Asuntomessukohteisiin ja lue lisää järjestelyistä sekä aukioloajoista täältä: ➤ asuntomessut.fi

Muista myös laittaa Oma Koti Valkoinen -blogin Instagram-kanava seurantaan ja pääset kurkistelemaan kohteisiin ja kulisseihin kanssani heti huomenna! 🙂


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *