Asuntomessut 2020 – Parhaat palat osa 1

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Asuntomessut 2020

Asuntomessut 2020 on kesän odotetuimpia tapahtumia ja messukohteissa oli mielestäni aikaisempaa enemmän keskitytty rakenteellisiin yksityiskohtiin osana sisustusta. Haluan erityisesti nostaa esille valtavat ikkunat, jotka yhdistävät ulko- ja sisätilat toisiinsa, sekä messukotien upeat wow-efektin tuoneet portaikot. Tutustu maanantaina yleisölle avautuvien messujen parhaisiin paloihin postaussarjan ensimmäisen osan muodossa!

Asuntomessut 2020 Tuusulassa Parhaat palat osa 1

Messukodit ovat tänä vuonna kooltaan sopusuhtaisia ja tykkäsin kovasti siitä miten sekä rakentamisessa että sisustuksessa helppohoitoisuus, ajattomuus ja laadukkaat materiaalivalinnat oli nostettu trendikkyyden rinnalle. Kohteisiin on valittu runsaasti luonnollisia sävyjä, puuta, lasia ja persoonallisia seinäpintoja laattojen, paneelien ja tapettien muodossa. Asuntomessut tarjoavatkin tänä vuonna inspiraatiota monipuolisesti hyvin maanläheisestä ja pelkistetystä tyylistä värikkäisiin ja vahvoihin kokonaisuuksiin.

Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 4 Paritalo Veljesteco Omakotivalkoinen

Kohde 4 – Paritalo Veljesteco

Kohde 4 Paritalo Veljesteco on yksi messujen helmistä ja tunnelmaltaan todella houkutteleva. Pelkistetty, aavistuksen maskuliininen ja luonnonläheinen paritalokohde on tummista sävyistään huolimatta todella valoisa, kuten kuvistakin voitte nähdä. Kaksi huoneistoa yhdistävä kokonaisuus ja upea atriumpiha tuovat mieleeni Alvar Aallon ja hänen oppilapsiensa Ragnar ja Martta Ypyän suunnittelemat kohteet ja voin kuvitella miten tunnelmallista asukkailla tulee olemaan auringonlaskusta nauttiessaan. ♥︎

Vino katto ja persoonalliset ratkaisut tekevät tästä kohteesta uniikin. Hieman erilaisempi kokolattiamatto on pikantti yksityiskohta ja lasiseinät sekä -ovet päästävät valon vapaasti kulkemaan läpi kodin. Kertakaikkisen upea kohde!

Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio Omakotivalkoinen

Kohde 27 – Lammi-Kivitalot Duplio

Kohde 27 Lammi-Kivitalot Duplio on lapsiperheen iloisen värikäs koti, joka on täynnä taiteellisia yksityiskohtia. Kodista huokui jo heti ovella lämminhenkinen ja rento tunnelma perheen pienten tyttöjen toivottaessa meidät median edustajat tervetulleeksi tutustumaan heidän uuteen kotiinsa. ♥︎

Kaksikerroksisessa kodissa on taitavasti hyödynnetty jokainen senttimetri ja monet erillisestä keittiöstä haaveilevat varmasti inspiroituvat tämän kodin tehokkaasta tilankäytöstä. Ruokapöydän yläpuolella avautuvaan korkeaan tilaan ripustetut valaisimet ja seinien akustiikkaa parantavat taideteokset ovat piste iin päällä.

Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni ja Retro Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni ja Retro Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni ja Retro Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 2 Pikkupolku Moderni ja Retro Omakotivalkoinen

Kohde 2 – Pikkupolku Moderni ja Retro

Kohde 2 Pikkupolku Moderni ja Retro yhdistää sisä- ja ulkotilat toisiinsa sekä värimaailman että tunnelman osalta. Mustan, vihreän ja puun yhdistelmä toimii aina ja tämän hetken trendikkyydestään huolimatta kombinaatio kestää myös aikaa.

Luonnonmateriaalit yhdistettynä pelkistettyyn ja selkeään sisustukseen luo kauniit puitteet tämän perheen arkeen. Messujen parhaita yksittäisiä juttuja on tämän kohteen yläkerrassa sijaitseva lasiovilla jaettu oleskelutila, jonka katosta ripustetut tuolit taustalla olevine viherkasveineen veivät sydämeni välittömästi! Jos suuntaat messuilemaan niin tämä sinun on nähtävä livenä omin silmin!

Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen
Asuntomessut 2020 Kohde 12 Kastelli Villa Hiili Omakotivalkoinen

Kohde 12 – Kastelli Villa Hiili

Kohde 12 Villa Hiili valloittaa seesteisyydellään ja yllätin itseni ihastelemasta etenkin makuuhuoneen tummaa tunnelmaa, mikä poikkeaa oman kotini tyylistä kirjaimellisesti kuin yö ja päivä. Haasteellisen muotoisessa makuuhuoneessa oleva kukallinen tapetti ja tunnelmallinen valaistus tuovat takuuvarmasti hyvät unet ja huoneen päädyssä sijaitseva pukeutumisnurkkaus on nerokkaasti erotettu nukkumatilasta.

Jokaisesta asuntomessukohteesta löytyy inspiroivia ideoita ja yksityiskohtia, jotka haluan nostaa esille. Aloitin tämän postauksen kirjoittamisen ja kuvien läpikäymisen jo aamuvarhain, enkä mitenkään pysty laittamaan tämän vuoden kohteita paremmuusjärjestykseen. Tässä postauksessa esiteltyjen messukotien lisäksi luvassa on vielä ainakin yksi ellei jopa kaksi jatko-osaa, jotta saan kaikki Asuntomessut 2020 -herkkupalat esiteltyä ansaitsemallaan tavalla. ♥︎ Messujen parhaimmistolla jatketaan jo heti huomenna ja luvassa on mm. upeita portaikkoja, suloisia lastenhuoneita sekä ripaus trooppista tunnelmaa – pysy kuulolla!

Asuntomessut Tuusulassa 3.8.-30.8.2020, osta liput näppärästi netistä ja lue lisää täältä: ➤ asuntomessut.fi

Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös: ➤ Top 5 sisustustrendiä 202014 kommenttia “Asuntomessut 2020 – Parhaat palat osa 1

 1. Mistähän noita kohde 2:n riipputuoleja saisi hankittua? Olisivat kevyemmännäköiset kuin rottinkiset.

  1. Helen: nyt kun viikonlopun olen käynyt läpi kuvia ja fiiliksiä, olen vielä enemmän innoissani. 🙂 Kaikista parasta tämän vuoden messuilla oli lähestyttävyys ja tarttumapinta tavanomaisempaankin elämään ja arkeen – kodit olivat järkevän kokoisia, osa jopa varsin kompaktejakin, ja rakentamisessa oli panostettu materiaalien lisäksi myös talotekniikkaan. Sisustukset eivät olleet pelkkiä kalusteita ja esineitä, vaan kokonaisuuksia joissa seinämateriaalit, lattiat, ikkunat, portaikot, takat ja esimerkiksi jalkalistattomuus olivat merkittävä osuus myös varsinaista sisustusta. ❤️ Yhteistä kohteille oli fiksut valinnat ja käytännöllisyys, ja sellaista perinteistä ”päälleliimatun” oloista sisustamista en nähnyt oikeastaan ollenkaan. Aitous onkin kuvaava sana sekä materiaaleille että tunnelmalle, aitoja koteja jotka on rakennettu ja sisustettu aitoihin tarpeisiin. 🙂

 2. Ihastuin Veljesteco kohteen terassilla olevaan pyöreään pöytäryhmään. Olen metsästänyt sopivia terassikalusteita koko kesän. Tiedätkö mikä pöytäryhmä on kyseessä tai mistä pöytäryhmän voi ostaa? Tuolissa näkyy tuotelappu jota yritin zoomailla. En saanut kuitenkaan selvää tekstistä.

  1. Taiga: laitoin Veljestecon tiimille kysymyksen mistä kyseinen pöytäryhmä on ja palaan sinulle tähän heti kun messukiireiltään ehtivät minulle päin vastailemaan. 🙂 Heidät löydät mm. Instagramista nimellä @veljesteco 😊❤️

   1. Toisessa kalusteessa oli mööpeli.com nettikaupan lappu. Ja sieltähän pöytäryhmä löytyikin. Kiitokset sinulle vaivan näöstä ☺️

    1. Taiga: Ihana että löytyi vastaus kysymykseen. 🙂 Todella kauns ryhmä, olisipa omassa kodissa enemmän tilaa. <3 Asuntomessuilla vierailu saa aina sormet syyhyämään ja sen verran pyörii nyt talonrakennus omassakin mielessä että tässä saattaa kohta olla isompikin elämänmuutos oven takana. 🙂

 3. Isot ikkunat on kivoja, mutta harvemmin asuntomessukohteissa, joissa talot on ihan vieri vieressä ja olo on kuin akvaariossa. Täytynee mennä niitä päivittelemään kuitenkin 😀

  1. Vanha Jäärä: tämän vuoden taloissa oli todella monissa olohuone metsän suuntaan ja myös atrium-tyylisiä korkeampia aitoja oli käytetty ulkotilojen jakamisessa. Naapureilta ei tietenkään täysin voi välttyä näissä yhteisöllisissä ja tiiviissä asuinympäristöissä, mutta todella hyviä ratkaisuja oli tehty oman rauhan saamiseksi isoista ikkunoista huolimatta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *