Iittala IIK – Joululahjaostoksilla jo syyskuussa

Kaupallinen sisältö: Iittala.com

Iittalan odotettu IIK-etukampanja* kruunaa syksyisen syyskuun ja verkkokaupasta löytyy nyt monenlaista ihanaa tarjoustuotetta ja rajallisen saatavuuden erikoiseriä. Tänä vuonna olen kerrankin ajoissa ja ostin muutamia joululahjoja jo valmiiksi… ja itselleni ostin Aalto-elokuvan jälkihuumassa ihanan kokoelmasetin, joka sisältää kirkkaan Aalto-maljakon ja -kynttilälyhdyn. ♥︎

Iittala IIK tarjoukset astiasto Essence Mainio Sarastus 24h Alvar Aalto maljakot
Iittala IIK tarjoukset astiasto Essence Mainio Sarastus 24h Alvar Aalto maljakot

Iittalan IIK-päivien tarjouksesta löytyy mm. Essence-laseja, Muumi-tuotteita, valkoista 24h -astiastoa, Mainio Sarastus -astiasarjaa ja upeat Arctic-aterimet, joista olen haaveillut vuosia mutten ole raaskinut niitä vielä ostaa… mahtaakohan kuusen alta löytyä minulle sellaiset tänä jouluna? 😀

Katso Iittalan kaikki IIK-tarjoukset ja erikoistuotteet täältä: ➤ iittala.com/IIK*

Kuvat: Iittala.com / Fiskars Group, *sisältää kaupallisen linkin

2 kommenttia “Iittala IIK – Joululahjaostoksilla jo syyskuussa

  1. Hei! On pakko kommentoida noita Artic ruokailuvälineitä. Ne ovat minustakin kauniit ja hankin ne vuosia sitten ensimmäisiksi aterimikseni. Harmikseni huomasin, että ne ovat todella painavat käytössä ja esim. veitsi ei pysy nätisti paikoillaan kattauksessa sen mallin vuoksi. Luovutin niistä ja käytän mieluummin kevyempiä malleja.

    1. Virpi: olen pidellyt niitä käsissä kaupassa, ovat kyllä painavammat kuin tämän hetkiset, mutta ovatko liian painavat? Hyvä huomio, siitä iso kiitos. Meillä oli 2012 Villeroy & Bochin New Wave -aterimet ja niissä ongelma ei ollut paino (vaikka sitäkin siis löytyi) vaan se että paino jakaantui epätasaisesti kahvan kärkeen. Kädessä pitelyn perusteella Arctic vaikutti paljon paremmalta kuin New Wave, mutta täytyy kriittisesti asiaa tarkastella, siispä iso kiitos! ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *