Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua

Huolellinen käsienpesu on yksi tärkeimmistä asioista, joiden avulla voimme ehkäistä pöpöjen leviämistä. Käsisaippuaa kuluu kuukaudessa melkoiset määrät ja mitä isompi on perhekokoonpano, sen enemmän lompakko kevenee. Nyt vinkkaankin teille maailman parhaasta käsisaippuasta, joka on luultavasti markkinoiden halvin, mutta hinnastaan huolimatta todella hellävarainen ja valmistettu kaiken lisäksi vielä Suomessa! 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Kyseessä on Tokmannin oma Pisara-tuotesarja, joka valmistetaan Suomessa ja se on saanut myös Avainlippu-tunnuksen. Äärettömän edullinen sarja sisältää useita erilaisia hygienia- ja kosmetiikkatuotteita, joista itse olen tähän mennessä kokeillut vain käsi- ja suihkusaippuaa.

Oma suosikkini on Pisaran hajusteeton nestesaippua, jota ostan 3L isossa kanisterissa. Lavuaarin vieressä oleva käsisaippuapullo on yllättävän helppo täyttää, sillä kanisterista saa yli 3kg painosta huolimatta todella tukevan otteen jopa yhdellä kädellä. Täyttökertoja tulee useita ja tällainen reilu 2€ maksava kanisteri riittää meillä koko kuukauden tarpeisiin. 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Monet hinnaltaan halvat saippuat kuivattavat ihoa aivan liikaa ja etenkin nyt kun käsiä on opeteltu pesemään huomattavasti useammin ja tiheämmin, on saippuan laadulla iso merkitys. Pisaran hajusteeton nestesaippua on aidosti hajusteeton, se ei haise LV:n tapaan ”hajusteettomilta” kemikaaleilta, eikä jätä jälkeensä minkäänlaista hajua.

Saippua pesee hyvin ja poistaa tehokkaasti myös ruoanlaitosta käsiin tarttuneen rasvaisuuden, muttei kuitenkaan kuivata ihoa. En itse tykkää yhtään läträtä käsirasvoilla, eikä tämän saippuan kanssa sille ole tarvettakaan – onneksi! 🙂

Tokmanni Pisara nestesaippua kokemuksia avainlippu tuote valmistetaan Suomessa tuotevinkki Omakotivalkoinen

Tokmanni ja sen kauneuteen ja puhtauteen keskittynyt oma tuotemerkki Pisara solmivat yhteistyön John Nurmisen Säätiön kanssa Itämeren puhdistamiseen liittyen ja Pisara – Itämeren puolesta -kampanjan myötä Tokmanni keräsi Pisara-tuotteiden myynnillä touko-elokuussa lahjoitusvaroja hurjat 53 000 euroa. Aivan mieletön suoritus ja toivottavasti Tokmanni lähtee vastaavanlaisiin kampanjoihin jatkossakin mukaan. Voit lukea kampanjasta lisää täältä: ➤ Pisara – Itämeren puolesta

Hyvän asian puolesta kampanjoimisen lisäksi hienointa Tokmannin Pisara-nestesaippuassa on kuitenkin sen hinta-laatusuhde, joka oman kokemukseni mukaan ainakin suihku- ja käsisaippuoissa on todellakin kohdillaan! Tarkan markan valinta, joka on aidosti hyvä – voiko parempaa ollakaan! 🙂

Kivaa iltaa kaikille!


Lue myös: ➤ Kokemuksia Essence-kynsilakasta

22 kommenttia “Tarkan markan käsienpesuvinkki – Pisara nestesaippua

  1. Lalla: Me pestään käsiä tiheään ja meillä käy välillä kylässä toki myös lapsen kavereita ja muitakin. 🙂

  2. On aika määrä! Itse ostan myös aina tuon kanisterin ja se kestää meillä kuukausia! Meitä taloudessa 5.

   1. Mirva: Meillä kesti edellinen vajaa 5 viikkoa, täyttökertoja tuli isoon pumppupulloon 6. Varmaan paljon on merkitystä myös sillä miten paljon kotona ollaan (koulut ja työt) ja millainen annostelu pumppupulloissa on. Tästä uudesta tankista on vain yksi täyttö tehty ja seuraavan vuoro on varmaankin huomenna, 8 päivää meillä siis kestänyt noin 500ml saippuamäärä. 🙂

 1. Tuote on varmasti hyvä ja toimiva, mutta harmi ettei tässäkään saippuan täyttöpakkauksessa ole hyödynnetty “pussia”, joihin käytetään murto-osa siitä muovista, mitä tuollaisen paksun kanisterin valmistukseen tarvitaan. Etenkin, kun merkillä on kampanja Itämeren puolesta, luulisi pakkaukseen kuluvan muovimäärään kiinnitettävän paremmin huomiota. Paksut muovikanisterit eivät ole enää tätä päivää, vaikka olisivatkin kierrätettävissä.

  1. Rina: tuo kyseinen kanisteri on jonkinlaista kierrätysmuovia myös, eli ei ole tuotettu uutta muovia sen valmistuksen takia. Itse en tykkää täyttöpusseista, ne ovat hankalia ja kahdesti on pyykinpesuaineen täyttöpussi hajonnut kauppakassissa (tullut reikä mm. Foliorullapaketin kulmasta). Tietysti jos täyttäpussi olisi ainut vaihtoehto niin ostaisin toki sitten, mutta minusta kanisteri on paljon helpompi. 🙂

 2. Kiitos tästä vinkistä. Olen ajatellut että noi Tokmannin omat tuotteet on skeidaa enkä ole koskaan niitä ostanut. Pakko kokeilla tän sun postauksen myötä. Kiitos myös siitä että kirjoitat blogiisi myös näistä edullisista tuotteista ja teet niistä tavallaan luksusta kun kuitenkin myös highend-brändejä kuten Chanel ja Dior käytät paljon. Monissa blogeissa ollaan vain ääripäissä, joko kerrotaan vaan kalliista luksustuotteista tai sit köyhäillään pienellä budjetilla ja säästetään kaikessa pesemällä hiuksetkin suihkusaippualla kuten yhdessä minimalistiseksi menneessä kauneusblogissa. Sä kuvaat parin euronkin tuotteet kivasti ja kerrot niistä perusteellisesti.

  1. Sara: kaunis kiitos kommentistasi ja palautteestasi, ihana kuulla että tykkäät tavastani kertoa myös näistä edullisen hintaluokan tuotteista. ❤️

 3. Toi on ihan älyttömän hyvä nestesaippua!En osta mitään muuta nykyään.Harmi kun tuo hajusteeton on aika useasti loppu kaupoista niin saa metsästää koirien ja kissojen kanssa.

  1. Nuuskuneiti: hajusteeton on tosiaan usein loppu ja sitä saa etsiä pitkin myymälää. Monesti näitä on parissakin eri paikassa ja yleensä peräseinältä alahyllystä löytyy lisää jos käytävän vieressä paremmalla paikalla olevasta laarista / telineestä on loppu. 🙂 Suihkusaippuoista suosikkini on se vihreä olive & lime jota ei saa jostain syystä saa ollenkaan tässä kanisterissa eikä myöskään käsisaippuana pienemmässä koossa (ne euron pumppupullot). 🙂

  1. Jaana: on kyseinen ainesosa. Tarkka inci-lista löytyy keskimmäisestä kuvasta ja zoomalla näet paremmin jos luet esim puhelimella tai muulla pienellä näytöllä. 🙂

 4. Epäilen myös, että käytätte ehkä turhan paljon saippuaa kerralla, jos tosiaan menee 3 litraa kuussa. Meillä kuusihenkinen perhe ja pesemme kädet todella usein, mutta kuukaudessa kuluu kuitenkin vain noin puoli litraa nestesaippuaa.
  Tuote kuulostaa kuitenkin hyvältä ja voisin kokeilla sitä. Mukavaa syksyn jatkoa!

  1. Ansku: Mujin pumppupullon painallus on aika paljon, lieneekö ehkä syy. Voi olla kyllä että tyttö vähän reippaammin saippuaa käyttää, huolella ainakin pesee käsiä ja se on tärkeintä. 🙂

 5. Meillä 5-henkinen perhe, ja molemmissa vessoissa pumppupullot jotka täytän aina juurikin näistä kanistereista. Lisäksi käytetään tätä myös suihkussa suihkusaippuana kehon pesemiseen, ja itse olen pitkään pessyt tällä jopa kasvotkin. Iho on pysynyt mielestäni tosi hyvänä. Shampoo sentään kuitenkin on erikseen, ja hiustuotteisiin panostankin aika lailla.
  Mitä saippuan kulutukseen tulee, niin lapset tosiaan annostelevat sitä hyvinkin reippaasti, useita painalluksia kerralla ☺️ Olen kuitenkin iloinen että käsiä reippaasti pesevät, se lienee tärkeintä. Saippuan kuluminenhan kertoo juurikin siitä että käsiä pestään, mikä etenkin näinä aikoina on supertärkeää ☺️

  1. Liisa: eilen pesin vartalonkin suihkussa tällä ekaa kertaa ja on kyllä hyvä, ei mielestäni eronnut millään tavalla virallisesta suihkusaippuasta, vaikka varmasti pesevyyttä on enemmän ja siksi olisi voinut kuivattaa ihoa. 🙂

   Tärkeintä että kädet pestään huolella ja tyttö on hienosti oppinut oikean tekniikankin. Saippualla ei ole tietenkään lupa leikkiä (nuorempana tyttö teki salaa mm. ”kokkauksia” hammastahnasta ja saippuasta sekoittamalla 😀 ) mutta muulla tavoin en ole annostusta rajoittanut. Mielummin liikaa kuin liian vähän, jotta varmasti tulee puhdasta. 🙂

 6. Suosittelen myös kokeilemaan LV:n palasaippuaa. Se ei jätä minkäänlaista tuoksua jälkeensä (eikä toki muoviakaan mikä parasta). Meillä kaikki kaverit luulee, että kyseessä on joku ”luxus”palasaippua kun jättää kädet kuulemma niin pehmeiksi 😄. Ja itse kun ensimmäisen kerran puoli vuotta sitten, omista epäilyistä huolimatta, palasaippuan lavuaarin reunaan ostin en osaisi enää kuvitellakkaan pumppupulloa hankkivani. 😊

  1. Laura: kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti kokeilla. 🙂 LV-tuotteita olen paljon kokeillut mutta palasaippuaa en. Lapsen kanssa on ollut helpompi tuo pumppupullon annostelema nestesaippua ja parikin arvokkaampaa palasaippuaa (kuten Lush) on huvennut neidin hyppysissä kun hänen mielestään on ollut niin kiva pyöritellä saippuapalaa käsissä. 😀 Ehdottomasti testaan, kiitokset! 🙂

 7. Mun on myös ihan pakko kommentoida tuota teidän saippuan käyttöä. Me ostetaan myös tuollainen iso kanisteri ja edellisen kerran ostettiin toukokuussa ja sitä on yli puolet vielä jäljellä! Me laitetaan tätä kahteen pulloon, toinen käsipesuun ja toinen suihkuun. Meillä 4 henkilöä ja olemme kaikki kotona (vanhin lapsi koulussa 4h arkisin) ja kaikki me käymme suihkussa kerran päivässä. Käsiä pestään jatkuvasti. Meidän 4 vuotias harrastaa JOKA PÄIVÄ (huoh) sitä että sitä saippua truuttaillaan niin monta painallusta että sitä on koko koura täysi ja lavuaarissa iso vaahtokukka. En voi mitenkään käsittää teidän saippua menekkiä! Siis en mitenkään!

  1. Minna: 😀 😀 Meillä saippuaa tosiaan kuluu tuon verran, edellinen kanisteri kesti reilun kuukauden ja tästä uudemmasta on nyt kahdesti tehty täyttö 500ml pulloon. Hyvähän se on että teillä saippuaa kuluu vähemmän, ehkä meilläkin joskus jos selviää että neiti esim on sitä annostellut muuhunkin kuin käsienpesuun. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *