Syyskimppu & rosmariinin tuoksu

Viikonlopun piristykseksi ostin syksyisen perjantaipuskan, joka tuoksuu ihanasti rosmariinille ja rentouttaa tuoksullaan työviikon ylivirittelemiä aistejani keittiössä käyskennellessäni.

Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen
Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen

Viikko ollut yhtä tuulta ja sadetta ja tänäkin aamuna odottelin että näinköhän säätietojen lupaama puolipouta pitää paikkaansa. Vielä ei sentään ole Helsingissä satanut ja aurinkokin yrittää lupausten mukaan pilkistellä pilvien lomasta, joten eiköhän viikonloppufiilaritkin tästä nyt kotiin päästessä pikkuhiljaa parane kun kohta saan kahviakin kitusiin. 🙂

Viime viikosta asti riesana ollut päänsärkykin alkoi viimein helpottaa, kun piipahdin eilen hierojalla mukiloitsemassa jumiutuneita niskalihaksia. Hierojalta tuli aika karvasta palautetta ja keppijumppaa täytyy alkaa nyt moppivarren kanssa päivittäin tekemään, jotta lapaluiden jumit ja niskaan heijastuva jännitys saadaan laukeamaan. Päivittäin popsimani särkylääkkeet eivät pitemmän päälle ole ratkaisu, kuten hierojani asian nätisti ilmaisi ja hapokkuudesta päätellen vatsani on aivan samaa mieltä. 😀

Syyskimppu syksyinen sisustus Omakotivalkoinen

Odotan parhaillaan ystävää kylään ja pistän mustaherukkateet tulille tunnin päästä. Teetä, turinaa ja sympatiaa, sitä nyt tarvitaan, ja höpöttelytuokio ystävän kanssa hänen leipomien mokkapalojen ääressä tulee kreivin aikaan, slurps! 🙂

Leppoisaa ja iloista viikonloppua kaikille!


Lue myös: ➤ Syksyn sävyjä – Sisustusanalyysi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *