The show must go on ♥︎

Juteltiin tässä iltasella tytön kanssa lempimusiikista ja lopputuloksena päädyimme katselemaan Netflixistä rockbändi Queenistä kertovaa tuoretta dokumenttia The show must go on – The Queen + Adam Lambert Story. Iltapalan takia oli pakko hetkeksi laittaa ohjelma pauselle ja halusin tulla äkkiä teillekin vinkkaamaan, että samainen dokumentti on katseltavissa maksutta myös YLE Areenasta, jos Netflixiä ei ole käytössä.

The show must go on - The Queen Adam Lambert Story dokumentti konsertti

Tyttö on aivan haltioissaan ja syntymästään asti musiikin ja soittimien keskellä kasvaneena neitokaisena innostui Queenin tuotannosta ja Freddie Mercuryn tarinasta, Adam Lambert hänelle olikin jo ennestään tuttu minun Spotifyn-soittolistan ansiosta.

Sen lisäksi että Queen on edelleen maailman parhaita bändejä, on jotenkin liikuttavaa tajuta miten musiikki elää ja jatkaa matkaansa uusien sukupolvien kanssa, aivan kuten minunkin aikoinaan kun pikkulapsena rakastuin Queenin musiikkiin isosiskoni avittamana. ♥︎

The show must go on - The Queen Adam Lambert Story dokumentti konsertti

Jos olet tekemistä vailla, klikkaa itsesi YLE Areenan sivuille ja laita tämä upea dokumentti pyörimään ➤ yle.fi/areena/the-show-must-go-on

Nautinnollista iltaa kaikille!

4 kommenttia “The show must go on ♥︎

  1. Kiitti vinkistä:)Tämä katsotaan heti kun ehditään.Queen on aina ollut lempparibändini ja Freddien ääntä ja karismaa tuskin toista tulee.Lambert astui todella suuriin saappaisiin ja on hoitanut hommansa hienosti:)

    1. Nanna: Oli todella mielenkiintoista nähdä miten Adam Lambert päätyi Queenin solistiksi. Ajattelin aina että Amerikan Idol vuodelta 2009 oli itsestäänselvyys, mutta paljon muutakin piti tapahtua että kiertue lopulta toteutui. En tiennyt että Queenilla aikoinaan oli kiertue toisen artistin kanssa jo ollutkin, olivat Euroopassakin olleet. Todella mielenkiintoinen dokkari ja kaunistelematonta puhetta, kannattaa ehdottomasti katsoa! ❤️

    1. Johan: olen kade! 🙂 Toivottavasti tulisi vielä Suomeen tai kohtuullisen matkan päähän Eurooppaan keikalle, Adam Lambertin kanssa mieluusti mutta muutkin kokoonpanot todellakin kelpaisi. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *