BookBeat kesäkampanja – Kokeile 90 päivää maksutta!

Nauti kesästä itkettävän ihanan romantiikan, mielenkiintoisten elämäkertojen ja jännittävien jännäreiden parissa! BookBeatin odotettu kesäkampanja* mahdollistaa maksuttoman 90 päivän kokeilujakson yli 900 000 ääni- ja e-kirjan äärelle. Minun ja BookBeatin suhde on kestänyt jo nelisen vuotta ja äänikirjat olivat etenkin viime vuonna minulle suuri pelastus, kun silmäsairauden vuoksi en voinut juurikaan viihdyttää itseäni televisioruudun äärellä.

Bookbeat kesäkampanja - Kokeile 90 päivää maksutta ja nauti kesästä yli 900 000 e- ja äänikirjan parissa
Bookbeat kesäkampanja - Kokeile 90 päivää maksutta ja nauti kesästä yli 900 000 e- ja äänikirjan parissa

Kesälukemista 900 000 ääni- ja e-kirjan valikoimasta

Meistä on BookBeatin kanssa tullut vuosien aikana melkeinpä parhaat ystävät ja valikoiman laajuus on yksinkertaisesti mykistävä. Uusimmat uutuudet, ajankohtaiset aiheet, kotimaiset helmet ja tietenkin myös kirjaklassikot löytyvät kaikki samasta paikasta. Asiakkaidensa toiveita kuunnellen he ovat luoneet kolme erilaista tilauspakettia, jotta hinta-laatusuhde kohtaa niin satunnaiskuuntelijoiden kuin kunnon kirja-ahmattienkin tarpeiden kanssa. Myös perhetili on saatavana, jos kotona asustaa useampi e- ja äänikirjojen ystävä.

Äänikirjat ovat toimineet minulle rentoutuskeinona, lenkkiseurana, vertaistukena, unen tuojana ja siivousmotivaattorina. Viimeisin äänikirja jonka kuuntelin oli Amanda Reynoldsin mukaansatempaava jännäri Liikaa salaisuuksia, jonka ahmin yhtä soittoa ilman taukoja. Käväisin jopa saunan lauteilla istuksimassa ja heittelin samalla löylyä kiukaalle kun loppuhuipennuksen alkumetrit puhelimeni kaiuttimessa saunan oven ulkopuolella alkoivat. Jotkut multitaskaa, minä multirelaxaan. 😀

BookBeat kesäkampanja on voimassa 16.6.2024 mennessä alkaviin uusien asiakkaiden kokeilujaksoihin ja kattaa 30 tuntia kuunteluaikaa. Nyt ei muuta kuin kuulokkeet korville ja rannalle tai löhötuoliin pötkötelemään ja nauttimaan kesähelteestä! Lunasta kokeilujakso tästä: bookbeat.com/kesakampanja*

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

*sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: 3 vinkkiä miten viihtyä ja rentoutua kotona


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *