Syyskuinen sunnuntai

Aamupäivällä aloittamani olohuoneen sisustusprojekti oli pakko jättää upean sään takia kesken ja lähteä kaupungille kiertelemään tytön kanssa ihanasta ilmasta ja auringosta nauttien. Enpä muista koska viimeksi olisin syyskuussa ostanut jäätelökioskilta tötterön ja jonka syömisessä oli pakko pitää kiirettä jottei jätski sula pitkin hyppysiä. 🙂

Omakotivalkoinen olohuoneen järjestyksen vaihto sunnuntai kuulumiset
Omakotivalkoinen olohuoneen järjestyksen vaihto sunnuntai kuulumiset

Olohuoneen kalusteet jäivät ihan vinksin vonksin ja saavat olla huomiseen asti nyt sumpussa. Artekin peili on muuttamassa tytön huoneesta olohuoneen puolelle enkä viitsi tähän aikaan sunnuntaina alkaa porailemaan reikää seinälle. Muutenkin on energiat ihan vähissä kun koko päivä meni kyläluutana luuhatessa. 🙂

Omakotivalkoinen olohuoneen järjestyksen vaihto sunnuntai kuulumiset

Tyttö ei millään jaksanut siirtyä sohvalta joten kuvituksena on tällä kertaa pala sumppuista olohuonetta, arkirealismia ja muutama räpsy parvekkeen näkymistä. Auringonlaskua edelsi todella veikeä hetki, kun horisontti näytti häipyvän sumun taa ja oli pakko nopeasti napata kuva.

Syksyinen maisema ruska ja helle Omakotivalkoinen
Syksyinen maisema ruska ja helle Omakotivalkoinen

Syksy on superkaunista aikaa ja tänään saatiin upean ruskan lisäksi nauttia vielä lähes helteisestä lämpötilasta. Suomen neljä eri vuodenaikaa tekevät elämästä hetkittäin taianomaista – aivan kuin sadun keskellä postikorttimaisemissa oltaisi. ♥︎

Huomenna tulossa blogiin jymyjuttu arvonnan saattelemana, joten muistathan tulla kurkkaamaan! Huomiseen siis! 🙂Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *