Testissä JOIK Organic tuotteet – Biodelly ystävämyynti

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Luonnonmukaiset ihonhoitotuotteet ja laadukkaat raaka-aineet ovat sisäisen ja ulkoisen hehkun salaisuus. Biodellyn kanssa solmitun yhteistyön merkeissä sain mahdollisuuden valikoida itselleni testiin muutamia kiinnostavia tuotteita ja päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen kokeilemaan ikääntyvää ihoa kirkastavia ja heleyttäviä JOIK Organic -tuotteita. Lue kokemuksistani ja poimi myös Biodellyn ystävämyyntitärpit talteen!

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen
Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen

Biodelly – Luonnonkosmetiikan verkkokauppa

Kiinnostuin luomusertifikoiduista JOIK Organic -tuotteista niiden vaikuttavien raaka-aineiden ansiosta. Tuotteissa on käytetty vain tarpeellinen eikä niistä löydy mitään ylimääräistä. Myös purkkien minimalistinen ja pelkistetty ulkoasu viehätti silmää ja kosmetiikkatuotteissa visuaalinen yksinkertaisuus viittaa yleensä siihen että tuote itsessään tekee vaikutuksen pakkauksen sijaan, eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. 🙂

Biodellystä tilaamani tuotteet oli kääritty kauniisti syksyiseen purppuraiseen silkkipaperiin ja mukana oli kaunis saateviesti tilaukseni pakkaajan allekirjoittamana. Tällainen pieni ele tekee nettiostamiseen henkilökohtaisemman tunnun ja fiilis pakettia avatessa oli kuin jouluaattona. 🙂

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

JOIK Organic Illuminating & Brightening AHA Facial Toner

JOIK Organic Illuminating & Brighting AHA Facial Toner -kasvovesi on erinomainen väsyneen ihon kirkastaja ja itseäni kiehtoo nähdä millaisia tuloksia viikkojen vieriessä tulen näkemään.

Vanulapun avulla iholle kevyesti taputeltava kasvovesi kipristelee hieman nenänpielissä ja pienen hetken iho on t-alueella normaalia punoittavampi. Punoitus hälvenee onneksi parissa minuutissa, kuten myös ihohuokoset katoavat näkyvistä, mikä oli itselleni iloinen yllätys.

Tuote sopii päivittäiseen käyttöön, mutta herkkäihoisille riittää hieman harvempikin käyttöväli. Itse tykkään käyttää tätä iltaisin ja yön yli levon yhteydessä vaikuttaessaan kasvoveden kirkastavat ominaisuudet pääsevät rauhassa tekemään nuorentavia taikojaan kosteusvoiteiden kera.

Tutustu ainesosiin ja käyttövinkkeihin lisää täällä: ➤ biodelly/JOIK-Organic-AHA-facial-toner

JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

JOIK Organic Instant Rejuvenating Beauty Elixir

Monet luonnonkosmetiikkavoiteet tuoksuvat vahvasti yrttisiltä ja aromaattisilta, mutta JOIK Instant Lift Rejuvenating Beauty Elixir -tehoseerumi tuoksuu todella miellyttävältä ja hieman puuteriselta. Äärimmäisen riittoisa ja koostumukseltaan ohut seerumi levittyy tasaisesti iholle tehden napakan tuntuman ja samettisen sileyden iholle.

Huomasin heti että seerumi kohottaa erityisesti veltostuneen leuka-alueen ja decolteen ihoa, joka näin neljääkymppiä lähestyessä on väistämätön ikääntymisen merkki.

Lue lisää heleyttävästä ja kirkastavasta seerumista täältä: ➤ Biodelly/JOIK-Organic-Beauty-Elixir

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Ikääntyvän ihon kosteusvoiteet

Ihon ikääntymistä vastaan taistelevat JOIK Organic anti-age Rejuvenating päivä- ja yövoide ovat hyvin levittyviä ja riittoisia. Yövoide on koostumukseltaan vähän tuhdimpaa päivävoiteeseen verrattuna, mutta monista yövoiteista poiketen se on hyvin nestemäinen ja imeytyy nopeasti ihoon.

Itse en ole koskaan ollut kovin suuri yövoiteiden fani, koska en pidä niiden tymäkkyydestä ja tahmaisuudesta. Etenkin otsahiusten kanssa yövoiteet ovat olleet ongelma, sillä tukka näyttää aamulla siltä kuin voissa olisi yön aikana uitettu. 🙂 Tämä JOIK Organic Rejuvenating Night Cream on ensimmäinen yövoide, jonka koostumus on vesimäinen ja joka imeytyy täysin ihoon. Tämä ansaitsee seerumin ja kasvoveden ohella täydet 5 tähteä!

Löydä täydellinen JOIK Organic kosteusvoide täältä: ➤ biodelly/JOIK-Organic-Cream

Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
Biodelly ystävämyynti luonnonkosmetiikka testissä Omakotivalkoinen
JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Turvotusta vähentävä jalkakylpysuola

Viimeisenä esittelen teille erityislaatuisen tuotteen, joka on silkkaa rakkautta! JOIK Refreshing peppermint & Rosemary Magnesium Footbath Salt -jalkakylpysuola on aivan uskomaton tuote, joka virkistää väsyneet jalat ja poistaa turvotusta. Olen kokeillut elämässäni kymmeniä erilaisia jalkakylpytuotteita ja ensimmäistä kertaa koskaan kylvyn vaikutus jaloille on välitön. Magnesiumia sisältävä minttuisen tuoksuinen jalkakylpysuola vilkastuttaa verenkiertoa, pehmentää kovettumia ja poistaa turvotuksen aiheuttamaa epämukavuutta ja väsymystä.

Kylvyn jälkeen jaloissa on ihanan kevyt tunne, eikä edes päivän korkkarikävely tunnu missään. Tämä tulee jäämään vakiovarusteisiini ja viikottaiseen säännölliseen käyttöön.

Tilaa etuhintaan täältä: ➤ biodelly/JOIK-Refreshing-Foot-Salt

JOIK Organic ihonhoito tuotteet testissä kokemuksia Biodelly luonnonkosmetiikka Omakotivalkoinen

Biodelly ystävämyynti

Biodellyn valikoimasta löytyy valtava kattaus luonnonkosmetiikkaa, mineraalimeikkejä ja tykötarpeita. Edustettavia brändejä on hurja määrä ja joukosta löytyy JOIK Organicin lisäksi mm. Lily Lolo, Havu Cosmetics, Everyday Minerals, BYBI Beauty, Acorelle ja ZUII Organic.

Biodellyn ystävämyyntejä vietetään sunnuntaihin 27.9.2020 asti ja saat nyt -20% alennusta koko tuotevalikoimasta*. Lisäksi joukossa on runsaasti erikoisetuja ja syyspäivän tasaraha-tuotteita, joissa alennus on jopa 40%. Tutustu, ihastu ja tilaa tuotteet täältä:

biodelly.fi ◀︎

Hehkuvaa päivää kaikille!

*Hinnat laskettu valmiiksi, ei koske Less is more -merkin tuotteita.3 kommenttia “Testissä JOIK Organic tuotteet – Biodelly ystävämyynti

    1. Kirsi: JOIK Organic on Virolainen luonnonkosmetiikka-alan yritys ja kaikki tuotteet valmistetaan pienissä erissä Virossa. Tuotteet pakataan kierrätyslasipulloihin ja kierrätyskartonkiin ja raaka-aineet ovat luomusertifioituja eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *