Saaren Taika – Luonnollista kauneutta & ARVONTA

Kaupallinen yhteistyö: Saaren Taika

Kotimaiset ja korkealuokkaiset Saaren Taika -kosmetiikkatuotteet valmistetaan luonnon parhaista raaka-aineista vanhoja valmistusperinteitä kunnioittaen. Tuotteiden valmistuksen keskiössä ovat aidot kohtaamiset ja ravintoaineet, jotka auttavat erilaisten iho-ongelmien hoitamisessa, ihon uudistumisessa ja paranemisessa. Nyt pääsette tutustumaan Saaren Taika -tuotteisiin ja postauksen lopusta löydät ohjeet mahtavaan tuotearvontaan, jossa palkintona on omavalintainen tuotesetti!

Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua Tyrni kehäkukka Omakotivalkoinen

Saaren Taika – Vain parasta iholle & luonnolle

Saaren Taika on uniikki suomalainen brändi, joka sai alkunsa perustajansa Johannan henkilökohtaisista tarpeista luoda markkinoille korkealuokkaisista ja mahdollisimman vähän käsitellyistä luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka ovat tehokkaita mutta hellävaraisia sekä iholle että luonnolle.

Ensimmäiset Saaren Taika -tuotteet, Teepuusaippua ja Kamomilla-sheavoide lanseerattiin vuonna 2017 ja niiden ohella suureen suosioon ampaisi myös pyykkietikka, josta on viime vuosina tullut yksi suomalaisten rakastetuimmista ekologisista kodin tuotteista.

Saaren Taika -tuotteet on valmistettu suurella rakkaudella kaikille meille ja teille, jotka haluamme löytää luonnonmukaisen vaihtoehdon vaativienkin iho-ongelmien hoitoon. Johannalla on omakohtaista kokemusta esimerkiksi ekseema-ihottumasta, joka alkoi oireilla jo lapsuudessa. Vahvoista lääkeaineista huolimatta iho-ongelmat olivat läsnä aina vuoteen 2017 asti, kunnes Johanna kehitti ensimmäiset tuotteensa ja löysi avun teepuusaippuasta ja kamomilla-sheavoiteesta.

Lue Johannan koskettava tarina ja tutustu Saaren Taika -tuotteiden valmistuksen saloihin täällä: ➤ saarentaika.com/tarina

Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua Tyrni kehäkukka Omakotivalkoinen

Taistelu hiustenlähtöä vastaan

Minulla on ollut vuodenvaihteesta asti ongelmia hiustenlähdön kanssa ja vaikka tilanne on kevään pahimman sulkasadon jälkeen hieman rauhoittunut, lähtee tukkaa edelleen reippaanlaisesti. Uutta hiusta onneksi kasvaa nyt jo tilalle ja uskon että syy on kolmen asian summa – riittävä vedenjuonti, ravinteikas ruokavalio ja hiuspohjaa hellivät hoitotuotteet.

Sain testattavakseni No:1 Eco by Saaren Taika -tuotesarjan hiustenlähtöä ehkäisevät Tyrni-Kehäkukka shampoon ja hoitoaineen, jotka vahvistavat hiuksia, hoitavat päänahkaa ja auttavat tasapainottamaan päänahan talin eritystä.

Puhtaista luonnon raaka-aineista valmistettu Tyrni-Kehäkukkashampoo sisältää päänahan verenkiertoa ja hiustenkasvua buustaavaa tyrniä, hiustuppea vahvistavaa rosmariinia, tehokkaana antioksidanttina tunnettua ja rasvoittumista tasapainottavaa sitruunamelissaa, kosteuttavaa kehäkukkaa, rauhoittavaa laventelia ja minttua, kiiltoa ja kosteutta tuovaa kamomillaa, mineraalipitoista peltokortea, sekä päänahan ärsytystä ja hilseilyä rauhoittavaa takiaista ja nokkosta.

Ihanan tuoksuinen shampoo on koostumukseltaan keskivertoa nestemäisempää ja siten myös normaalia riitoisampaa. 200ml kokoinen shampoopullo riittää kymmeniin pesuihin ja tekee hiukset nirskuvan puhtaiksi ja keveiksi.

Tutustu luonnonmukaisiin No:1 Eco by Saaren Taika tuotteisiin täällä: ➤ saarentaika.fi/no1-eco

Hoitoaine, joka tekee ohuistakin hiuksista kuohkeat

No:1 Eco by Saaren Taika -hoitoaine sisältää pitkälti samoja ainesosia kuin shampookin ja tuoksuu jumalaisen hyvältä. Hoitoaineen koostumus on shampoota paksumpaa, mutta hoitavuutensa ansiosta sitä ei tarvitse annostella puolipitkiin hiuksiin kuin teelusikallinen.

Poikkeuksellisen tästä hoitoaineesta tekee se, että ensimmäistä kertaa törmään hoitoaineeseen joka tulee levittää vaikuttamaan myös hiuspohjaan. Omat hiukseni ovat piikkisuorat, lasimaiset ja helposti sähköistyvät. Hoitoaineen olen tästä syystä jättänyt monesti kokonaan pois ja korvannut sen viileällä huuhtelulla sulkeakseni hiussuomut. Päänahan lähelle levitetty hoitoaine on ollut ehdoton nounou ja korkeintaan hiusten pituuksiin olen hoitoainetta laittanut, sillon kun sitä olen käyttänyt.

Suurella mielenkiinnolla kokeilin Tyrni-Kehäkukka -hoitoainetta käyttöohjeen mukaan päänahkaan asti levittäen ja kevyen hieronnan avittamana annoin tehoaineiden vaikuttaa muutaman minuutin ennen huuhtelua. Olin aivan äimän käkenä lopputuloksesta – hiukset eivät olleet kuivuttuaan lainkaan littanat vaan nousivat kauniin kuohkeasti koholle jopa ohimoiden ja otsatukan kohdilta. 🙂

No:1 Eco by Saaren Taika Tyrni-Kehäkukka -hoitoaine on ultimaattisesti paras koskaan kokeilemani hiustenhoitotuote ja voin viimein sanoa että luottoshampoo ja -hoitoaine ovat löytyneet! Jos sinäkin kärsit ohenevista, elottomista tai littanoista hiuksista, olet löytänyt graalin maljan ja pelastuksen tästä hoitoaineesta! ♥︎

Tilaa sinäkin Tyrni-Kehäkukka -hoitoaine omaksesi: ➤ saarentaika.com/tyrni-kehakukka-hoitoaine

Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua kestohöylä ihokarvojen ajoon Omakotivalkoinen

Kestohöylä hellii ihoa ja säästää luontoa

Ihokarvojen sheivaaminen on viime kuukausina ollut ahkerasti puheenaiheena ja oma henkilökohtainen mielipiteeni naisia koskevaan karvakeskusteluun on se, että jokainen kukka saa kukkia karvoilla ja ilman. Tykkään itse sileästä ihosta ja siksi sheivaan sekä sääret että kainalot säännöllisesti. Suositut muoviset sheiverit ovat melkoinen ekologinen taakka ja pitkän perinteen omaava kestohöylä on erinomainen arkivalinta, joka säästää sekä luontoa että kukkaroa.

Ekologinen ja pitkäikäinen No1: Eco by Saaren Taika Zero Waste -kestohöylä on visuaalisesti kaunis ja sitä on ilo sekä käyttää että katsella kylpyhuoneessa. Moniteräisistä muovihöylistä yksiteräiseen kestohöylään siirtyminen vaatii hieman harjoittelua, mutta jo muutaman käyttökerran jälkeen homma alkaa sujua jouhevammin.

Voisi kuvitella että mainosmiesten puheet moniteräisten höylien hellävaraisuudesta olisi totta, mutta pakko sanoa että kestöhöylä on sekä säärten että kainaloiden iholle paljon tarkempi ja hellävaraisempi. Lopputuloksesta tulee sileä, eikä iholla ilmene ärtymistä edes parin päivän sänkeä ajellessa, mikä oli itselleni positiivinen yllätys.

Teepuusaippua hoitaa, desinfioi ja pehmentää ihoa sheivaamisen yhteydessä ja tämä on lyömätön parivaljakko jokaiselle, joka haluaa sileät sääret ja kainalot. Lisäplussaa tulee tottakai myös helppoudesta sekä ekologisuudesta, sillä yksi platinapäällysteinen terä kestää käytössä hyvin pitkään eikä tarvitse tuskailla muovihärpäkkeiden terien tylsymisen ja tukkeutumisen kanssa. Saaren Taika -kestohöylän mukana tulee 10 vaihtoterää, jotka riittävät vuosien tarpeisiin.

Koostan teille myöhemmin vielä vinkkipostauksen tästä kestohöylästä ja sen käytöstä, kun saan lisää kokemusta kerrytettyä.

Tee ekoteko ja vaihda kestohöylään: ➤ saarentaika.com/kestohoyla

Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua kestohöylä ihokarvojen ajoon Omakotivalkoinen
Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua kestohöylä ihokarvojen ajoon Omakotivalkoinen
Saaren Taika kotimainen luonnonkosmetiikka No1 Eco teepuusaippua Tyrni kehäkukka Omakotivalkoinen

Osallistu arvontaan & VOITA 3 vapaavalintaista tuotetta omaksesi

Nyt pyöräytetään käyntiin upea Saaren Taika -tuotearvonta, jossa arvonnan voittaja saa suosikkituotteet omakseen! Osallistu arvontaan valitsemalla 3 suosikkituotettasi Saaren Taika -verkkokaupasta ja kertomalla ne kommenttiboksissa. Verkkokaupan valikoimasta löytyy mm. ihoa hellivää kosmetiikkaa, hamam-pyyhkeitä, ekosiivoustuotteita sekä muita luonnonmukaisia ihanuuksia! ♥︎

Osallistumisaikaa on maanantaihin 5.10.2020 klo 23:59 asti! Arvonta suoritetaan heti seuraavana päivänä ja voittajalle ilmoitetaan suosikkituotteidensa voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

saarentaika.com

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

Saaren Taika haluaa hemmotella teitä lukijoitani tarjoamalla alennuskoodin verkkokauppaan. Koodilla OKV10 saat -10% alennusta verkkokaupan koko valikoimasta 31.10.2020 asti!

Ihanaa syksyistä tiistaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

104 kommenttia “Saaren Taika – Luonnollista kauneutta & ARVONTA

  1. Tyrni luksussaippua, kestohöylä ja teepuusaippua on valintani jos voitto osuu kohdalle. Kiitos Miia tästä blogista, Saaren taika oli minulle uusi tuttavuus.

  2. Ehdottomasti teepuusaippua, voisin ostaa niitä kymmeniä varastoon. Pelastanut täysin ihoni aknelta ja rauhoittanut sen. En vaihtaisi millään pois. Lisäksi voisin mainita kamomilla-sheavoiteen ja hyaluronihapposeerumin.

  3. Ihana postaus ja ihanat tuotteet. Kestoshaverin lisäksi kiinnostuin hoitoaineesta ja siivoussaippuasta. Jos saan toivoa niin toivon että kirjoitat postauksen siivoussaippuan käytöstä. Vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta ja allergiaperheenä en voi käyttää tavallisia siivousaineita. En ole koskaan voittanut missään ja toivottavasti nyt voittaisin.

  4. Kestohöylää olisi kiva testata herkälle iholle, Saaren Taika teepuuöljy-shampoo sekä puhdistava manteli ja kaura -kasvikuorinta kuulostavat myös ihanilta!

  5. Saaren Taika on ihana!

    Valitsisin:

    SAAREN TAIKA TYRNISHAMPOO
    SAAREN TAIKA TYRNI DEODORANTTI
    NO.1 ECO® BY SAAREN TAIKA ZERO WASTE SAFETY RAZOR SHEIVAAJA/HÖYLÄ + 10 TERÄÄ

  6. Kaikkea ihanaa löysin verkkokaupasta, mm. Kreikka hamam-pyyhkeen, kestohöylän ja tyrni-kehäkukkashampoon. Nämä voisivat olla toivelistalla, jos arvontaonni osuu kohdalle.

  7. Olen tänä syksynä löytänyt Saaren Taian ja teepuushampoopala on paras koskaan käyttämäni shampoo! Myös teepuusaippua odottaa kaapissa käyttöön pääsyä.
    Jos voittaisin, kolme suosikkituotettani olisivat :
    1. Teepuushampoo
    2. Hyaluronihappo & hedelmä kasvoseerumi
    3. Ruusu-aloe kasvovesi

    1. Viime viikolla tilasin juuri eka kertaa Saaren Taialta tuotteita. Ehottomasti haluaisin itselleni vielä kestohöylän , spot control tehovoiteen sekä mustikka kasvovoiteen ?

  8. Ihana arvonta! Eniten kiinnostaisi kokeilla vihreä tee-kamomilla sampoota, Särkisalon suolasaippuaa ja jotain eteeristä öljyä.

  9. Kirkastava kasvojen puhdistusaine, Hydraalihappo & hedelmä kasvoseerumi ja Kollageeni a-vitamiini kasvovoide.

  10. Ylellinen huonetuoksu raparperi, mustikka kasvovoide, taika hyaluronihappo & vitamiinit ace kosteuttava

  11. Kestohöylä, teepuusaippua ja tyrni-kehäkukkashampoo olisivat toivelistalla.
    Kiitos vinkistä! Ovat uusia tuttavuuksia.

  12. Kirkastava kasvojen puhdistusaine kuulostaa ihanalta, hydraalihappo ja hedelmä kasvoseerumi, teepuusaippua – ja olihan siellä vaikka mitä ihanaa! <3

  13. Niin hyvä myyntipuhe sinulla että valitsisin kestohöylän sekä tyrni-kehäkukka-shampoon sekä -hoitoaineen. Tyveen asti levitettävä hoitoaine kuulostaa mielenkiintoiselta!

  14. ❤️
    1. TEEPUUSHAMPOOPALA
    2. TYRNI-KEHÄKUKKA HOITOAINE
    3. ECOLUTION HYALURONIHAPPO E-VITAMIINI SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

  15. Teepuusaippua on meillä käytössä ja on ihan huippu. Mainitsemasi shampoon ja hoitoaineen ottaisin mielelläni testiin.

    1. Ystäväni puhui minulle viime keväänä Saaren Taika tuotteista, koska kärsin pahasta atooppisesta ihosta niinkuin hänkin. Olin aluksi skeptinen, koska jos ei kortisoni ulkoisesti eikä suunsisäisesti toiminut, miksi toimisi luonnonkosmetiikka? Huomasin kuitenkin yllätyksekseni niiden toimivan oikeasti ja samalla epäpuhtaudet kasvoillani saivat kyytiä. Haluaisin kokeilla seuraavaksi Marula Kasvoöljyä, Makadamiaöljy Sheavoidetta ja Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumia.

  16. Tyrni-kehäkukka shampoo ja hoitoaine sekä Tyrni-pala shampoo olisi mun valinta. Voi kunpa onni suosisi ?

  17. Tyrni-kehäkukka shampoo on tuttu luottotuote ja hoitoainetta voisin kokeilla myös. Valinta kolmanneksi tuotteeksi onkin hankala, kiinnostaa sheiveri ja lisäksi huomasin valikoimassa ihania tuoksukynttilöitä. Myös ihon hoitopuolella oli paljon minulle uusia tuotteita, joita pitää päästä kokeilemaan!

  18. Voi mitä ihanuuksia!
    Shea-kanomillavoide
    Ruusu-kasvovesi
    Suihkugeeli joku ihanista…olisi minun valintani.
    Kestohöylä minulta jo löytyy, toisen valmistajan, ja on kyllä paljon parempi ”peli” kuin kertakäyttöiset. Voin lämpimästi suositella!

  19. Oi, olisipa kiva voittaa! Valitsisin Roll on tyrni deodorantin, teepuusaippuan ja mustikka-kasvovoiteen:)

  20. Minäkin innostuin sun esittelyn perusteella tyrni-kehäkukkashampoosta (samat hiusongelmat täällä!) sekä tuosta kestohöylästä, joka olisi ekologinen valinta:) teepuusaippuaan olenkin jo tutustunut ja se on ihan huippu tuote!

  21. Käytössä tällä hetkellä Saaren Taikalta TYRNI-KEHÄKUKKA shampoo ja hoitoaine, täydentelisin näitten osalta varastoja, mikäli onni suosisi. Lisäksi haluaisin kokeilla teepuusaippuaa.

  22. Hei,

    Tyrnishampoo ja hoitoaine, koska itsekin kärsin hiustenlähdöstä ja hiuslaatuni on ohut, lasimainen ja sähköinen. Myös tyrni-palasaippuaa voisin kokeilla.

  23. Saaren Taikaan tutustuin kun tätini kertoi minulle kesällä tästä. Pari saippuaa ja jauhedeodorantin olen ostanut ja kovasti tykännyt niistä.

    Jos arpaonni suosii, valitsen seuraavat tuotteet:
    -NO:1 ECO® BY SAAREN TAIKA ROLL-ON DEODORANTTI TYRNI – UNISEX!
    -SAAREN TAIKA TYRNI LUKSUS SPA SAIPPUA
    -SAAREN TAIKA VEERA SUOLASAIPPUA
    ?❤️

  24. Saaren Taika -tuotteet saivat minut innostumaan luonnonkosmetiikasta enkä enää halua palata entiseen 🙂 Suosikkituotteita on useita, mm. Hyaluronihapposeerumi, mutta jos onni osuu kohdalle niin valitsisin pakettiin seuraavat: Veera suolasaippua, merikollageeni hyaluronihappo silmänympärysgeeli ja makadamiaöljy sheavoide (tai mustikka kasvovoide jos kys.voidetta tulee taas saataville).

  25. Hamam-pyyhkeestä haaveilen, mutta tällä hetkellä lemppareita vihreä tee-kamomillashampoo ja tyrni-kehäkukka hiustenhoitotuotteet.

  26. Valitsisin teepuusaippua palan, hamam pyyhleen ja sitten joku ihana kasvonaamio, en osannut päättää mikä (:

  27. Moi! Minä haluaisin kokeilla Tyrni-kehäkukka shampoota ja hoitoainetta sekä hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumia.

  28. Heippa! Omat suosikkini ovat: Teepuusaippua, macadamiaöljy-shea-voide, aktiivihiili-savi-kasvonaamio. Suosittelen lämpimästi! ?

  29. Kestoshaverilla olisi käyttöä. Kertakäyttöisiä kuluu tasaiseen tahtia ja tämän jälkeen voisi lopettaa kertisten ostamiset.

  30. Oi, jos onni osuisi kohdalleni niin haluaisin kokeilla koentsyymi Q10 Hyaluronihappo 24H kasvovoidetta, macadamia sheavoidetta sekä tuota kehumaasi hoitoainetta!

  31. Kiitos Mia blogista:) Piti käydä heti ostamassa tyrni-kehäkukka hoitoaine, ja se oli juuri sellainen mitä olen kauan etsinyt.

    Mielelläni kokeilisin myös Tyrnisaippuaa, huonetuoksua Jasmiini & Seetri ja sheiviä.

  32. Huonetuoksu (raparperi/vanilja-pioni), tuoksukynttilä, savinaamio/maca-sheavoide. Paljon kiinnostavia tuotteita.

  33. Oi ihana palkinto! 🙂 Nämä tuotteet lähtisivät mulle:
    – SAAREN TAIKA ECOLUTION TYRNI-KEHÄKUKKA SHAMPOO – SULFAATITON, VEGAANINEN, 94% LUONNOLLISTA
    – SAAREN TAIKA ECOLUTION™ RAIKASTAVA, RENTOUTTAVA JA TÄYTELÄINEN APPELSIINI & KAMOMILLA SUIHKUSAIPPUA (PESUVOIDE) 250ML – SULFAATITON, PARABEENITON, 99% LUONNOLLINEN
    – NO:1 ECO® BY SAAREN TAIKA GREIPPI PUHDISTUSAINE – VEGAANINEN, PARABEENITON, SULFAATITON, ELÄINKOKEETON

  34. Tässä olisi minun suosikkituotteeni
    1.Saaren Taika Hamam-pyyhe! Pehmeä Sininen! – Koko 100x180cm, 100% puuvillaa, paino 430g
    2.Saaren Taika Hamam-pyyhe! Pehmeä Oranssi! – Koko 100x180cm, 100% puuvillaa, paino 430g
    3.
    Hyaluronihappo & Hedelmä -Kasvoseerumi – Saaren Taika Professional – Vegaaninen, Parabeeniton, Sulfaatiton

  35. Ylellinen huonetuoksu Vanilja & Pioni 200ml, Ylellinen huonetuoksu Jasmiini & Seetri 200ml ja Ylellinen huonetuoksu Raparperi 200ml

  36. Eniten tekisi mieli kokeilla teepuusaippuaa. Ja käyttöä olisi illalle jätti hamam-pyyhkeelle. Hemmotteluillan kruunaisi verigreippikynttilä.

  37. Tämä oli kiva postaus! ? Suosikkejani ovat raparperi-huonetuoksu, teepuusaippua ja kestohöylä.

  38. Selaillut olen Saaren Taika tuotteita aikaisemminkin mutta ei ole vielä tullut kokeiltua. Valintani olisi Saaren Taika Hamam-pyyhe! Rento Navy, No:1 Eco® By Saaren Taika Hyaluronihappo & Vitamiinit Ace Kosteuttaja sekä Saaren Taika Ecolution Kosteuttava Hyaluronihappo vartaloemulsio 200ml Orvokki.

  39. Suosikkituotteet olisi:

    1. Tyrni-kehäkukka shampoo
    2. Tyrni-kehäkukka hoitoaine
    3. Teepuusaippua

  40. Teepuusaippua jo ennestään tuttu, lisäksi ottaisin suihkusaippuat Appelssiini&kamomilla sekä Arabianjasmiini

  41. Tosi kiinnostavia tuotteita on useampiakin, mutta Tyrni-kehäkukka shampoo ja -hoitoaine sekä kestohöylä valikoituivat kolmen kärkeen.

  42. Haluaisin kokeilla Marula Kasvoöljyä, Makadamiaöljy Sheavoidetta ja Hyaluronihappo & Hedelmä -kasvoseerumia.

  43. Teepuusaippua, teepuusaippua ja teepuusaippua ?‍♀️ Olen pitkään jo halunnut kokeilla niitä ongelmaihoni hoitoon, mutta monesti olleet kaupasta loppu!

  44. Ihania tuotteita, valitsisin nämä:

    HYALURONIHAPPO & HEDELMÄ -KASVOSEERUMI
    MUSTIKKA KASVOVOIDE
    NO:1 ECO® BY SAAREN TAIKA HYALURONIHAPPO & VITAMIINIT ACE KOSTEUTTAJA

  45. Appelsiini-Kamomilla-Aloe kasvovesi sekä tyrni-kehäkukka-shampoo ja hoitoaine! Maailman paras tuotekolmikko!

  46. Vaikeaa kun kivoja tuotteita on niin paljon mutta tässä kolme: Teepuusaippua, Tyrni-kehäpuushampoo ja kestohöylä

  47. Ehdoton ykkönen on Greippi siivoussaippua ?ja tämän lisäksi Tyrni-kehäkukka shampoo ja Kollageeni A-vitamiini kasvovoide ?

  48. Bambu tuoksukynttilä, aktiivihiili&savi kasvonaamio sekä zero waste safery razor olisivat omat valintani.

  49. Ihana kilpailu. Mikäli voitto osuu kohdilleen valintani on Tyrni kehäkukka shampoo, hoitoaine ja hyaluronihappo&hedelmä seerumi ?

  50. Hei, esittelemäsi kehäkukka-tyrni shampoo ja hoitoaine sekä kestohöylä herättivät mielenkiintoini, Sen perusteella valitsen ne kolme. Toki Saaren taika sivustolta löytyi myös muita ihania tuotteita kuten esim. hyraulonihappo-hedelmä seerumi 🙂

  51. On niin paljon joita haluaisin mutta Kestohöylä, hyaluronihapposeerumi ja Hamam-pyyhe on suosikkejani.

    1. Hamam-pyyhkeet ja teepuusaippuaa listalla. Ihania tuotteita ja hyvää kuullut, testaus vielä uupuu. ?

  52. Kollageeni A-vitamiini kasvovoide, Hamam-pyyhe pehmeä oranssi 100×180 cm ja verigreippi tuoksukynttilä.

  53. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Omat suosikkituotteensa voitti nimimerkillä Minna kommentoinut lukija ja hän valitsi itselleen Teepuusaippuan, Tyrni-Kehäkukkashampoon ja kestohöylän! Onnea Minna voitosta!

    Muistutuksena vielä että Saaren Taika tarjoaa teille ekslusiivisen alennuskoodin verkkokauppaan. Koodilla OKV10 saat -10% alennusta verkkokaupan koko valikoimasta lokakuun loppuun 31.10.2020 asti! ♥︎

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *