Paras ripsiväri – Essence All Eyes On Me

Olen ripsivärien suhteen ollut aina hyvin vaativa ja sen vuoksi kokeillut ennakkoluulottomasti monia uutuuksia ja muiden ylistämiä tuotteita. Useampi vuosi sitten löysin Diorilta täydellisen ripsarin, jonka koostumusta kuitenkin myöhemmin mentiin muuttamaan ja sinnepä katosi varisematon ripsiä pidentävä ja kaareuttava luottotuotteeni. Ystäväni suositteli kokeilemaan Tokmannilla myytävää Essencen All Eyes On Me Multi Effect -ripsaria ja nauraen partaani lampsin kassalle maksaen 2,49€ tästä ripsiväristä, olettaen ettei siitä ole mihinkään. Voi miten väärässä olinkaan…

Essence All Eyes On Me ripsiväri paras tuuheuttava pidentävä taivuttava kokemuksia Omakotivalkoinen
Essence All Eyes On Me ripsiväri paras tuuheuttava pidentävä taivuttava kokemuksia Omakotivalkoinen

Odotukset eivät todellakaan olleet korkealla ja hymy hyytyi aikalailla ensimmäisen vedon aikana. Essencen All Eyes On Me -ripsiväri erottelee, pidentää, tuuheuttaa ja taivuttaa samanaikaisesti ja täysin liioittelematta voin sanoa että tämä on paras ripsiväri jota koskaan olen kokeillut. Minulla on luonnostaan mustat ripset, mutta ne ovat lyhyet ja harvat, jonka takia tarvitsen ripsiväriltä sekä pidentävän että tuuheuttavan vaikutuksen.

Edes Diorin lähes 40€ arvoinen luottoripsarini ei näin kaunista lopputulosta saanut aikaiseksi ja monet ovat luulleet että olen käynyt laitattamassa ripsienpidennykset. 🙂

Essence All Eyes On Me ripsiväri paras tuuheuttava pidentävä taivuttava kokemuksia Omakotivalkoinen

Tämä Essencen ripsari räjäytti potin ja parhaisiin puoliin kuuluu myös se ettei ripsiväri varise tai suttaannu silmien alle päivän aikana. Näitä kuvia ottaessani ripsiväri oli ollut silmissä 7,5 tuntia ilman mitään korjailuja. Suosittelen tätä suoraan sydämestäni aivan jokaiselle! 🙂

Kivaa iltaa kaikille!

Lue myös: ➤ Luonnollinen arkimeikki – Videopostaus12 kommenttia “Paras ripsiväri – Essence All Eyes On Me

 1. Voi kun toivoisin että ihmiset käyttäisivät ainoaataan luonnonkosmetiikkaa, markettimeikit on täynnä mikromuoveja, niin kuin tässäkin: Nylon-12, Acrylates Copolymer, Acrylates/Ethylhexyl Acrylate Copolymer ym..

  1. Minna: käytän suurimmalti osin luonnonkosmetiikkaa, mutta kynsilakkojen osalta en ole vielä löytänyt sellaisia lakkoja jotka kestäisivät käytössä. Kynsilakasta ei myöskään liukene mikromuoveja veteen, sillä lakan muut sidosaineet pitävät ne kiinni kynsissä. Kynsilakkaa poistaessa kun huolellisesti poistaa ne vanulapulla ja laittaa sekajätteisiin (ei bio) niin mikromuovit eivät päädy veteen.

   Pyrin valitsemaan luontoystävällisiä tuotteita, mutta kynsilakan osalta minulle on tärkeämpää että kynnet kestävät siistinä mahdollisimman pitkään ja huoltoväli olisi vähintään viikon, mielellään enemmän. Olen kynsien pureskelija ja siksi minulle tämä on tärkeysjärjestyksessä näin.

   1. Miksi tekstissä puhut ripsiväristä ja kommentissa kynsilakasta? Ristiriistaista!

    Olen kyllä samaa mieltä Minnan kanssa!

    1. Alina: viittasin kommentillani markettimeikkeihin ja Essencen kynsilakkaan, josta myös keskustelua. Ripsarista suurin osa poistuu vanulapun kautta sekajätteisiin, kuten myös poistettava kynsilakka. Näin ollen mikromuoveja ei juurikaan vesistöön minulla päädy. Muu meikkini on hyvin olematon, kosteusvoidetta lähinnä ja rajauskynää joka sekin poistuu ripsarin ohella vanulappuun. Meikkivoidetta en ole käyttänyt vuosiin ja aurinkopuuteriakin sipaisin viimeksi joskus keväällä. Toisinsanoen, menen meikin osalta sieltä mistä aita on matalin. 😄

 2. Samaa mieltä, myös muut essensen ripsarit on hyviä, etenkin Lash princes. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

  1. Anile: minulla kokemusta vain tästä ystäväni suosittelemasta ripsarista, joskus voisinkin kokeilla myös muitakin Essencejä. 🙂

 3. Pitääpä kokeilla.Lidlissä myös hinta/laatusuhde erinomainen monissa kosmetiikkatuotteissa.
  Tykkään esim.Cien vartalorasvasta.Kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti.

  1. Nanna: Essencellä on muutamia aivan loistavia tuotteita, jotka eivät kalpene highend-brändien rinnalla. 🙂 Kaikkea en ole kokeillut, mutta kynsilakkojen joukosta löytyy pari täydellistä helmeä ja sitten on tämä ripsari. Myös fine line eye liner yllätti positiivisesti. 🙂

 4. Asiani ei liity juuri tähän postaukseen, mutta huomasin, että olet postannut joskus Gastromax säilytyspurkeista. Olisi kiva kuulla päivitystä, kuinka purkit ovat edelleen palvelleet? Itse ostin vähän aikaa sitten kyseisiä purkkeja ja petyin, kun tiskasin ne käsin tiskiaineella ja tiskiharjalla ja ne menivät heti naarmuille ja sumentuivat. Kyselisinkin kuinka sinulla purkit ovat kestäneet ja miten olet niitä putsannut?

  Ja täytyykin testata tuota ripsiväriä toimisiko itsellä. Mukavaa syksyä!

  1. Niiva: Gastromaxin purkit muuttivat miehen mukana hänen kotiinsa ja edelleen palvelevat tarkoituksessaan. Mies on niitä pessyt myös koneessa eivätkä ole menneet miksikään. Myös kannet ovat edelleen ilmatiiviitä ja ainoastaan kahvipurkin kannen tiiviste on tummunut, muutoin ovat edelleen ihan uudenveroisia. 🙂

 5. Kiitos vinkistä, täytyypä kokeilla. Päätin nimittäin rehvakkaasti ostaa uuden ripsivärin sitten kun korona on ohi ja tulee taas joskus jotain meikkaamista vaativaa menoa. Mä meikkaan normaaliaikana enintään ehkä noin kerran kuukaudessa. Sanotaan, että ripsiväri pitäisi vaihtaa puolen vuoden välein – mä en todellakaan ole heittänyt ripsaria pois kuuden käyttökerran jälkeen! Nykyinen ripsari onkin ollut jo käyttämättömänä sen puoli vuotta ja sitä ennen se on ollut käytössä varmaan kaksi vuotta. Että sitten kun koronarokote on saatavilla, minäpä tempaisen ja menen Tokmannille ripsariostoksille 🙂

  1. Vanha Jäärä: lupaan että yllätyt positiivisesti Essencen ripsarista. Ystäväni osti postauksen nähtyään samanlaisen ja laittoi kuvan ripsistään päivää myöhemmin – aivan mielettömän pitkät ripset taikoi esille ja koko katse avautui. 🙂 eikä tosiaan kirpaise kukkarossakaan tämä ripsari. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *