Vaatteiden nimikointi – Silitettävä tarranauha Brotherilta

Kaupallinen yhteistyö: Brother

Vaatteiden nimikointi on päiväkoti- ja kouluikäisillä lapsilla sekä lasten harrasteryhmissä tarpeen erityisesti nyt, jotta saadaan ehkäistyä omien ja toisten tavaroiden sekä vaatteiden sekoittuminen keskenään. Tytön koulun oppilailla on paljon keskenään samanlaisia vaatteita ja varsinkin liikuntatuntien yhteydessä helposti menee koululaisilla paidat ja housut sekaisin.

Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Vaatteiden nimikointi – Brother P-Touch CUBE

Brother P-Touch CUBE -tarratulostimeen on saatavana pesunkestävää silitettävää tekstiilinauhaa, joka on ollut tänä syksynä meille aiempaakin tarpeellisempi, sillä koulusta on ohjeistettu hygienianeuvojen ja turvavälisääntöjen lisäksi se, ettei toisilta saa enää lainata sen enempää kyniä kuin muitakaan tarvikkeita. Kaikki kontakti tulee pitää mahdollisimman vähäisenä muihin oppilaisiin ja ilman vaatteiden nimikointia olisi hupparit ja takitkin sekoittuneet jo monesti syksyisen sään vaihdellessa aamun kylmyydestä päivän lämpimään.

Lisää P-Touch CUBE -tulostimen käyttövinkkejä löydät täältä: ➤ Brother.fi/P-Touch-CUBE

Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Silitettävä tarranauha

Nimikointinauhan tulostaminen käy Brother P-Touch CUBE:lla todella nopeasti ja vaivattomasti. Tulostustaktiikka on sama kaikissa TZe-tarranauhatyypeissä – voit käyttää apuna valmiita sommitelmia tai luoda täysin omanlaisesi nauhan erilaisia tekstifontteja, kuvakkeita, kehyksiä ja ikoneita yhdistellen.

Tyttö halusi kuvittaa nimikointinauhansa suloisilla pandoilla, joiden keskellä on hänen nimensä ja luokka-asteensa. Tämä helpottaa omien vaatteiden löytämistä myös koulun löytölaatikosta, jonne siivoojat keräävät päivän päätteeksi lattioilta löytyneet vaatekappaleet ja muut oppilaiden hukkaan joutuneet tarvikkeet.

Alla olevalta videolta näet miten kätevästi vaatteiden nimikointi ja tarranauhan kiinnitys sujuu parissa minuutissa!

Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Näin nimikoit vaatteet

1. Silitä puhdas ja kuiva vaate nauhan kiinnityspaikasta, jotta alusta on rypytön ja sileä.

2. Luo haluamasi teksti ja koristele se mielesi mukaan suomenkielisellä ja helppokäyttöisellä ja maksuttomalla P-Touch Design & Print -sovelluksella.

3. Tulosta silitettävä nauha P-Touch CUBE -tulostimella. Voit valita suoraan useamman tulostuskappaleen, jos nimikoit useampia vaatteita kerralla.

4. Sommittele nimikointinauha kohdilleen, laita päälle ohuehko kangas (esim harso tai ohut tyynyliina) ja silitä 160-180°C muutaman minuutin ajan.

5. Valmista!

Silitettävä nimikointinauha kestää pesua ja oman kokemukseni mukaan pysyy paikallaan myös kuivausrummussa. Enää ei tarvitse murehtia tussilla tehtyjen nimikointien haalistumisesta tai värin leviämisestä – silitettävällä tarranauhalla tehdyt nimikoinnit ovat huoletonta ja huoltovapaata arkea ja ne auttavat pitämään vaatteet tallessa niin kotona, koulussa, harrastuksissa kuin ulkona.

Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin valikoimasta ja heti-toimitettavana nyt myös silitettävä tarranauha!

Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen
Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

4 vinkkiä TZe-nimitarrojen käyttöön

Brotherin P-Touch CUBE -tarratulostimen käyttö on niin helppoa, että lapsikin sen taitaa! Lämpöaktivoituvien TZe-tarranauhojen avulla lasten vaatteet ja tavarat pysyvät paremmin tallessa ja suloisten eläinikonien avulla perheen pienimmätkin oppivat tunnistamaan omaisuutensa ilman lukutaitoa.

Alla 4 vinkkiä lapsiperheen vaatteiden nimikointiin!

✔️ Lapsen ulkovaatteisiin kannattaa nimen lisäksi nimikoida myös vanhemman puhelinnumero. Näin leikkipuiston penkille unohtuneet ulkovaatteet päätyvät varmemmin takaisin omistajalleen. Tästä meillä on omakohtaista kokemusta, sillä tytön takki on kerran jäänyt puistoon ja ilman puhelinnumeroani emme olisi luultavastikaan koskaan saaneet sitä takaisin.

✔️ Merkitse lapsen nimi vaatteisiin, kenkiin ja muihin tarvikkeisiin ikätasoisesti. Perheen pienimmille tunnisteena toimii kuvake (esim. kukka, tähti tai söpö eläin) ja lukutaidon karttuessa kuvakkeen oheen voi lisätä nimen.

✔️ Nykyhetkessä on tärkeää mimikoida myös juomapullot, evästasiat, reput ja penaalit. Tähän tarkoitukseen sopii parhaiten konepesua ja hankausta kestävä laminoitu tarranauha.

✔️ Etäkoulun ja elektronisen oppimisympäristön myötä myös läppärit ja latausjohdot on hyvä nimikoida. Monet luokka-asteet ovat siirtyneet osittaiseen sähköiseen opiskeluun ja tytönkin koulussa tehtäviä tehdään välillä omalla tietokoneella tai tabletilla.

Vaatteiden nimikointi silitettävä tarranauha kokemuksia Brother P-Touch CUBE tarratulostin Omakotivalkoinen

Personoidut lahjat!

Silitettävällä TZe-tarranauhalla olemme viime jouluna nimikoineet myös tytön mummilleen lahjaksi antaman astiapyyhkeen ja pannulapun. Nimikointi muistuttaa mummia siitä että hän on maailman paras mumma ja pesunkestävä nimikointi tekee lahjaan personoidun säväyksen.

Katso miten moneen käyttötarkoitukseen kämmenkokoinen Brother P-Touch CUBE taipuukaan ja käy inspiroitumassa Brotherin uudistuneilla sivuilla täällä:

Brother.fi/P-Touch-CUBE

Ihanaa syksyistä torstaita kaikille!

Lue myös: ➤ Halloween-koristelua tarratulostimella


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *