Georg Jensen – Kaunis joulu 2020

Georg Jensenin joulumalliston uutuuskoristeissa yhdistellään taitavasti 1800-luvun juhlavuutta, klassisen pohjoismaisen perinnejoulun tuntua ja luonnonkukkien herkkyyttä. Tuleva joulu on minulle vielä täysi kysymysmerkki, en tiedä yhtään missä sen vietämme tai millaisella kokoonpanolla keräännymme, mutta sen tiedän että perinteitämme haluan vaalia parhaan kykyni mukaan. ♥︎

Georg Jensen joulu 2020 koristeet inspiraatio joulusisustus
Georg Jensen joulu 2020 koristeet inspiraatio joulusisustus
Georg Jensen joulu 2020 koristeet inspiraatio joulusisustus

Georg Jensenin Christmas 2020 -koristeiden suunnittelija Sanne Lund Traberg on hakenut inspiraatiota koristeiden muotokieleen Art Nouveau -tyylistä sekä Karl Blossfeldtin upeista valokuvista. Lopputuloksena saamme ihastella moniulotteisia ja äärettömän kauniita koristeita, jotka täydentävät Georg Jensenin keräilymallistoa.

Kultaisen lisäksi koristeet ovat saatavana myös hopeisina ja vaikka yleensä olen hopeaan aina itse kallistunut, puhuttelee kultainen minua jostakin syystä nyt enemmän. Kultaiset koristeet tuovat mieleeni lapsuuteni joulut ja niissä on muutenkin hyvin perisuomalainen fiilis, vaikka tanskalaisia ovatkin…

Georg Jensen joulu 2020 koristeet inspiraatio joulusisustus
Georg Jensen joulu 2020 koristeet inspiraatio joulusisustus

Minimalistinen joulutyyli on sydäntäni lähellä; hieman puuta ja havunvihreää, runsaasti lumenvalkoista ja ripaus kultaa – siinä taitaa olla meidän tämän vuoden jouluväritys.

Tutustu Georg Jensenin koko joulumallistoon lisää täällä: ➤ georgjensen.com/christmas20

Tunnelmallista tiistaita kaikille!

Kuvat: Georg Jensen


Lue myös: ➤ Konmarittajan joululahjavinkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *