Irti arjesta – Rakkausloma designhotellissa

Kaupallinen yhteistyö: Radisson Hotel Group

Vietimme miehen kanssa rentouttavan ja rakkauden täyteisen viikonlopun Helsingin sydämessä Radisson Blu Royal hotellissa. Pienikin arkirutiinien rikkominen ja etätöistä irti pääseminen ovat parasta sielunhoitoa, ja jo yhdenkin yön irtiotto upeissa puitteissa rentouttaa mukavasti. Huonepalvelun ansiosta kaikki mukavuudet olivat käden ulottuvilla ja miehen kainalossa köllötellessä mieli virittäytyi mukavasti rentoiluun.

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen

Tyylikäs hotelli kaupungin ytimessä

Helsingin ytimessä sijaitseva Radisson Blu Royal Hotel on kokenut upean muodonmuutoksen, josta vastasi ulkomaillakin mainetta niittävä ja arvostettu sisustusarkkitehti Vertti Kivi.

Hotellihuoneiden täysin uusittu sisustus on äärettömän tyylikäs ja suunnittelussa on panostettu erityisesti valaistukseen ja rauhoittavaan tunnelmaan. Pohjoismainen design ja korkealaatuiset tuotteet luovat upeat puitteet rentoutumiselle ja viihtymiselle. Levollinen ilmapiiri näkyy ja tuntuu huoneiden kalustuksessa, sisustuksen sävymaailmassa ja lukuisissa teknisissä ratkaisuissa, joista mainittakoon mm. omien suoratoistokanavien langaton toistaminen hotellihuoneen suurelta TV-ruudulta. 🙂

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen

Skandinaavinen design

Pohjoismaisuus, skandinaavinen design ja hillitty linjakkuus ovat vahvasti läsnä koko hotellin sisustuksessa aulatiloja ja käytäviä myöten. Upeita yksityiskohtia on paljon ja yksi hienoimmista on hotellihuoneisiin sijoitetut alkuperäiset Yrjö Kukkapuron keinutuolit, jotka uudistuksen yhteydessä on verhoiltu uudelleen. ♥︎

Radisson Blu Royalin Business Class -huoneen sisustuksen tunnelmallisuus vastaanotti syleilyynsä jo heti ovelta ja inspiroiduin lukuisista sisustusratkaisuista. Valaistuun seinärakenteeseen kiinnitetty televisio ja sänkyseinän reunasta reunaan kulkeva pehmustettu pääty, sekä päädyn ylle asennettu peili luovat huoneeseen kolmiulotteisuutta ja tilantuntua.

Käy katsomassa Instagramin IGTV-osioon julkaisemastani 5 minuuttisesta videosta extramateriaalia huoneesta ja meidän fiiliksistä: ➤ @oma_koti_valkoinen

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen

Rauhoittava spa-tunnelma

Kylpyhuoneet on täydellisen remontin yhteydessä varusteltu tyylikkäillä tuotteilla ja ensimmäistä kertaa koskaan pääsin nauttimaan himmennettävästä hotellin kylpytilojen valaistuksesta – tämän täydellisempi ei olisi suihkuhetki voinut olla!

Romanttisen taustamusiikin tahdissa vietimme ihanan viikonlopun sadevesisuihkusta, kasvonaamioista, kuohuvasta ja herkuista nauttien. ♥︎

Tutustu Radisson Blu Royal -hotellin tarjoamiin palveluihin täällä: ➤ radissonhotels.com/blu-royal

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen

Herkullinen buffet-aamiainen

Rakastan hotelliaamiaisia ja Radisson Blu Royalin aamupala lunasti korkeat odotukseni. Erikoisruokavaliot oli huomioitu todella laajasti ja tarjolla oli mm. maidottomia, laktoosittomia, gluteenittomia ja vegaanisia vaihtoehtoja.

Pitkään haudutettu puuro, kirpeä marjasurvos, pekonit ja munat, uunituoreet leivät, kasvikset, sekä laaja skaala juustoja ja leikkeleitä veivät todellakin nälän mennessään ja pienen kaistaleen jätin vatsaan tilaa tyrnishotille ja hedelmälohkoille. Aamupalan jälkeen vaapuimme miehen kanssa takaisin petiin köllöttelemään ja myöhäisen uloskirjauksen ansiosta otimme pienet ruokatorkutkin. 🙂

Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen
Radisson Blu Royal hotelli kokemuksia rakkausloma irtiotto arjesta Omakotivalkoinen

Staycation – Huippuetu Radisson Blu Royal

Helsingin sydämessä erinomaisten palvelujen ja kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva Radisson Blu Royal -hotelli tarjoaa vuoden loppuun asti upean Staycation-tarjouksen, joka sisältää yöpymisen 2 hengen Standard-huoneessa, kuohuviinin huoneeseen tarjoiltuna sekä herkullisen ja monipuolisen buffet-aamiaisen 129€/yö. Staycation-edun saat syöttämällä varauskoodin SYKSY Radissonin nettisivuilla kohtaan “erikoishinnat” > “alennuskoodi”.

Repäise itsesi irti arjesta ja etätöistä – nauti laatuaikaa rakkaasi tai ystäväsi kanssa Radisson Blu Royal -hotellin tunnelmallisissa puitteissa!

► Staycation – Radisson Blu Royal ◀︎

Ihanaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia “Irti arjesta – Rakkausloma designhotellissa

 1. Olin kerran tuolla kolme viikkoa, ja ehti jo hotellikuolema tulla 😬. Hotelli ei ollut silloin noin pramea, mutta ihan ok.

  1. Satunnainen matkailija: Keväällä valmistunut täysremontti on toteutettu taidolla ja jos Helsingissä hotelliyötä etsit, kannattaa ehdottomasti mennä Radisson Blu Royaliin. ❤️ Aivan ihana tunnelma ja kaikki on uutta, minä voisin helposti kuvitella viihtyväni tuossa hotellissa pitkäänkin. Mieskin totesi että pitäisikö muuttaa sinne, palvelu oli niin hyvää ja sänky supermukava. 😁

  1. Maija: meidän huone oli Business Class ja sen tarjoushinta on 179€/yö samoilla höysteillä eli skumppa ja aamupala. Standard-tason huone on 129€/yö ja hyvin samankaltainen. Voit katsoa kuvia eri huoneista Radissonin sivuilta: https://www.radissonhotels.com/fi-fi/hotellit/radisson-blu-helsinki-royal?utm_source=blog&utm_medium=omakotivalkoinen&utm_campaign=syksy

   Sama sävymaailma ja toteutus hyvinkin pitkälti sekä standardissa että Business-huoneessa. 😍

 2. VAi rakkausloma. Oletko ikinä avannut, mikset asu miehesi kanssa yhdessä? hän on siis tyttären isä, eikö?

  1. anna: olen tehnyt sellaisen päätöksen etten avaa parisuhdekuvioitani blogissa lainkaan. Minulla on mies ja lapsella on luonnollisesti isä, kumpikaan ei halua esiintyä blogissani ja sitä päätöstä kunnioitan vaikka välillä se aiheuttaakin haasteita kun joudun rajaamaan aiheita jopa kokonaan pois blogistani.

 3. Hei vaan! Ymmärrän hyvin sen että haluat rajata läheisesi pois blogista heidän toivomuksestaan! Itse en ole koskaan julkaissut kuvia esim. lapsestani ( en vauva,taapero, koululainen jne:) ja kun hän kasvoi niin häneltä tuli hyvin tiukka EI kuvien julkaisemiseen! Minä ja lapseni (nykyään jo nuori aikuinen) olemme hyvin tarkkoja mitä elämästämme haluamme julkaista…se kun aina säilyy!

  1. Airiina: Kerran netissä, aina netissä – näinhän se on ja vaikka materiaalia on nettiin julkaistu yli käsityskyvyn, pitää aina mielestäni muistaa se että toisen toiveiden ja oikeuksien yli ei saa astua. ❤️ Haluan kunnioittaa läheisteni toiveita siitä että he eivät tykkää esiintyä somessa kuin omilla ehdoillaan ja omissa satunnaisissa kanavissaan ja tästä samasta syystä en myöskään julkaise sellaisia kuvia joissa itselleni tuntemattomat esiintyvät tunnistettavasti. Jos en pysty kuvaamaan jotakin kohdetta ilman että siinä näkyy ihmisten kasvoja, en kuvaa lainkaan. 🙂 Julkaisijana tämä on tietysti välillä haasteellista, mutta koen henkilökohtaisella tasolla tärkeänä asiana sen että huolehdin muiden yksityisyydestä aivan kuin päätän myös itseni osalta sen mitä itsestäni julkaisen ja miten sanani muotoilen. 🙂

   Ihanaa uutta viikkoa sinulle! ❤️

  1. Pampula: kyllä muutamia kertoja ja hänen luvallaan. Tytön ollessa pieni julkaisin pari postausta joissa kasvot eivät juurikaan näkyneet, myöhemmin hänen kasvaessaan olen tuonut enemmän häntä esiin mutta määrä on silti vähäinen. Nykyisin hän itse päättää haluaako näkyä blogissa vähän vai ei lainkaan, useimmiten vastaus on ei lainkaan. 😁 Lapsi luonnollisestikin on tärkeintä koko elämässäni ja siltä osin näkyy myös blogissakin, vuosia olen häneltä kuitenkin luvat kysynyt sekä kuviin että kirjoitukseeni. Kuvatkin on saanut itse valita ja minusta on tärkeää että tyttö saa luoda oman someprofiilinsa juuri sellaisena kuin itse haluaa ilman että äiti jakaa omissa kanavissaan hänen puolestaan itse parhaaksi katsomiaan piirteitä / asioita / kuvia. Minä tosin olen ns. ”Vanhan kansan edustaja” näissä asioissa ja haluan suoda yksityisyyden rajat kaikille läheisilleni ja ystävilleni, vaikka itse olenkin kuin avoin kirja. ❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *