Johtojen nimikointi – Hifi-harrastajan lahjaidea

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Johtojen nimikointi helpottaa kotiteatterilaitteiden ja kaiutinpiuhojen kytkentää ja nimikoinnin avulla liitäntöjen teko onnistuu huomattavasti nopeammin. Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen käytön helppous on tehnyt vaikutuksen myös mieheeni ja yhdessä hänen kanssaan olemme kirjoittaneet teille tämän postauksen. 🙂

Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen

Lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea

Isänpäivä ja joulu ovat molemmat ovella ja vuosi vuodelta on vaikeampi keksiä aikuisten lahjaideoita, joista olisi lahjansaajalle sekä iloa että hyötyä. Johtojen ja tavaroiden nimikointi ei suinkaan ole vain naisten juttu, vaan hyödyttää suuresti myös esimerkiksi hifi-harrastajia sekä kotinikkareita, joilla työkaluja, ruuveja ja muttereita saattaa olla sadoittain.

Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen käytöstä on tehty äärettömän helppoa ja maksuttoman suomenkielisen sovelluksen avulla lapset ja nykytekniikkaan tottumattomat ikäihmisetkin osaavat sitä käyttää.

Autojen korjailua harrastava sukulaismieheni sai P-Touch CUBE tarratulostimen lahjaksi viime jouluna ja hänen mielipidettään siteeratakseni ”nyt osaa vaimokin ojentaa hyllystä oikean avaimen”. 🙂 Harrastusvälineiden nimikoimisen avulla itse harrastaminen sujuu mukavammin, tavarat löytävät varmemmin takaisin omille paikoilleen, eikä aikaa tuhlaannu hukkateille joutuneiden osien etsintään.

Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen ja kattavan tarranauhavalikoiman löydät valtuutettujen jälleenmyyjien, kuten Verkkokauppa.comin valikoimasta!

Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen

Hifi-harrastajan valinta!

Miehen kotiteatterijärjestelmään on kytketty 7 kaiutinta, 2 subwooferia ja lukuisia muita laitteita pelikoneista suoratoistosovittimiin. Monikanavaisen kotiteatterin kaiutinjohdot ovat varsinainen painajainen, piuhoja kun voi helposti olla jopa kolmisenkymmentä ja laitteiden toimivuuden kannalta on todella tärkeää että kytkentä tehdään oikein.

Kotiteatterilaitteiden ja äänilähteiden kytkentöjen tekemiseen menee helposti useampia tunteja ja mikäli mielii joskus vaihtaa kalustejärjestystä, on suurin osa johdoista irroitettava. Järjestyksen vaihtaminen sujuu huomattavasti sutjakkaammin, kun johtoihin on valmiiksi merkitty oikeat äänilähteet. Johtojen nimikointi säästää konkreettisesti aikaa myös silloin kun haluaa lisätä tai päivittää laitteistoa, vaihtaa kaiuttimia tai muulla tavoin uudistaa kotiteatterijärjestelmää.

Käy katsomassa Instagramin IGTV-osioon julkaistusta videostani miten näppärästi nimikointi mieheltä sujui: @oma_koti_valkoinen

Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen

Taipuva TZe-tarranauha Brotherilta

Langattomaan Brother P-touch CUBE -tarratulostimeen on saatavana lukuisia erilaisia tarranauhoja, joiden avulla kustomoit nimitarrat tarpeisiin sopivaksi. Leveyksiä on neljä (3,5mm, 6mm, 9mm ja 12mm) ja ominaisuuksia vaikka muille jakaa.

TZe-tarranauhavalikoimasta löytyy mm. taipuisaa, laminoitua, pestävää, pakastusta ja paahdetta kestävää sekä erityisen vahvaa tarranauhaa. Lisäksi saatavana on valmiiksi kuvioitua tarranauhaa, silitettävää kangasnauhaa, sekä koristeellista satiininauhaa useissa eri väreissä ja viimeistelyissä mattaisesta kiiltävään ja metallinhohtoisesta läpinäkyvään.

Brotherin taipuisa TZe-tarranauha on johtojen nimikoinnissa lyömätön valinta. Muutkin tarratyypit tarkoituksessa toki toimivat, mutta taipuisa malli on sekä miehen että minun mielestäni paras.

Tutustu Brother P-Touch CUBE -tulostimeen ja laajaan tarranauhavalikoimaan täällä: Brother.fi/P-Touch-CUBE

Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen

Johtojen nimikointi

Miehen kotiteatterissa on useita täysin identtisiä kaiutinjohtoja ja niiden kytkemisen kanssa on aikaisemmin mennyt pieni ikuisuus. Tarratulostimella tehtyjen nimitarrojen avustuksella homma helpottui merkittävästi ja johdot voi kuljettaa johtokourun sisällä huoneen toiselle puolelle valmiiksi odottelemaan varsinaista kaiutinkytkentää.

Tarratulostimella tehtyjä nimitarroja kannattaa suoraan tulostaa kaksin kappalein ja kiinnittää ne valmiiksi johtojen molempiin päihin. Tämä nopeuttaa etenkin edullisemman hintatason kaiutinpiuhojen kytkemistä, joista usein puuttuu miinus- ja plus-merkinnät.

Johtojen nimikointi hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen
hifi-harrastajan lahjaidea Brother P-touch Cube tarratulostin Omakotivalkoinen

Tutustu kämmenkokoisen Brother P-Touch CUBE -tarratulostimen toimintoihin Brotherin uudistuneilla sivuilla ja tilaa omaksi tai lahjaksi täältä:

Brother.fi/P-Touch-CUBE

Lue myös: Kodin organisointi tarratulostimen avulla


Seuraa myös Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *