Iloa ja energiaa marraskuun kaamokseen

Marraskuun pimeys nielaisee helposti mukaansa ja päätin että tänä vuonna en surkuttele, vaan keskityn motivoimaan itseni energisemmäksi. Musiikki on aina ollut minulle terapeuttinen keino käsitellä tunteita, purkaa turhautumista ja parantaa mielialaa, ja vallitseva pimeys, kylmyys ja sadesää väistyvät hyvää fiilistä ja kesämuistoja mieleen synnyttävillä soittolistoilla, joista muutamia haluan jakaa kanssanne täällä blogissa! 🙂

* * *

90´s hits with a twist

90-luvun suurimmista hiteistä koostuva lähes nelituntinen soittolista on täynnä upeita sovituksia. Ambient-ja reggae-soundeja sekoittelevat kappaleet saavat todellakin hymyn huulille ja auringon paistamaan, vaikka ulkona sataisi räntää. 🙂

* * *

Queen & Adam Lambert Live

Queenin musiikki saa minut aina hyvälle tuulelle ja solistina toimiva Adam Lambert hänkin tuo hymyn huulille heittäytymisellään ja taitavuudellaan. Live-esitykset ovat aina olleet Queenin parhaimmistoa ja kokonainen livekonsertti tarjoilee täydellisen kattauksen energisoivaa musiikkia työpäivän iloksi, siivousmotivaatioksi ja mielenpiristykseksi.

* * *

Bossa Nova Night

Rock-musiikin lisäksi rakastan vivahteikasta jazzia ja tunteikkaan bossa novan soinnut rauhoittavat stressaavaa mieltä. Äärimmäisen rentouttavaa taustamusiikkia kaikenlaiseen tekemiseen ruoanlaitosta seurusteluun ja työnteosta pyykkien viikkaamiseen – sekä tietysti romanttiseen illanviettoon. ♥︎

* * *

Positive Jazz

Positiiviset jazz-soinnut sopivat upeasti hämäriin syysiltoihin ja puolissa kappaleista on mielestäni hieman joulumaisiakin vivahteita. Kymmentuntinen kokoelma ihanan leppoisaa musiikkia auttaa minua keskittymään luovan työn tekemiseen ja sitruuna-inkivääriteekin maistuu paremmalta tämän soittolistan säestämänä. 🙂

* * *

Lady Gaga – The Joanne World Tour

Lady Gaga ei kaipaa johdantoa, jokainen arvannee miksi kyseinen multilahjakkuus on päätynyt marraskuun kaamosta karkottavalle soittolistalle. Musiikki ja konsertin visuaalinen näyttävyys vievät mennessään ja saavat unohtamaan oman arkihärdellin. Sanottakoon kuitenkin, että työpäivän taustamusaksi en tätä tulitusta suosittele, sillä keskittyminen ainakin minulla herpaantuu, kun jään jammailemaan ja hoilottamaan musiikin tahdissa. 🙂

* * *

Tällä settilistalla pääsee jo hyvään alkuun ja YouTubesta löytyy runsaasti loistavia valmiiksi kuratoituja kokoelmia ja livekonsertteja, joilla marraskuun masentavuus saa kyytiä. Päiväbileet siis pystyyn, sateenvarjo-drinkkikoriste ja sitruunasiivu mehulasiin ja fiilistelemään sitä että vuosi 2020 vetelee jo viimeisiään. 🙂

Energistä alkanutta marraskuuta kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Iloa ja energiaa marraskuun kaamokseen

  1. Ihana postaus! Hyvää mieltä tarvitaan ja toi sun linkittämä 90-lista on soinut taustalla jo tunnin kun teen päättötyötä, jonka dedis on 2 viikon päästä. Queen fani minäkin ja ton keikan olenkin jo katsellut. Suomessa oli sama setti mutta pienemmässä koossa kun areenalle mahtui vaan jotain 20000 ihmistä.

    1. Queen fani 92: Kiitos kivasta kommentistasi. 🙂 Uutiset ovat viime aikoina olleet todella negatiivisia ja maailmalla sattuu ikäviä asioita. Minusta on tärkeää jakaa myös iloisia juttuja niiden vastapainona ja siksikin päätin että en halua tänä vuonna osallistua lainkaan marraskuun pimeydestä valittamiseen, vaan yritän löytää mahdollisimman monta keinoa kääntäkseni fiiliksen positiivisemmaksi. Musiikki on yksi parhaista mielenpiristyksistä, kuten myös aamukahvi ja tänään paistava aurinko. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *