Kodin organisointia Brother P-touch CUBE tarratulostimella & blogiarvonta

Kaupallinen yhteistyö: Brother Nordic

Brotherin näpsäkkä P-Touch CUBE -tarratulostin on mainio apulainen kodin organisointiin ja järjestelyyn, skräppäyksen ja bujoilun ystäville, askarteluun, juhlakoristeluun sekä lapsiperheille joilla vaatteiden ja tavaroiden nimikointi on tarpeellista. Meillä tarrakoneesta on ollut valtavasti hyötyä ja tytön vaatteiden ja tavaroiden merkkaamisen lisäksi se on aktiivisessa käytössä kuivaruoka-ainesten nimikoinnissa ja päiväysten merkitsemisessä lasipurkkien pohjaan.

Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi

Laminoidut tarrat kestävät kosteutta

Helppokäyttöisellä P-touch CUBE -tarratulostimella voi kustomoida juuri sellaiset tarrat kuin haluaa. Itse olen simppelin selkeyden ystävä ja valitsin tarroihini yksinkertaisen Helsinki-fontin. Yrttien ja ruokapurkkien nimikointiin käytin kosteutta kestävää laminoitua ja läpinäkyvää tarranauhaa, joka ei säikähdä vesiroiskeita eikä pikapesuja juoksevan vesihanan alla. Laminoidut tarrat pysyvät paikoillaan jopa huurteisen hikoilevan juomalasin kyljessä ja siksi ovat erinomainen keino myös monenlaisten juhlatarjottavien nimikoimiseen.

Yrteissä on mattainen 12mm tarranauha ja lasipurkeissa 9mm kiiltävä tarranauha. Lasi- ja posliinipurkkeihin suosittelen tuota kiiltäväpintaista läpinäkyvää tarraa, sillä mattaisen ääriviivat jäävät niissä näkymään enemmän – kun taas metallisessa yrttipurkissa homma toimii toisinpäin. 🙂

Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi

Paperit järjestykseen nimikoinnin avulla

Skannailen suurimman osan kaikista paperisista lippulapuista suoraan koneelle talteen ja säästän paperisena vain sellaiset yltiötärkeät dokumentit, joita joskus saattaa tarvita fyysisessä olomuodossaan virallisissa yhteyksissä. Kaikki tärkeät paperini mahtuvat A5-kokoiseen mustaan haitarisalkkuun, jonka lokerot olen nimennyt aiheittain 9mm laminoidulla valkoisella tarranauhalla.

Lomakelokeroiden nimeäminen tarratulostimella helpotti papereiden organisointia ja oikea lokero esimerkiksi vuosittain vaihtuville vakuutustodistuksille löytyykin jatkossa helpommin ja nopeammin.

Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi

Paljon fontteja ja ikoneja

Oma suosikkini on tuo läpinäkyvä mustalla tekstillä varustettu tarranauha sekä mattaisena että kiiltavänä tarrana. Niissä tekstit näyttävät suoraan purkkeihin painetuilta ilman että tarran ääriviivat erottuvat.

Lukuisten fonttien joukosta löytyy jokaiseen tyyliin useampia vaihtoehtoja. Maalaisromanttisesti sisustetun keittiön purnukoihin laittaisin käsinkirjoitetun näköistä tekstiä tai kaunista kaunoa. Moderniin ja graafiseen keittiöön sekä sisustukseen sopii vaikkapa vahvistettu klassikkofontti Futura.

Purkkien ja papereiden lisäksi olen nimikoinut myös tytön tavaroita ja vaatteita, ja tästä aiheesta teen teille ikioman postauksen ensi viikolla. Alla olevalta videolta näette pari kivaa ideaa satiininauhojen käyttöön. 🙂

Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi
Brother P-touch Cube tarratulostin kodin organisointi

Arvotaan tarratulostin!

Nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa tälläinen tarratulostin ikiomaksi, sillä arvon teidän lukijoideni kesken Brother P-Touch CUBE -tulostimen! Palkinto sisältää P-Touch CUBE -tulostimen lisäksi myös kokoelman erilaisia tarra- ja satiininauhoja. 🙂

Arvontaan voit osallistua kertomalla omia ideoitasi kyseisen laitteen käyttöön liittyen – mitä haluaisit nimikoida, koristella tai tuunailla? Jaa ideasi sunnuntaihin 21.10.2018 klo 23:59 mennessä tämän postauksen kommenttiboksiin ja tarratulostin voi olla sinun! Arvonta suoritetaan ensi maanantaina ja voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse kommentin yhteydessä jätettyyn sähköpostiosoitteeseen (sähköpostiosoitteesi ei näy julkisesti). Muistathan siis varmistaa että kirjoitat osoitteesi oikein!

Käy inspiroitumassa lisää Brotherin sivuilla ja katso videolta miten kätevästi laite toimii ja tulostaa erilaisia tarroja sekä nauhoja eri tarpeisiin!

→ brother.fi/cube ←

Aurinkoista alkanutta syysviikkoa kaikille!

Lue myös: → Inspiroiva askartelukurssi


Seuraa myös Instagramissa 

139 kommenttia “Kodin organisointia Brother P-touch CUBE tarratulostimella & blogiarvonta

 1. Käyttäisin tarratulostinta kuivaelintarvikkeiden säilytyspurkkien sisällön nimikointiin ja voisin myös lainata sitä siskoilleni 🙂

 2. Nimikoisin kynsien tekoon tarvittavat jutut, timskut, geelit, siveltimet, tipit, glitterit…. minulla on niitä niin miljoona että olisi kiva löytää nopeemmin. Lisäksi nimikoisin kaktuskokoelman.

  1. Henrika: kyllä pysyy. 🙂 olen laittanut pakastuspusseihin päivämäärät eivätkä ole irronneet. 🙂

 3. Nimikoisin tietenkin kaikki kuiva-ainepurkit sekä vaattesäilyksen ja lelujen paikat. Voisin tuunailla ja koristella sillä myös onnittelukortit ja kynttilät.

 4. Tarratulostin olisi täydellinen näin joulun alla: tekstitarroja kortteihin, viestilappuja ja nimikointeja lahjoihin sekä kivoja tekstejä pakettien nauhoihin!

 5. Tykkään myös, että kaikki on järjestyksessä ja heti kun näin tuon sun haitarikansion, niin tuli tarve saada omille papererille yhtä selkeät nimilaput. Toki nimikointi tulisi tarpeeseen myös muuallakin, kuten maustepurkkien ja tavararasioiden kyljessä.

 6. Nimikoisin Brother P- Touch Cube- tarratulostimella keittiön purkit, säilytyslaatikot, matkalaukut, lasten vaatteet ja lisäksi tekisin persoonalliset lahjanauhat paketteihin!

 7. Keittiön purnukoihin, työtarvikkeisiin = hyvät kynät tuppaa aina töissä ”katoamaan”, ehkäpä nimeäminen auttaisi ?

 8. Oih,tämä olisi meille täydellinen! Nimikoisin lastenvaatteet,lelulaatikot, keittiön kuivasäilytyksen,varaston tavaroita ja kausivaatelaatikot. Lisäksi käyttäisin tätä paketoinnissa, papereiden organisoinnissa ja miehen tavaroiden järjestämiseen autotallissa. 🙂

 9. Nimikoisin pakasteastiat, kuivaelintarvikepurkit ja käyttäisin joulukortteihin sekä arkistointiin.

 10. Kodin järjestelyihin. Kaikki paperit vois laittaa järjestykseen ja nimetä mitä missäkin kansiossa jne.

 11. Maustepurkin etiketit yhdenmukaisiksi, samoin muut kuiva-ainepurkkien etiketit, itsetehtyihin kortteihin, paikka kaikille ja tähän ohjeeksi yhdenmukaiset etiketit, siis vaikka mihin, vain mielikuvitus on rajana

 12. Askartelisin lasten kanssa itsetehtyjä syntymäpäivä kortteja ja paketteja. Nimikoisin kaiken tarpeellisen. Tämä on ollut tovin hankintalistalla ja jos nyt arpaonni suosisi niin tämä tulisi todella tarpeeseen.

 13. Lapsille nimikoisin omat laatikot ja keittiössä tuo olisi myös tarpeen. Ehkä tuo laite innostaisi laittamaan kaapit järjestykseen. 🙂

 14. Lapsen tavaroihin ja keittiöön moneenkin eri juttuun (mm. pakastepurkkeihin ja kuiva-ainepurkkeihin!). Myös tärkeät paperit voisi käydä läpi ja laittaa kunnolla järjestykseen. 🙂

 15. Kiinnostaisi tehdä lahjapaketteihin tuollaisia naruja! Ja lisäksi ainakin lasten vaatekaapeissa olevat laatikot tarroittaisin uudelleen!

 16. Meidän koti huutaa tätä laitetta 😀 Maustepurkit tuunaisin ensimmäisenä, sitten käsipyyhkeiden yläpuolelle nimet vessaan 🙂 Ja lasten kanssa joulukorttien tekoon <3

 17. Näin äkkiseltään tuleen mieleen, että merkitsisin keittiön kuivamuonat ja siivous kaapin kaikki purkit missä mitäkin, sekä häkkivaraston laatikot saisi nimikoitua missä on mitäkin?

 18. Keittiön purnukoihin, uheiluvälineisiin, vaatteisiin jne. niin paljon löytyisi nimikoitavaa, että homma pysyisi hallinnassa.

 19. Ensimmäisenä nimikoisin lasten vaatteet päiväkotia varten. Olisi vähän siistimmän näköiset nimilaput kuin laastarista tehdyt nimilaput ?

 20. Oi, tämä tulisi niin tarpeeseen! Tärkeät ja vähemmän tärkeät paperit ovat jo pitkään odotelleet kaappien syövereissä ojennukseen laittoa. Tämän avulla saisi varmasti intoa papereiden järjestelyyn. Lisäksi maustepurkkeihin ja siivousaineiden puteleihin olisi ihana saada yhteen mätsäävät nimilaput.

 21. Tarhaikäisen lapset vaatteiden nimikointiin, laturien nimikointiin, ruokalahjojen reseptin kirjailuun (resepti lahjanaruun), purkkeihin ja purnukoihin, valokuva-albumeihin, varastolaatikoihin… näitä käyttökohteita meillä ainakin riittää ☺️.

 22. Huh, pitää todeta näin ihan aluksi. Muutama viikko sitten googlettelin aikani kuluksi siivousvinkkejä ja täydellisen vaatekaapin rakentamista. Hakutulokset toivat blogiisi ja aloin uteliaana lukemaan kaikenlaisia vaate- ja karsimispostauksia. Pikkuhiljaa aloin selata postauksia myös taaksepäin ja ihastuin tyyliisi kirjoittaa blogia.

  Päätin, että tämän blogin haluan lukea alusta asti niin pääsen paremmin kärryille koko blogista. Niimpä aloitin luku-urakan, ja noin 3-4 viikossa sain luettua blogisi kokonaan läpi 😀 Huh! Oli mukava seurata erilaisia sisustusvaiheitasi ja nähdä kaikki kotisi tyylit ja remontit.

  Nyt oloni on hieman tyhjä. Onneksi postailet kuitenkin koko ajan lisää! Blogistasi saa paljon hyvää inspiraatiota 🙂 Itsekin bloggasin aikaisemmin elämästä, valokuvauksesta ja kaikesta muustakin, ja nyt päätin, että miksipä en aloittaisi uudelleen…?

  Pistin pystyyn siis blogin hetki sitten, paljoa siellä ei vielä ole mutta koko ajan postaukset lisääntyy. Pääpainona oman kolmion sisustusta, vaatejuttuja, valokuvausta yms..

  Kiitos, että blogisi on olemassa! Jatka samaan malliin 🙂 Täällä vierailu piristää jokaista päivääni.

  1. Emilia: apua millaisen maratonin olet vetäissyt läpi. ?? Yli 3000 postausta olen ehtinyt reilun 7 vuoden aikana kirjoittelemaan ja kaikenlaista on tapahtunut sekä sisustuksessa että elämässä ja elämänkatsomuksessa noin muutenkin. ? Pitäisi melkein itsekin käydä silmäilemässä alkuvuosien kirjoituksia ja virkistää muistia. Olin 28v kun aloitin, tyttö oli vasta hetkeä aikaisemmin täyttänyt 1v ja koti oli täynnä elämää kahden koiran tallustellessa ympäriinsä. Nyt koti on hiljaisempi ja koiranikävä on suuri, tänäkin aamuna mietinmiten ihana olisi ollut lähteä aamulenkille Miffen ja Roopen kanssa.

   Kiitos sinulle kommentistasi ja siitä että päätit jäädä selailemaan blogiani. ? Blogini on minulle rakas harrastus ja nyttemmin myös lisätyö, se on ikäänkuin päiväkirja jonne haluan tallentaa ajankohtaisia asioita ja mielessäni pyöriviä juttuja talteen. En osaisi enää kirjoittaa tavallista päiväkirjaa ilman kuvia ja siksikin uskon että tulen aina jollakin tapaa olemaan mukana blogikulttuurissa… vielä kiikkustuolissa istuvana mummunakin. ?

   Lämmin halaus ja ihanat syksyn toivotukset! ?

 23. Kotitoimistoni/työhuoneeni tarvitsisi uutta järjestystä. Tällä kirjoittimelle sitä olisi kiva luoda ja minimoida mapit, laatikot ja kaikki muu. Tämähän inspiroisi siivoamaan koko työhuoneen!

 24. Kuivakaapin elintarvikepurkit saisi ensin tarrat. Jatkossa pakasterasiat, kotitoimiston kansiot ja arkistot. Joululahjat upeat satiininauhat.
  Sais pelätä, että tekstejä löytyis jatkossa vähän sieltä sun täältä.

 25. Huonekasveja löytyy pienen viidakon verran, enkä kaikkien nimiä muista ulkoa. Kasveja siis ainakin nimikoisin 😀

 26. Tarratulostin antaisi minulle varmaan potkun takamukseen, ja laittaisi ostamaan erilaisia säilytysjutskia, ja kokoaisin tavarat aina yhteen paikkaan säilöön, ja nimeäisin ne. Nyt kaikki on levällään, ja olemassa oleviin laatikoihin pitää kurkkia, että näkee mitä niissä on.

 27. Keittiöpurkit nimikoisinnja laittaisin liinavaate- ja vaatekaappien hyllyjen reunoihin tekstit mitä sisältää.
  Ja lapset ja kummilapset olisi ihmeissään jouluna kun kaikilla olisi lahjanauhat omalla tekstillä 🙂

 28. Lasten vaatteiden nimikointiin, ja selkeyttämään kodin säilytyksiä, ja ehdottomasti myös kiva lisä askarteluun,

 29. Nelilapsiseen perheeseen tulisi todella tarpeeseen. Nimikoisin lasten vaatteita, lelulaatikoita, varastossa olevia säilytysjärjestelmiä, pakasterasioita, kodin tärkeät paperit ja vaikka mitä muuta. Antaisin myös lasten käyttää konetta ja näin opetella hyödyllistä organisointitaitoa. ❤

 30. Tää olisi kyllä niin kiva! Ihan ensimmäiseksi uusisin perusdymolla tehdyt tarrat vaatehyllyissä – ja miljoona muutakin käyttöä kyllä löytyy. Hyvää syyslomaa!

 31. Hyödyntäisin kolmen poikani tavaroiden nimikointiin – aina on jotain kadoksissa ja epäselvyyttä mikä oli kenenkin ? Lisäksi olisi kiva tehdä personoituja nauhoja lahjapaketteihin? Ja varmasti innostuisin myös organisoimaan tärkeät paperit, se sun kansio näytti niin inspiroivan järjestelmälliseltä!

 32. Juurikin kuiva-ainepurkkeihin tarvitsisin tuollaista ja esim. DVD-elokuviin joita lapset lainaa ystävilleen. Arvonnassa siis mukana ehdottomasti 🙂

 33. Käyttötakoituksia olisi vaikka kuinka. Ensimmäisenä kaiken organisointi: laputtaisin laatikot, purkit ja erityisesti sähköjohdot, ettei aina tarvitsisi arpoa, mitä johtoa on kiskomassa irti seinästä. Tämän lisäksi käyttäisin konetta askarteluun. Mitä kaikkia upeita nauhoja ja tekstejä, saisikaan tämän avulla lisättyä kortteihin ja lahjoihin 🙂

 34. Nimikoin tällä lasten tavaroita, odotan innolla joulukorttien askartelua! Jos arpaonni sattuisi suosimaan, antaisin laitteen ystävälleni, joka on suurperheen äiti.

 35. Keittiön kuivamuonapurkit minullakin saisivat ensimmäiseksi tarrat kylkiinsä. Ja tytön päiväkotivaatteet nimeäisin myös tällä. Lisäksi lahjaksi tulevat käsityöt olisi kiva kääräistä kustomoituun lahjanauhaan! Näppärän oloinen laite kaikenkaikkiaan ?

 36. Hieno laite kauniilla muotoilulla! Yhdenmukaistaisin keittiön laatikoiden ja purkkien etiketit, koristelisin pojan ristiäisten kiitoskortit, korvaisin kortteja nimikoimalla lahjapaketit suoraan yksiväriselle lahjapaperille ja kävisin äidin tukena konmarittanassa ja nimikoimassa hänen kaksi(!) maustekaappiaan!

 37. Aloitin tänä syksynä ompeluharrastuksen paikallisessa työväenopistossa ja mieleeni tuli jo useampikin idea tarratulostinta hyödyntäen. Brotherin sivuilta nappasin myös käytännöllisen idean latureiden ja USB -muistitikkujen nimikoimiseen ja lahjapakettien nauhoihin saisi tosiaan kivasti sujautettua pienen henkilökohtaisen viestin lahjan saajaa ajatellen. Avainnauhojakin voisi tehdä samalla periaatteella.

 38. Blogistasi saa usein hyviä ideoita, kuten tämä postaus. Ekana merkkaisin muuttolaatikot, muutto edessä. Ja uudessa kodissa olisi paljon merkittäviä paikkoja.
  Hankintaan menee tämä tuote kyllä. Kiitos hyvistä postauksista. Mukavaa loppuvuotta!

 39. Olen aina tulostanut Printerillä tekstit esim.pakasterasioihin ja kuivattuihin yrttipurkkeihin. Nyt tällä laitteella olisi yksinkertaisempaa ja moneen muuhun tarkoitukseen. Tekee kaunista jälkeä.

 40. Ensimmäisenä nimikoisin maustepurkit.Niitä kun paljon käsittelee niin nykyiset tarrat ei purkeissa kunnolla pysy kiinni.

 41. Tuolle löytyy käyttöä äidiltä tyttärelle ja isältä pojalle. Nyt alkajaisiksi tuli mieleeni kukkasipulit,
  ikinä keväällä ei muista mitä maahan on syksyllä laittanut, tuo laite voisi hyvin ratkaista tämän
  ongelman

 42. Käyttäisin maustepurkkien nimikoimiseen ja kausivaatesäilytyslaatikoiden merkitsemiseen. Myös tuo nauhojen tekeminen olisi kivaa.

 43. Minä nimikoisin hartaasti hoitamani, kasvattamani ja vaalimani yrtit, vieläkin kun saa hetkittäin arvuutella mikä mikin on ?

 44. Hei toi olisi kyllä kätevä laite. Meidän mökillä pitäisi nimikoida paljon asioita, esim.valokatkaisijoita, mistä syttyy mikäkin valo, kun on monta päällekkäin y.m. kun mökillä käy paljon vieraita ja sukulaisia.

 45. Keittiössä kuivatavarat, pakastusrasiat, ym. Lastenhuoneen vaatekaappi, lelukorit, vaatteet. Käyttötarkoituksia olisi monia, kun vaan olisi aikaa ja jaksamista tehdä asioita.

 46. Kodin tavaroiden lisäksi tämä olisi aivan huippu hevosten varusteiden nimikointiin, kun tummiin tavaroihin ei oikein saa tussilla nimeä ja niinpä aivan liian usein tavarat hukkuvat tai sekoittuvat muiden hevosten varusteiden joukkoon.

 47. Askarteluissa käyttäisin ja kotiin vaikka mihinkä myös eskarilaisen vaatteet ois helppo merkata. Ihana laite ?

 48. Kuiva-aineiden säilytyspurkkeihin ja vaatesäilytykseen ainakin tekisin tarroja. Myös vaatteiden nimikointiin kokeilisin.

 49. Kätevältä vaikuttaa videon perusteella. Tälle olisi käyttöä askartelutarvikkeiden järjestelyssä, kasvihuoneessa, kolmen kouluikäisen vaatteiden nimikoinnissa ja miehen treenitarvikkeiden nimikoinnissa. Kiitos ideasta merkata elintarvikkeiden päiväys purkkien pohjaan, menee heti käyttöön kun tälläisellä vanhalla dymokoneella teen purkkeihin meillä nimet. Siihenkin p-touch olisi parempi kuin dymo. Mukana arvonnassa!

 50. Käyttäisin keittiössä kuiva-aineiden nimikointiin, tulisi tarpeeseen kun en yhtään tykkää omin käsin kirjoitetuista lapuista, lasten lelujen ja tavaroiden nimikointiin ja olisipa sillä kiva koristella myös lahjapaketteja ja -nauhoja. Lapset keksisivät varmasti myös omat käytökohteensa laitteelle varsinkin askarteluissa, joten käyttämättömäksi laite ai jäisi.

 51. Ihan ehottomasti tättähäärän vaatteet,sillä tarhavaatteissa ei näytä tekstiilitussi pysyvän kovin kummoisesti??

 52. Tämä on niin monipuolinen laite, että en edes tiedä missä kaikessa sitä käyttäisin! 🙂 Keittiöstä varmaan aloittaisin; kuiva-ainepurkit ja jäteastiat.

 53. Nimikointia ja erilaisten purkkien sekä laatikoiden nimeämistä kyllä riittäisi. Lisäksi askartelemme paljon ja tuosta vempeleestä voisi olla apua myös erilaisten korttien tekemisessä.

 54. Nimikoitavaa olisi vaikka ja mitä. Purkkeja, laatikoita, hyllyjä… Jouluksi saisi tehtyä ihanaa joulunauhaa. Käyttöä löytyisi yllin kyllin 🙂

 55. Koska jo pelkkä vanhanaikainen dymottaminen saa mut aivan pimeeksi, niin tuolla varmaan lätkisin kaikkiin loppuihinkin tavaroihin omat nimilaput. Varmaan kissatkin merkkaisin omilla tarroilla 😀

 56. Käyttäisin tulostinta kuivaelintarvikepurkkien nimikointiin, askarteluun, bujoiluun ja muuhun organisointiin.

 57. Nimikoisin lyhykäisyydessään kaiken ?? Eniten ehkä tulee nimikoitua omatekoisten pelien rasioita ja sen semmoista ?

 58. Käyttäisin kuivien elintarvikkeiden nimikointiin ja viim.käyttöpäivä merkintöihin sekä askarteluun:)

 59. Käyttäisin joulukorttien ja pakettien tekemiseen. Ja keittiössä voisi merkata mauste ja muut purkit.

 60. Kuivaelintarvikkeiden säilytysastioihin nimet, vaatehyllyjen nimikointi ja joulukorttien koristeluun!

 61. Lasten lelusäilytyksen kimppuun kävisin ensimmäiseksi ja nimikoisin lelukorit sekä lempilelut päiväkodin oman lelun päivää varten. 🙂

 62. Minulla on tällä hetkellä meneillään (kiitos mm. tämän blogin inspiroimana) kaappien tyhjennys ja tavaroiden organisointi. Kaikki säilytettävät pikkutavarat olen laittanut valkoisiin laatikoihin mutta en ole vielä keksinyt miten saisin kivasti merkattua mitä ne sisältää. Tässähän olisi näppärä ratkaisu! 😀
  Toinen oivallinen paikka olisi merkata sisältö + päivämäärä kaikkiin jääkapissa oleviin epämääräisiin Tupperware-kippoihin. 😀

 63. Ruoansäilytyspurkit, pakkasrasiat ja -pussit, shampoopullot, lahjanauhat, kortit jne, vaate- ja lakana/pyyhekaapit… Eli vaikka mihin käyttäisin ?

 64. Minä varmaan kirjoittelisin erilaisia sitaatteja ja aforismeja sinne tänne ympäri kotia: vaikka vessan peiliin ja kehystettyihin valokuviin.

 65. Kuivaruokapurkkien merkitsemiseen, varastossa olevien laatikoiden merkkaamiseen, jouluksi paketteihin satiinauhoja ja vaikka mitä tuolla vois tehä

 66. Meillä puuttuu kaikista keittiön lasipurkeista tekstit ja pitää aina arvuutella mitä olikaan purkkiin laittanut.

 67. Kyllähän tuolla olisi kätevä merkata KAIKKI purkit ja laatikot. Nytkin osa maustepurkeista merkkaamatta tai väärällä labelilla :/
  Miksei tuota voisi käyttää myös hyllyjen reunoihin merkkaamaan tiettyjen tavaroiden paikan, koska youknow jotkut ei muuten osaa laittaa paikalleen 😀
  Ja kyllä ja kiitos, merkkaisin levykoteloita yms muut PC/IT-roinaa sisältävät laatikot
  Olis se vaan Hieno 🙂

 68. keittiön purkkien nimikointiin ja askarteluun tulisi ainakin ensimmäisenä käytettyä tätä. ?

 69. Näppärä ratkaisu purkkien, korien ja lasten hyllyjen merkkaukseen. Käyttöä olisi suurperheen pyörittämiseen.

 70. Hei!

  Minä käyttäisin tätä vaikka mihin. Katkaisijoiden nimeämiseen, lääkäriksi, johtojen nimeämiseen. Aivan ihana ?.

  Meku

 71. Joulu lähestyy, joten joulukortit tekisin tällä ihanuudella..?Purkit ja purnukat saisivat omat tekstinsä, hillopurkit omansa ja lääkekaapin laatikot omansa. Tyttäreni tiedän omivan tämän välittömästi, joten nopsana saisin olla, jotta saisin myös joululahjanauhat tehtyä..

 72. Joulukorttiaskarteluun ainakin käyttäisin, ja tietty nimikoisin vähän kaikkea mahdollista. Rakastan kaikkea tekstillistä, mutta olen erittäin tarkka fontista, joten kiva kun tässä on vaihtoehtoja. Ja noita satiininauhoja olis kans kiva testata 🙂

 73. Tyttärelle askarteluun, itselle järjestelyyn ja pojalle nimikointiin. Sopii myös sisustukseen, kaunis muotoilu.

 74. Askarteluihin, pojan vaatteiden nimikointiin, arkistoinnin ja säilytyksen avuksi. Pitkään on ollut ajatuksena jokin tuollainen hommata, mutta toistaiseksi se on jäänyt ajatuksen tasolle.

 75. Käyttäisin eniten varmasti arkartelussa. Ja keittiön purkit ja pussit tulisi varmasti järjesteltyä uusiksi. Varmasti keksisi paljon käyttöä!

 76. Käyttäisin kuivatuotteiden nimikoimiseen, sillä olen jo niiiin pitkää ajatellut ostavani perus Dymon, mutta tämä vaikuttaa paljon paremmalta! Myös lastenvaatteet nimikoisin tällä. Toivottavasti arpaonni suosii ?

 77. Keittiön purnukat ja kaappien pahvilaatikot ainakin ’merkkailisin’, helpottaisi kummasti arkea, kun löytyisi helposti tavarat yms. ?

 78. Käyttäisin laitetta lasten vaatteiden ja tavaroiden nimikointiin kun nämä menevät partioretkelle. Siellä hukkuu ihan kaikki!

  Lisäksi tekisin hienot nimilaput joulumyyjäisiin myyntiin meneviin tuotteisiin.

 79. Toi ois täydellinen mulle. Bujoon ois kiva tolla kirjoitella tekstejä ja korttiaskarteluunkin tulis uusia ulottuvuuksia ton avulla. Keittiöön gastromax kuiva-ainepurkkeihin nimikoisin sisällön. Toivon todella et voitto osuis kohdalle, tällä hetkellä rahatilanne ei salli ton ostamista.

 80. Kotona varmaan riittäisi kaikenlaista johon tätä voi käyttää, mm. ne kuiva-ainepurkit. Toinen lapsista muuttanut jo kotoa pois, toinen vielä vuoden pari maisemissa, joten merkkailisin kummankin sellaiset tavarat, joita eivät opiskelija-asuntoon vie, esim. sellaiset lelut jotka olen halunnut säästää mahdollisia tulevia sukupolvia varten. Helppo sitten aikanaan poikien viedä omansa mennessään. Ja sitten ottaisin laitteen mukaan töihin ja viettäisin yhden päivän merkiten mappeja ja papereita, se olisi rentouttava päivä tällaiselle joka tykkää järjestyksestä ?

 81. Ooh, rakastan lahjojen paketointia ja nuo satiininauhat ovat ihania! Mutta ensimmäisenä nimikoisin kuiva-aineet ja tuo pvm laittaminen pohjaan on aivan mahtava idea 🙂

 82. Meillä lapsi aloitti päiväkodin, joten nimikoitavaa riittää. Tätä voisi käyttää leluihin, tutteihin, juomapulloon ym ym. Kotona säilytän jauhoha lasitölkeissä eli niiden nimikointiin myös tulisi tarpeeseen

 83. Keittiön purkit kaipaavat uusia tarroja, kaason tehtävissä olisi kätevä apuri polttarikansion koristeluun, lahjaksi tekemiini villasukkiin satiininauhaa, ja vaikka mitä keksin tehtäväksi tuollaisella ihanalla vekottimella ?

 84. Kun olet tytön vaatteita merkannut oletko käyttänyt tuota silitettävää nauhaa vai pysyyköhän ihan nuo tarrat pesuohjelapussa?

  Toivottavasti ehdit vastailla jossain välissä. Mistään tuota tietoa tarroista ei tunnu löytyvän ja se olisi kriittisin tieto tuotteen ostoa ajatellen. Hauskaa syksyn jatkoa! 🙂

  1. Lalu: käytin silitettävää nauhaa ja viime aikoina olen ommellut satiininauhat käsin langalla päädyistään vaatteisiin.

   Liimapintainen perustarra ei varmastikaan pysy vaatteissa pesussa, ekasta ehkä selviää mutta uskon että irtoaa kyllä seuraavalla kerralla.

 85. Hei, Silitettävä kangasnauha kestää hyvin käytössä ja pesusta toiseen. Ohjeen mukaan silitettävä kangasnauha tarttuu hyvin erityisesti puuvillaan, pellavaan, polyesteriin ja polyesteri/puuvillasekoitekankaisiin. Tärkein vaihe on kuumalla raudalla silittäminen, että liima aktivoituu ja tarttuu kunnolla. Silitä toisen kankaan läpi ja paina tulostettua kangastarranauhaa kuumalla raudalla. Silitettävää kangastarranauhaa tuotesivu näyttäisi olevan hyvin valikoimassa mm. Verkkokauppa.com ja Veikon Kone -verkkokaupoissa.

  1. Taija: Kiitokset Taija! <3

   Silitettävä kangasnauha on meillä pysynyt oikein hyvin tytön vaatteissa kiinni, vaikka pari kertaa olen pessyt pyykit suositusta korkeammassa lämpötilassakin. 🙂 Silitysnauha pääsi tuossa loppumaan ja sitä täytyykin käydä ostamassa lisää nyt kun tytön uudet talvivaatteet on otettu käyttöön ja koulussa on parillakin tytöllä samanlaiset takit ja housut. 😀 Satiininauhaa olen ihan ompelemalla kiinnittänyt tilapäisenä apuna joihinkin vaatteisiin, hyvin pysyy värit niissä pesussa joten suosittelen kokeilemaan jos silitysnauha on loppu. 🙂

 86. Onpas kiva keksintö tuo tarratulostin, vaikka ei heti tulisikaan mieleen, että sellaisen tarvitsisi. Annat todella hyviä vinkkejä koneen käyttöön, juuri vaikka itse olen kova poimimaan marjoja, niin tuollahan saisi siististi tulostettua rasioihin päiväykset ja sisällön. Kaipa se on lähdettävä kaupoille ostoksille!

  1. Eetu: Tuo tarra kestää muuten pakastamisen joten voi oikein hyvin käyttää sekä marjojen että muiden ruokien merkintään. Saa myös päivämäärät kätevästi kuivaruokapurkkien ja -purnukoiden pohjiin, jossa pysyvät tallessa mutteivat häiritse silmää jos haluaa pitää hiutaleita, pastoja ja myslejä esillä keittiön tasolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *