Kukka Garden – Jouluinen kimppu & lahjaidea

Kaupallinen yhteistyö: Kukka Garden

Kukat lämmittävät sydäntä, piristävät mieltä ja kaunistavat kotia. Tänä vuonna olen normaaliakin useammin ilahduttanut itseäni kukkasin ja ostanut kimppuja paljon myös lahjaksi. Jouluisen sisustuksen luomisessa kukat ovat merkittävässä roolissa ja yhdessä Kukka Gardenin kanssa sommittelimme kauniin jouluisen kimpun tuomaan valoa marraskuun hämäryyteen!

Kukka Garden jouluinen kukkakimppu punavalkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Ensiluokkainen laatu – Kukka Garden

Helsingissä kauppakeskus Columbuksessa sijaitseva Kukka Garden on täyden palvelun kukkakauppakonsepti, joka tarjoaa upean leikkokukkavalikoiman lisäksi monipuolisen lajitelman ruukkukukkia, viherkasveja, sisustusheiniä, ruukkuja sekä pieniä sisustustuotteita ja herkkuja.

Suurella sydämellä ja ammattitaidolla tehdyt kukkasidonnat ovat kaunista ja kestävää katseltavaa. Lokakuun alussa Kukka Gardenista ostamani elegantti kimppu säilyi elinvoimaisena uskomattomat kolme viikkoa ja koskaan aikaisemmin ei ole leikkokimppu niin pitkään minulla kestänyt virkeänä. ♥︎

Käy inspiroitumassa Kukka Gardenin taidonnäytteistä Instagramissa: ➤ @instagram.com/kukka_garden

Kukka Garden jouluinen kukkakimppu punavalkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Kauniisti sidottu kukkakimppu

Jouluiseen kukkakimppuun valikoitui punaista neilikkaa, valkoista eustomaa ja pari marjakuismanoksaa, joille sommiteltiin luonnonkauniit raamit eukalyptuksesta, pistaasista ja siroista varvuista. Kimppu näyttää äärimmäisen ihanalta valkoisessa maljakossa ja tuo kotiin jouluista tunnelmaa.

Joulumieli syntyy lopulta pienistä ihanista asioista, kuten jouluisten mausteiden tuoksusta, tunnelmavalosta, villasukista, musiikista ja kauniista kukkakimpusta. Pienessäkin kodissa joulutunnelmasta voi nauttia suuresti, eikä joulukuusikaan ole välttämätön. Muutama vuosi sitten koristelimme tytön kanssa meidän peikonlehden joulukuusen sijasta ja tuon joulun tulemme muistamaan varmasti aina. ♥︎

Kukka Garden jouluinen kukkakimppu punavalkoinen sisustus Omakotivalkoinen

Tilaa netistä – Itselle ja lahjaksi

Tämän joulun suunnitelmat ovat monilla varmasti meidän tapaan vielä avoimena ja aiempien joulujen sukukokoontumiset eivät välttämättä toteudu. Henkilökohtaisesti ojennettavien lahjojen sijaan olen varautunut toimittamaan paketit ja kukat saajilleen postitse. Kukka Garden toimittaa kukat, viherkasvit, kortit ja muut pienet ihanuudet kotiovelle keskisen- ja itäisen pääkaupunkiseudun alueella joustavasti ja tätä palvelua aion hyödyntää.

Kukka Garden ekologinen ja kestävä joululahjaidea viherkasvit kotiin netistä

Tilaa Kukka Gardenin tuotteet kätevästi e-kukkapalvelun kautta ja anna tänä jouluna lahjaksi ekologinen ja kestävä viherkasvikassi lahjansaajan kotiin kortin kera toimitettuna!

Tutustu valikoimaan ja tilaa tästä: ▶︎ KukkaGarden

Ihanaa lauantaita kaikille!

Lue myös: ▶︎ Iloisia värejä Kukka Gardenissa2 kommenttia “Kukka Garden – Jouluinen kimppu & lahjaidea

  1. Ihana kimppu. Olen täysin samaa mieltä kyseisestä kaupasta. Olen melkeinpä viikottain käynyt siellä ostamassa erikoisia, mutta ihania ja kestäviä leikkokukkia ja yhden viherkasvin. Henkilö kunta on ystävällistä ja osaavaa. Olen ostanut sieltä myös auringonkukkia, kaalikukkia(varmaan sillä kukalla on myös jokin muu nimi):) Muutama viikko sitten ostin huonekuusen ja kuukausi sitten teetätin tyttäreni 11v synttäreille kimpun pinkeistä kukista. Nyt perjantaina kävin ostamassa muutaman hyasintin. Itse tulen jouluksi ostamaan myös jonkin kimpun. Minkä hintainen tuo sinun kimppusi oli.

    1. Pitju: todella ihana kukkakauppa ja paljon on kaikkea pientä kaunista tarjolla, kuten suklaata ja sisustustuotteita. ❤️ Minun kimpulla on hintaa 35€.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *