Philips HUE älyvalaistus – Sisustajan suosikki

Kaupallinen yhteistyö: Signify

Philips HUE -älyvalot ovat vallanneet meidän kodin! Makuuhuoneiden lisäksi nyt myös keittiöstä ja eteisestä löytyy himmennettävät älylamput, joiden avulla koko kodin tunnelmaa on helppo vaihdella. Valittavana on 16 miljoonaa väriä, 50 000 valkoisen sävyä ja portaaton himmennys, jonka ansiosta illat ovat nyt entistäkin viihtyisämpiä. Katso miten paljon valaistus vaikuttaa kodin koko ilmeeseen ja bongaa myös eteisen uusi sisustus!

Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen
Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen

Philips HUE – Sisustajan paras ystävä

Signifyn kanssa solmimani yhteistyön myötä vaihdoin loputkin perinteiset LED-lamppuni Philips HUE White & Color Ambience -älylamppuihin. Saarekkeeseen kiinnitetyn valonauhan ohella riippuvalaisinten E27-kantaiset lamput ja keittiön sekä eteisen kattoon upotetut G10-kantaiset spotit ovat nyt langattomasti säädettäviä, himmennettäviä ja väriä vaihtavia.

Parasta HUE-älylamppuissa on valkoisen sävyn säätömahdollisuudet – sen lisäksi että pystyn säätämään valkoisuuden sävyä valokuvausta varten sopivaksi, saan luotua kotiin myös erilaisia tunnelmia värien ja sävyjen avulla. Enää ei tarvitse myöskään valita lamppua lämpimän valkoisen ja puhtaan valkoisen väliltä, sillä 50 000 eri valkoisen joukosta löytyy aina se paras vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen.

Katso koko HUE-lamppuvalikoima täältä: ➤ philips-hue.com/fi/lamput

Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen
Väriä vaihtava älyvalaistus White & Color Ambience lamput 16 miljoonaa väriä Omakotivalkoinen

Säädä valaistusta kotona ja etänä

Portaattomasti ja langattomasti HUE-sovelluksella säädettävät älylamput kytkeytyvät kämmenen kokoiseen HUE-siltaan, joka toimii älyvalokeskuksena. Sillan ja bluetooth-yhteyden avulla pystyn sytyttämään ja sammuttamaan koko kodin valaistuksen vaikka sängyssä tai sohvalla makoillen.

iOS- ja Android -laitteeseen ladattavan HUE-sovelluksen avulla valaistusta voi säätää myös etäyhteyden välityksellä kodin ulkopuolelta. Enää ei tarvitse miettiä mahtoiko valot jäädä lähtiessä päälle, sillä voin varmistaa asian sovelluksesta ja tarvittaessa sammuttaa ne. Voin myös ennakoida kotiin saapumista pimeän aikaan ja laittaa valot valmiiksi päälle.

Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen
Himmennettävä valolista keittiö saarekkeeseen Omakotivalkoinen

Portaaton himmennys ilman asennuskuluja

Erityisen Philipsin älyvaloista tekee niiden himmennysmahdollisuus ilman johtoja tai erillisiä asennuksia. Valon kirkkautta voidaan säätää portaattomasti suoraan sovelluksesta tai erillisestä kytkimestä, jonka kehikko voidaan kiinnittää esimerkiksi perinteisen valopistokkeen vierelle, kuten tytön huoneessa olen tehnyt.

Älylamppuja voidaan ohjailla yksittäin sekä yhdessä sovellukseen tallennettujen huoneasetusten mukaan. HUE-järjestelmälle on ladattavissa myös useita lisäsovelluksia, joiden avulla voit synkronoida valot musiikin tai elokuvan kanssa. Tytön suosikki on tietenkin diskosovellus, joka laitaa valot vilkkumaan musiikin tahdissa. 🙂

Lue lisää Philips HUE -sovelluksesta ja älyvalokeskuksesta: ➤ philips-hue.com/fi/sovellus

Philips HUE White & Color Ambience valolista keittiö saarekkeeseen Omakotivalkoinen
Philips HUE White & Color Ambience valolista keittiö saarekkeeseen Omakotivalkoinen
Philips HUE White & Color Ambience valolista keittiö saarekkeeseen Omakotivalkoinen

Valonauha saarekkeeseen

Olen miettinyt saarekkeen valaisemista jo tovin ja Philips HUE Lightstrip Plus -valonauha oli ennestään tuttu ja siksi myös varma valinta. Valonauhan voi lyhentää haluamansa pituiseksi siihen merkittyjen katkomerkkien kohdalta saksilla leikkaamalla. Pätkäisin 2 metrin nauhasta 32cm pois, jotta se mahtui saarekkeen tason alle. Valonauhan pohjassa on valmiina kiinnitystarrat, joiden avulla lista pysyy tiukasti kiinni myös ylösalaisin esimerkiksi pöytien ja kaappien pohjassa.

Lightstrip-valonauha sisältää minikokoisen valkoisen muuntajan, jonka kiinnitin huomaamattomasti kaapiston takalevyyn. Muuntajasta vuorostaan lähtee johto takalevyyn poratun reiän läpi saarekkeen sisällä kaapin pohjassa olevaan pistorasiaan.

HUE-valonauhoja on saatavana sisä- ja ulkotiloihin, lisäinfoa löydät täältä: ➤ philips-hue.com/fi/lightstrip

Väriä vaihtava älyvalaistus White & Color Ambience lamput 16 miljoonaa väriä Omakotivalkoinen
Väriä vaihtava älyvalaistus White & Color Ambience lamput 16 miljoonaa väriä Omakotivalkoinen
Väriä vaihtava älyvalaistus White & Color Ambience lamput 16 miljoonaa väriä Omakotivalkoinen
Väriä vaihtava älyvalaistus White & Color Ambience lamput 16 miljoonaa väriä Omakotivalkoinen

16 miljoonaa väriä

Philips HUE -älyvalojen 16 miljoonaa väriä mahdollistaa rajattoman määrän erilaisia väri- ja kirkkausvariaatioita tunnelman luomiseen. Värit vaihtuvat helposti yhdellä napin painalluksella ja voit myös tallentaa omat suosikkisi HUE-sovelluksen muistiin.

Minulla on käytössäni viisi itse säädettyä valaistusmoodia:

  • puhtaanvalkoinen valokuvausvalaistus
  • arkiaamuiksi ajastettu sarastusvalotoiminto (herätystoiminto)
  • lempeä lukuvalo
  • iltojen tunnelmavalaistus
  • superkirkas siivousvalo
Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen
Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen
Philips HUE älyvalaistus ja tunnelmallinen sisustus keittiöön ja eteiseen White & Color Ambience lamput Omakotivalkoinen

Koti tuntuu jälleen aivan uudelta ja se on älyvalaistuksen ansiota! ♥︎ Valaistuksen avulla skandinaavisen pelkistetty ja minimalistinen sisustus saa lisää särmää ja kodikkuutta. Mahtavaa on myös se, että nyt voin säätää koko kodin valaistuksen nousematta sohvalta – #mukavuudenhaluinen 🙂

Tutustu ja ihastu Philips HUE -valikoimaan:

PHILIPS-HUE.COM/FI

Tunnelmallista torstaita kaikille!

Lue myös: ➤ Tunnelmavalaistus makuuhuoneeseenVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *