Bilefiilis & lauantaikimppu

Tänään juhlitaan! Meille tulee muutama ystävä kylään iltaa viettämään ja piipahdamme myöhemmin myös uuden ravintolan avajaisissa, josta ajattelin jakaa teille fiiliksiä Instagramin puolella. Kukkakaupasta kipaisin hakemassa pöydälle kauniin kimpun, johon valitsin pari valkoista eustomaa, yhden puolikuun muotoisen krysanteemin ja ympärille hieman leikkovihreää. ♥︎

Kukkakimppu eustoma puolikuu krysanteemi leikkovihreä Kukka Garden Omakotivalkoinen
Kukkakimppu eustoma puolikuu krysanteemi leikkovihreä Kukka Garden Omakotivalkoinen
Kukkakimppu eustoma puolikuu krysanteemi leikkovihreä Kukka Garden Omakotivalkoinen

Illan ohjelmassa on hauskanpitoa, hyvää musiikkia ja suurella todennäköisyydellä myös loistavaa ruokaa. Kotiin varasin tarjolle vain pientä purtavaa, jottei ihan ähkyyn asti tarvitse napaa täyteen ahtaa. Päivällä finalisoin yhden työprojektin loppuun ja koska aikaa on rajallisesti, päätin oikaista mutkat suoraksi ja hain kahta eri valmissalaattia ja valmiiksi grillissä kypsennettyjä ribsejä ruokakaupan tuoretiskiltä. 🙂

Nyt alan valmistautua illanviettoon Queenin ja Adam Lambertin livemusiikin soidessa taustalla. Queenin I was born to love you on yksi lemppareistani ja Adam Lambertin ja yhtyeen uusi sovitus on kertakaikkisen upeaa katsottavaa ja kuunneltavaa – Queen 4ever!

Lennokasta lauantaita kaikille!2 kommenttia “Bilefiilis & lauantaikimppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *