Mausteinen joulukahvi – Moccamaster Cup-One

Kaupallinen yhteistyö: Moccamaster Nordic

Moccamaster Cup-One kahvinkeitin on palvellut minua jo yli 5 vuotta ja hyvän kahvin ystävänä on suuri kunnia saada tehdä yhteistyötä Moccamasterin kanssa. Korkealaatuisista komponenteistaan tunnettu Moccamaster on kulkenut rinnallani lähes koko aikuisikäni ja ihka ensimmäiset Moccamasterilla keitetyt kahvit olen juonut keittiössäni jo vuonna 2003. Kahvi ja korvapuusti ovat kuin jing ja jang täydentäen toisiaan ja postauksesta löydät reseptin oman joulunmakuisen kahvin maustamiseen!

Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen
Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen

Elegantti yhden kupin keitin

Moccamaster Cup-One on nimensä veroisesti yhden kupin keitin. Siinä ei ole perinteistä lasipannua, sillä kahvi suodattuu kätevästi suoraan kuppiin kerta-annoksena. Myös lämpölevy puuttuu ja sen tilalla on irrotettava konepestävä muovinen alusta, joka pitää kahvikupin tukevasti paikoillaan.

Moccamaster-keittimille ominaiseen tapaan myös Cup-One keitin on valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä komponenteista. Keittimen vastus lämmittää veden nopeasti 92-96-asteiseksi ja vesi suodattuu pehmeästi suodatinpussilla varustettuun suodatinsuppiloon kahvinpurujen joukkoon kahvin parhaita aromeja kunnioittaen. Cup One -keitin sammuu automaattisesti vesisäiliön tyhjennyttyä, eikä koskaan tarvitse miettiä mahtoiko keitin jäädä päälle. Moccamaster Cup-One -keittimeen sopii pienet 101-kokoiset suodatinpussit, joita nykyisin löytyykin jo lähes jokaisesta ruokakaupasta.

Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen

Taloudellinen valinta sinkkukotiin

Yhden hengen taloudessa tämä pieni keitin on parhaimmillaan. Tylikkään ulkomuotonsa lisäksi se on taloudellinen valinta, ehkäisten kahvihävikin syntymistä sekä sähkönkulutusta. Tämä pieni ja pippurinen yhden kupin keitin on kaikessa ketteryydessään aivan ylivertainen, sillä kesällä se siirtyi kanssani jopa aurinkoiselle parvekkeelle pöydän ääreen etätyöntekoa energisoimaan – hyvä kahvi, hyvä fiilis. 🙂

Tutustu Moccamaster Cup-One keittimen toiminnallisuuksiin lisää täällä: ➤ moccamaster.com/fi/cup-one

Itsetehty joulukahvi maustettu kahvi resepti joululahjaidea DIY Omakotivalkoinen
Itsetehty joulukahvi maustettu kahvi resepti joululahjaidea DIY Omakotivalkoinen

Itsetehty joulukahvi – Joululahjaidea

Itsetehty joulukahvi maistuu taivaallisen hyvältä ja virittelee aistit joulutunnelmaan. Kanelilla, kardemummalla, neilikalla, inkiväärillä ja pomeranssinkuorella maustettu kahvi on kuin pullakahvit ilman ylimääräisiä kaloreita. Olen nauttinut joulukahvia jo yli viikon ajan ja mausteisuudesta saa mukavasti lisäbuustia arkiaamuihin.

Joulukahvi on myös erinomainen lahjaidea työkavereille, sukulaisille, ystäville ja tietysti myös heille, joilla on jo kaikkea. Itse maustetussa kahvissa oman käden jälki yhdistyy kivalla tavalla hyödyllisyyteen ja kauniisti koristeltua lasipurkkiakin voi lahjansaaja jatkohyödyntää monella tapaa.

Tee itse oma joulukahvisi:

 • 1pkt suosikkikahviasi
 • 5tl kardemummaa
 • 3tl kanelia
 • 1tl jauhettua neilikkaa
 • 1tl jauhettua inkivääriä
 • 1tl jauhettua pomeranssinkuorta

Kaada kahvi purkkiin ja mittaa joukkoon mausteet. Sekoita huolellisesti pohjaa myöten. Annostele normaaliin tapaan ja nauti!

Itsetehty joulukahvi maustettu kahvi resepti joululahjaidea DIY Omakotivalkoinen
Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen
Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen
Moccamaster Cup-One kahvinkeitin itsetehty joulukahvi joululahjaidea DIY yhden kupin keitin Omakotivalkoinen

Rakkaudesta hyvään kahviin!

Me suomalaiset olemme maailman suurimpia kahvinjuojia ja vaikka olemme omaperäisellä tavallamme hieman epäsosiaalisen oloista kansaa, saa hyvä kahvi meidät hymyilemään ja rentoutumaan. 🙂

Suomalainen keittää kahviaan hartaudella ja laadukas kahvinkeitin on suomalaisessa keittiössä yhtä tärkeä vakiovaruste kuin jääkaappi. Moccamaster-kahvinkeitin on ollut läsnä arkeni iloissa ja suruissa, sekä elämäni jokaisessa juhlahetkessä. Se ilahduttaa aamuvarhaisella ja iltamyöhällä, yhdistää ystävät, tuttavat ja naapurit, ja täydentää tyylikkäällä olemuksellaan meidän keittiön sisustuksen. ♥︎

Tutustu Moccamasterin monipuoliseen kahvinkeitinmallistoon ja löydä sinäkin unelmiesi kahvinkeitin!

moccamaster.com/fi

Maukasta tiistaita kaikille!

Lue myös: ➤ Kahvia soolona8 kommenttia “Mausteinen joulukahvi – Moccamaster Cup-One

  1. Nanna: Mattamusta keitin on minusta äärimmäisen tyylikäs ja sopii täydellisesti meidän keittiöön. Hanassa on hieman mustaa ja uunin luukku myöskin, keitin täydentää tätä komboa minusta kivasti ja 5 vuoden jälkeenkin olen edelleen tyytyväinen värivalintaani. 🙂

   1. Minun täytynee hommata tämä myös.En oikeastaan juo kuin aamukahvit.Eli olisi oikein passeli.

    1. Nanna: tuo on todella kätevä keitin eikä mene kahviakaan hukkaan kun pannun sijaan kahvi suodattuu aina kuppiin ja määräkin on täydellinen. Lisäplussaa myös nopeudesta, vesi kuumenee vauhdilla ja parissa minuutissa on kahvi tippunut kuppiin. 🙂

 1. Olen ajatellut ostaa tämän Cup Onen pojalle kun hän muuttaa omaan kotiin. On kyllä tyylikäs ja käytännöllinen yhden hengen talouteen 🙂

  1. Mirja: tuo on todella näppärä keitin ja vie vain vähän tasotilaa, mikä on etenkin pienissä keittiöissä erinomainen asia. Jää laskutilaa kokkaamiseen ja muillekin tarpeille. 🙂 Ostin keittimeni yli 5 vuotta sitten enkä kertaakaan ole katunut valintaani. Sillä olen keittänyt kahvit myös kyläileville ystävillekin enkä ole kaivannut isompaa keitintä kertaakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *