Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa!

Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa kaikille! 🇫🇮 Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen ja sitä kuvastaa myös parhaillaan YLE TV1:ltä tuleva Suomen itsenäisyyspäivän vastaanottolähetys. Nykypäivän teknologian avulla voimme onneksi pitää yhtä ja juhlistaa maamme historiaa, nykyisyyttä ja tulevaisuutta.

Itsenäisyyspäivän kimppu valkoinen kotimainen tulppaani Omakotivalkoinen
Itsenäisyyspäivän kimppu valkoinen kotimainen tulppaani Omakotivalkoinen

Olemme perinteisesti katselleet linnanjuhlien asuloistoa ystävien tai perheen kesken hyvän ruoan ja kuohuvan kera. Kontrasti tämän päivän ohjelmaan onkin suuri, sillä meidän päivä on mennyt tavanomaisten arkiaskareiden parissa, enkä oikeastaan edes osaa kaivata juhlavuutta.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi kävin ostamassa kauniin kukkakimpun ja halusin sen edustavan näkemystäni suomalaisuudesta. Suomen lipulla koristeltuun kimppuun valitsin valkoisia tulppaaneja, sillä suomalaiset kuuluvat maailman ahkerimpiin tulppaanien ostajiin.

Kotimaisia tulppaaneja viljellään vuosittain yli 75 miljoonaa kappaletta ja tämä työllistää suuren määrän suomalaisia, mikä tietysti vaikutti valintaani myös. Maljakoksi valitsin tällä kertaa Iittalan Jars -lasipurkin, jonka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa Iittalan lasitehtaalla.

Pientenkin valintojen merkitys kasvaa suureksi, kun riittävän moni lähtee mukaan ja kannustankin kaikkia valitsemaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisia ja Suomessa valmistettuja tuotteita! ❤︎

Itsenäisyyspäivän kimppu valkoinen kotimainen tulppaani Omakotivalkoinen
Itsenäisyyspäivän kimppu valkoinen kotimainen tulppaani Omakotivalkoinen

Tunnelmallista ja rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

4 kommenttia “Tunnelmallista itsenäisyyspäivän iltaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *