Yamazaki – Järjestä koti tyylikkäästi

Kaupallinen yhteistyö: Mastermark Brands / Yamazaki

Yamazaki-tuotteet ovat syntyneet taklaamaan pienten tilojen säilytyshaasteet. Minimalististen tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on järjestyksen ylläpito, helppokäyttöisyys ja tilaa säästävät ratkaisut. Yamazakin tavoitteena on parantaa tuotteidensa käyttäjien arkea ja elämänlaatua, tarjoamalla katseenkestävän tuotevalikoiman kodin pientarvikkeiden, keittiövälineiden, ruokien, kosmetiikan, asusteiden, kenkien ja vaatteiden säilytykseen. Sain valikoida Yamazakilta muutaman suosikkituotteen testiin ja nyt näette millaisia luovia ratkaisuja olen kotiin keksinyt…

Yamazaki Tower keittiövaunu säilytysratkaisu pieneen tilaan Omakotivalkoinen
Yamazaki säilytystuotteet kodin kaikkiin tarpeisiin Omakotivalkoinen
Yamazaki Tower kerrosvati tarjoiluun ja säilytykseen Omakotivalkoinen

Tower-kerrosvati säilytykseen ja tarjoiluun

Jauhemaalatusta teräksestä valmistettu Tower-kerrosvati on monikäyttöinen tarjoiluastia, joka sopii niin keittiöön kuin kylpyhuoneeseenkin. Kovaa kulutusta kestävän kerrosvadin kolmelle liikuteltavalle tasolle saa kauniisti esille herkkuja ja kattauksen lisäksi sitä voi hyödyntää esimerkiksi kampauspöydällä ja kylpyhuoneen tasolla korujen sekä kosmetiikan säilytyksessä.

Tein valkoiseen kerrostarjottimeen viikonloppuna pienen herkkukattauksen ja riskillä laitoin sulaneet pakastemarjat pelkän talouspaperiarkin päälle testatakseni jauhemaalatun teräksen erinomaisuutta. Marjoista tulleet sotkut lähtivät puhtaaksi pelkällä vedellä huljauttamalla, eikä edes mustikka jättänyt jälkeensä värjäytymiä. En kuitenkaan suosittele tekemään samoin kuin minä, vaikka jauhemaalattu teräs onkin materiaalina mainio. 🙂

Lue lisää kerrosvadin monista ominaisuuksista: ➤ Tower-kerrosvati

Yamazaki Tosca lautasliinateline serveteille ja suodatinpusseille Omakotivalkoinen
Yamazaki Tosca lautasliinateline serveteille ja suodatinpusseille Omakotivalkoinen

Tosca-teline serveteille ja suodatinpusseille

Pelkistetty Tosca-lautasliinateline sopii erinomaisesti myös suodatinpussien säilytykseen ja sitä pitää mielellään esillä keittiössä. Valkoista telinettä somistaa saarninen yksityiskohta, joka sopii täydellisesti meidän avokeittiön ja koko kodin sisustukseen, jossa valkoinen yhdistyy saarniin ja vaaleaan bambuun. ♥︎

Yamazaki Tower kerrosvati tarjoiluun ja säilytykseen Omakotivalkoinen
Yamazaki Tower keittiövaunu säilytysratkaisu pieneen tilaan Omakotivalkoinen

Tower-keittiövaunu

Olen pitkään etsinyt kolmikerroksista telinettä keittiötarvikkeille ja viimein sellaisen löysin. Teräksestä valmistettu Tower-keittiövaunu on pieni tilaihme, josta sovelsin kauniin tarvikehyllyn keittiön tasolle jättämällä pyörät pois.

Pyörillä varustettu liikuteltava vaunu on erinomainen lisä kaiken kokoisiin keittiöihin ja minun tapauksessani se luo keittiöön kodikkuutta säilyttäen tasotilan kuitenkin mahdollisimman vapaana kokkailua varten. Keittiövaunun mukana tulee kaksi irroitettavaa koukkua, joihin voi ripustaa esimerkiksi sakset ja astiapyyhkeen, ja näin kaikki tarpeellinen on aina käden ulottuvilla.

Katso lisäkuvat Tower-keittiövaunusta täältä: ➤ Tower-keittiövaunu

Yamazaki säilytystuotteet kodin kaikkiin tarpeisiin Omakotivalkoinen
Yamazaki Tower Toolbox kannettava säilytyslokerikko siivousvälineille ja tarvikkeille Omakotivalkoinen

Tower Toolbox kulkee kätevästi mukana

Tower Toolbox sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin koulutarvikkeista ja työkaluista keittiö- ja siivousvälineiden säilytykseen. Kantokahvan avulla Toolbox kulkee kätevästi mukana ja meillä se palvelee siivoustarvikkeiden säilyttimenä.

Toolboxin pohjalla on silikoninen matto, joka helpottaa puhdistusta ja ulkopohjasta löytyy pienet kumimaiset liukuestetarrat. Erilaisia käyttöideoita olisi vaikka kuinka ja tilasin eilen toisen samanlaisen, josta tulee työkalupakkini.

Yamazaki säilytystuotteet kodin kaikkiin tarpeisiin Omakotivalkoinen
Yamazaki Tower mausteteline sopii moneen tarpeeseen keittiöön ja kylpyhuoneeseen Omakotivalkoinen

Tower-mausteteline sopii moneen tarpeeseen

Yamazakin Tower-mausteteline on suunniteltu nimensä mukaisesti mausteille, mutta minä löysin sille toisenkin käyttötarkoituksen suihkutuotteiden säilytyksessä. Kylpyhuone kerää pölyä ja olen siirtänyt kaikki pullot ja purtilot kaappiin piiloon, jotta siivoaminen sujuisi nopeammin. Tästä johtuen olen suihkuun mennessä kaivanut jokaisen pesuaineen erikseen kaapista esille ja nyt homma sujuu kädenkäänteessä, kun kaikki tarpeellinen on kahvallisessa telineessä käyttövalmiina.

Teräksisen telineen pohjalla on irtonainen pestävä silikonimatto, joka pitää pullot tukevasti paikallaan ja nopeuttaa puhtaanapitoa.

Inspiroidu maustetelineen käyttötavoista lisää täällä: ➤ Tower-mausteteline

Yamazaki Tower keittiövaunu säilytysratkaisu pieneen tilaan Omakotivalkoinen
Yamazaki Tower kerrosvati tarjoiluun ja säilytykseen Omakotivalkoinen

Asumisen hintavuus ja kooltaan kompaktit kodit vaativat luovia säilytysratkaisuja, jotta arjen askareet sujuvat mahdollisimman mukavasti ja vaivattomasti. Yamazaki-tuotteet suunnitellaan Japanissa ja suunnittelun lähtökohtana on pienten kaupunkikotien tilankäytölliset haasteet ja niihin vastaaminen. Japanilaisten ja suomalaisten pelkistetty ja konstailematon sisustusmaku kulkevat käsi kädessä ja Yamazakin tuotteet sopivat täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen. Valkoisen lisäksi tuotteet ovat saatavana on mustana.

Tutustu Yamazakin koko valikoimaan ja laita koti jouluksi ojennukseen kätevien säilytystuotteiden avulla!

MASTERMARKBRANDS.FI/YAMAZAKI

Mukavaa maanantaita kaikille!3 kommenttia “Yamazaki – Järjestä koti tyylikkäästi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *