Koulupöytä järjestykseen kauniisti tilaa säästäen

Kaupallinen yhteistyö: Mastermark Brands / Yamazaki

Kirjoittelin teille pari viikkoa sitten Yamazakin säilytystuotteista yhteistyökampanjaan liittyen ja tämä postaus on sille jatkoa. Tyttöni ihastui valkoiseen kerrosvatiin ja kahvalliseen säilytysboksiin niin paljon, että meinasi kähveltää minulla käytössä olevat omakseen. Kipaisin ostamassa hänelle ikiomat kappaleet ja käärin ne lahjapakettiin kuusen alle jouluaattoa odottamaan. Yllättynyt neiti ilahtui lahjoistaan kovasti ja innostui yli tunniksi järjestelemään suloisia ja tärkeitä pikkutavaroitaan esille Tower-kerrosvatiin ja Tower Toolboxiin. Hänen luvallaan saan nyt teillekin näyttää miten kivalta söpöt tilpehöörit koulupöydällä näyttävät…

Yamazaki Tower kerrostarjotin ja säilytysboksi koulutarvikkeiden, kosmetiikan ja hajuvesien säilytykseen Omakotivalkoinen säilytysvinkki
Yamazaki Tower kerrostarjotin kosmetiikan ja hajuvesien säilytykseen Omakotivalkoinen säilytysvinkki

Tyttö keräsi Yamazakin Tower-kerrosvatiin kaikki tärkeimmät kosmetiikkatuotteensa ja Ariana Grande tuoksukokoelmansa. Tuoksut ovat enimmäkseen koristeina ja ainoastaan synttärilahjaksi kesällä saamansa Victorias Secretin kosteuttava vartalosuihke on säännöllisemmässä käytössä.

Tuoksuja ei arkikäytössä meillä käytetä lainkaan ja koska meillä on perheessä tuoksuherkkiä migreenistä kärsiviä ihmisiä, on tyttö jo pienestä asti oppinut siihen ettei tuoksujen kanssa lotrata.

Kynäpurkki aakkosmuki Omakotivalkoinen säilytysvinkki
Yamazaki säilytysboksi koulutarvikkeiden säilytykseen Omakotivalkoinen säilytysvinkki

Yamazakin kahvalliseen Toolbox-säilyttimeen neiti keräsi päivittäisessä käytössä olevia pikkutavaroita ja tärkeimmät muistikirjansa. Nyt puhelimen ja kuulokkeiden latausjohdot, pompulat, hiusharja ja muut tlpehöörit ovat pöytäpintaa säästäen siististi käden ulottuvilla.

Yamazaki Tower kerrostarjotin kosmetiikan ja hajuvesien säilytykseen Omakotivalkoinen säilytysvinkki

Omassa kerrosvadissani keittiössä on tällä hetkellä joulusta syömättä jääneet kääreelliset konvehdit ja muutama nahistunut pipari. Suklaata on syöty nyt niin paljon, ettei edes tytölle maistu. Pakkaan suklaat varmaankin tänään pakastepussiin ja sujautan tytön koulupöydän laatikkoon jemmaan. Saa nähdä unohtuuko ne sinne kuten kävi toukuussa synttärisuklaiden kanssa – ne saivat olla unohduksissa laatikon perukoilla marraskuulle asti, kunnes siivoilun lomassa ne pompahtivat esiin ja katosivat hetkessä napaan. 🙂

Vielä on muutama päivä tätä vuotta jäljellä ja odotan jo innolla että saan keskittyä vuoden 2021 tuomiin uusiin tuulahduksiin. Fiilis on vahvasti toiveikas ja toivon kädet ristissä että tuleva vuosi kohtelee meitä jokaista lempeämmin – olkoot vuosi 2021 nousujohteinen, ilontäyteinen ja ennen kaikkea onnellinen! ♥︎

Lue myös: ➤ Yamazaki – Järjestä koti tyylikkäästi

Mukavaa maanantaita kaikille!


Seuraa myös Instagramissa 

2 kommenttia “Koulupöytä järjestykseen kauniisti tilaa säästäen

    1. Riina: se on polaroid-kamera jonka tyttö sai synttärilahjaksi toukokuussa. Fujifilmin malli ja niitä saa monessa söpössä värissä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *